• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    DAVIDOWITCH: Ne, to bylo snad jen solo. Celej ladder 4man má GR150 pod 3 minuty ;)
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    FORTRESS: Není ta parta 4 ten DH bug? Tam bylo sólo 150 pod 3 minuty taky
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    ONDRA_PATA: Já už v partě nehraju. Navíc dřív dávala meta groupa větší smysl - dostal ses na GR kam normálně na solo ne + paragony. Dneska když samotná wizzna dává 150 na solo celej leaderbord a rekord pro 4 partu je GR150 za 2 minuty tak mi to už smysl nedává.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FORTRESS: ja jsem tyden zpet zkousel LoD spider RGK.ten boss tekl neuveritelne,ale moc pavouku to zalagovalo.vyzkousim to za mesic,az to nebude hrat tolik lidi.sice hraju wize se trema supp,ale kdy jindy to zkusit :)
    rad bych WD videl vic useful,ale kdyz jediny dps mety obstara wiz a neni treba vit v parte nic jinyho nez suppy.. :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    ONDRA_PATA: Jojo Arachyr, ale jde to dát i s Mundunugu akorát ten boss fight je lepší s Arachyrem a neni tak depresivní ;)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    FORTRESS: jedes arachyr?
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Jsem to vylepšil na GR140 @ #89 ale strašně mě z toho buildu bolí prst ;)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ja dneska kousim ten NR X pod dve minuty, ale porad jsem za tri
    jsem hrozne pomala a mobky jsou daleko
    musim naboostit speed
    SITH
    SITH --- ---
    Tak dnešek byl TEN den :-)

Dělám třetí conquest abych splnil sezónu. Po cca 20 min konečně najdu v A5 tu chest, tak napíšu do chatu že hledám dva DH na pomoc. Do pár vteřin dva přijdou, pomůžou mi a nakonec dáme i 550 kills :-) tksze sezóna hotová.

Pak hledám pořád ten ramaling cube. V nějaký public hře napíšu že mi to furt nepadá. Někdo hned ke mě přijde, napíše že mu teď v riftu padly dva (!!!!) a jeden mi dává. Free. Takže taky splněno :-)

Teď musím ten challenge rift
    SITH
    SITH --- ---
    Mám pára 640 a furt mi nepadl ten ramag cube :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    NYRLEM: Ok, bounties, diky za tip
    Ja to nepotrebuju mit hned, navic mam i jinou zabavu (praci, muze a ted si treba ctu :))
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    DAVIDOWITCH: Vsak neni. 104 jsem dnes dala za 5:10, to (za me) jde :)
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    KASUMI: potrebujes na to farmit bounties, s double dropem to jde pomerne rychle .. meli jsme oltar na konci prvniho dne komplet ..
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    KASUMI: To je "jen" asi GR70, ne? Jestli dáváš 100+, neměl by T16 byt nejmenší problém.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    NYRLEM: Ja jsem to nikdy nepouzila. Ale chapu. Musim nafarmit legendarky na material :)

Trosku me dnes prekvapilo, ze nejvyssi torment je xvi 😂 jak jsem sem nikdy nedosla a mam teda vicemene meta build, tak je to prekvapive easy :))
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    KASUMI: ne, tocit dokola jeden predmet, stejne jako se delaly ackove zbrane..
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    FORTRESS: Ja jeste nekoukala, co tak je. To zni doable. Diky!
    SITH
    SITH --- ---
    FORTRESS: aha ta cursed chest vypadá doable, najs, díky
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    KASUMI: conquest dáš, 3x gem na 65 je easy, 2min rift min. na Torment X je taky teď lehkej když bossové spawnujou víc progressu a poslední zabít 350 monster z Cursed Chest dáš určitě - hledat v Act V bounty "Cursed peat" je tam ale málokdy musí se to fishovat.
    KASUMI
    KASUMI --- ---

diablo iv

Instrukce:
    orientacne

28 hlasy od 28 respondentů

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam