• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LIQUIDFREAK: nejsem si jistý, jestli je to rozlišené, uvidíme zítra :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KID_MCHUTT: jj, presne. Jen se nemuzu rozhodnout jestli zítra zkusit wize nebo rogunu, ale asi rouga. Nemel to byt sorc, a ne wizz zitra?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LIQUIDFREAK: tak vzhledem k tomu, že zítra bude barb, rogue a wiz a příští týden dr00d a nechro, na zkoušení toho je dost :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CUZMAN: taky taky. Tak spousta lidi vyzkouší jinou klasu a tak, nedočkavci jako ja zítra, ostatní příští týden. :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Mne se libila ako svin!!! ALe to byla end game beta tohle je jen do 25 lvlu...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CRACKY_: jn viz typek nize, nicmene mne closed bavil moc. Sice sem dal asi jen 65 barba nebo tak, ale libi se mi ty zmeny. Jedina vec mne stve ze musis kopat rudu a farmit kytky na flasky a dalsi. To je opruz. Co mne ale prijemne prekvapilo bylo, ze byt jsem mel vymazleny gear, lvl asi 65+ nepamtuji presne, dungy byly fakt dost tezke na tech vyssich klicich.
    Dungy sou v podobnem duchu jak mythic + jak ve wowku, mas takovy jakoby klice, nebo scrolly a tam rolujou afixy a velikost dungu. To se mi libilo moc, ale jak sem tlacil hodne vysoko dostaval sem pekne po pysku. Coz je za mne skvele. Da se to craftit, rozebirat a kraftit znovu.
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    ENDER:

typek to tady sepsal celkem vecne:
    [NESS @ Diablo 3]
    ENDER
    ENDER --- ---
    CRACKY_: podel se s nami se zkusenostmi z closed bety :)
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    Ahoj, mohl by někdo z těch kdo měl tu možnost a štěstí hrát closed beta, shrnout jestli je něco v té nadcházející open beta nového a nebo je to víceméně identické s tou closed betou. Nikde jsem nenašel nějaké summary, která by to porovnavala. Přece jenom měsíc a půl v té closed bete mi dalo celkem jasnou představu. Díky moc
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SITH: je to tak :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Early Download for Diablo IV Early Access On March 15, Open Beta On March 22 - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/early-download-for-diablo-iv-early-access-on-march-15-open-beta-on-march-22-331809
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    SITH: k nicemu jinemu ani neni :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KID_MCHUTT: 1700 CET
    SITH
    SITH --- ---
    Echoing dávám na 117 solo
    SITH
    SITH --- ---
    BARTUC: lol počkej ten gem z echoing sw dá použít na augment? Holy moly
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SITH: Jojo to je ono. Kdyz ale das vyssi lvl gemu, tak dostanes vyrazne vic atributu... Ja davam gemy lvl 125 a dostavam tusim 625 atributu a to uz je sakra znat. Zaklad na para 1000 mas kolik 8k dex? kdyz das dva autumenty, tak uz to je znat jak svina.

Gemy nemusis expit primo, kdyz jdes echoing nightmare, tak ti padne gem podle vlny, kterou ses schopnej dat. Gem lvl 100 da imho kazdej uplne na pohodu s jakymkoliv buildem... na tech 125 to uz chce trochu vedet, ale taky se to da. Pripadne na chatu se cas od casu objevi clovek, co zve lidi na volny echoing NM, pripadne muzes nabidnout svoje sutry, aby ti to nekdo udelal, je to win win situace a za par minut mas tunu itemu na augumenty...

Ja mam vic tech itemu, nez mam gemu (klasikejch topaza a tak) na to augumenteni :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    nevíte někdo, v kolik to v pátek má vypuknout?
    (XSX)
    SITH
    SITH --- ---
    BARTUC: augment, to je jak musíš grinding gem na 50 a pak si dát +250 atribut na item?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SITH: strasne moc udelaji augumenty... ja si na farmu NR udelal DH, trochu jsem ho obliknul a naflakal na polovinu gearu agumenty a beham s tim GR 100 pod 2 min s prstem v nose a to je fakt build na aoe, takze elitky malinko pizlam :-D
    SITH
    SITH --- ---
    tak jsem zkusil GR95 a je to tak můj max. Víc nemůžu dát, protože nemám odpovídající dmg a pižlám je moc dlouho. Jako FotH crus mám dle návodů nejlepší možný gear a skilly, takže už vylepšení jen přes lepší rolly gearů nebo primaly
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam