• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NAVARA: ale začíná mě to srát fest - vědí dopředu, kolik mají aktivních účtů a domrdají to bed výjimky pokaždé
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NAVARA: ne :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Vás to po všech těch ostatních launchech překvapuje?
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    me se libil jeden komentar :D toto je regulerne oficialni DDoS utok na Blizz servery :D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    EVILMIND: vypadá to tak. No, sedím, mám čas si číst, to jsem dlouho nedělal :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem byl nasranej že se mi nepodařilo vrátit se do Prahy na start, ale jak to tak čtu, tak odložit cestu na ráno bylo bylo nakonec dobře... 😃
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS: hm. Tak jsem čekal nejdřív v první, pak druhé frontě, pak mě to vykoplo a jsem zase v první - 109 minut čekání po hodině čekání. Zatím je to moc zábavná hra, musím říct :)
    NESS
    NESS --- ---
    Jop, jsem tam a charakteru uz mam 5 ikdyz jsem zakladal jen 2, prisel sem o progress, ale jinak se to zda ted stabilni
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    Jste někdo už zpátky uvnitř?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS: já asi taky půjdu spát a zkusím to v pět ráno :D
    NESS
    NESS --- ---
    KID_MCHUTT: No ja ted aktualne 72 minut, to jsem zvedav co pujde driv, jestli D4 nebo detska do postele, skoro sazim na ty detska :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS: je to celé dole. Po první queue jsem ve druhé, která už ani čas nehlásí
    NESS
    NESS --- ---
    Jo sem se dostal na 3 level, pak me to vykoplo ze hry, zmizel mi charakter, pak mi to nedovolilo zalozit novy, pak jsem mel misto jednoho charakteru 4 , jeden na 3 levlu a 3 na 1 levlu a pak se serii chyb vykoplo ven a ted cekacka pres 100 minut. :-)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Hrál jsem 15 minut pak disconnect a už jsem v queue 81 minut.

Blizzard nezvládl zase start nejočekávanější hry tohohle roku ani v betě, natřete mě na překvapeno.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ja si treba davam na cas :D nejdriv uspat syna, potom se odpalit a na 20h mi to zacne :D to uz snad bude vse ok xD
    KSL
    KSL --- ---
    Mel jsem minutu. pak me to logovalo a potom me to vykoplo na dlouhym pingu...
    Druhe spusteni que 80minut :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    Ale má to moc příjemný feel a ten první quest je super
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LIQUIDFREAK: mě to po 40 minutách vykoplo a mám 30 minut ve frontě. Proč mě to nepřekvapuje? :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Tak que 2 minuty a sem ve hre. Pekny vikend a enjoy :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    JADE: měl jsem to podobně, nakonec jsem s hrami přešel na xbox, protože to zdaleka nežere tolik a je to - narozdíl od počítače - tiché :) ale to je volba každého z nás, na to, abych kupoval herní mašinu už jsem moc starý a lakomý :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam