• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    SUNBEAM: Kde se spawne ? Nejak jsem to zazdil
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    taková pitomost, na konci dungu [e] na pklávesnici a nebo u mě šipka nahoru na ovladači pro wheel a tam je leave dungeon (portne or před vchod)

a první world boss bude v 7
    https://twitter.com/Diablo/status/1637145491342495744
    NESS
    NESS --- ---
    btw kdo by hledal jako ja world bosse, tak Ashava will spawn for only one day per beta period. During the Early Access test, Ashava will spawn on March 18 at 10 am, 12 pm, 10 pm, and midnight PDT. As for the Open Beta, Ashava will spawn on March 25 at 10 am, 12 pm, 10 pm, and midnight PDT. Admittedly, this schedule mostly caters to audiences who live on the West Coast since who in their right mind would wait until 3 am EST to fight Ashava?
    NESS
    NESS --- ---
    Tak asi nejzabavnejsi je ta horni pevnost ten kor nagar, nebo jak, docela mi ten boss daval na prdel, ale domenil me 25 levnem, takze asi konec.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    Buďte rádi, mě podvedli, login nefunguje.
    NESS
    NESS --- ---
    Dost podstatne zlevnili aspekty, extrakci i naslednou cenu aspektu, takze timhle prachy uz nebudou, extrakce za 5.5K a prodej za 3.8K :-/
    NESS
    NESS --- ---
    Hele nechci nejak prudit, ale bez fronty, podle me to uz je fixnute, zalogovany okamzite.
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    dneska jsou od rana na PS5 queue asi 5min, vcera hodina a pul, bezi to paradne. .)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    HOUMI: já teda na mobilu nenašel, že by to řešili. Naopak vidím jsem našel tunu příspěvků na fórech ve smyslu "sedíme se ženou na stejné síti, ona se připojí bez problémů, já ne" a tak.
    Fakt nejsem spokojený. A to, že mají nastavené zjevně QoS pro streamery, to me sere taky.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    KID_MCHUTT: jo , oni to resi, maji k tomu blueposty atd, a hlavne jetli se jim to bude opakovat prisi vikend, tak to bude daleko vetsi flame :D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    HOUMI: jak jsem psal, kdyby ten batoh nebyl podmíněný tím, že jsem v betě, sralo by mě to míň. Takhle jim budu muset napsat ticket a doufat, že to indický support nezařízne.
    Dneska na to skoro čas mít nebudu a v neděli bude zase nával a je otázka, jestli to přihlašování vůbec budou řešit, že jo...
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    KID_MCHUTT: jo to budes bohuzel obeti toho vseho, soucitim s tebou, holt cekat no....

ja treba cekam na fix toho force move, ptz to bez toho fakt nemam rad :D a na fix high quality textu :D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KID_MCHUTT: je ta hra dost nudná
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS: já furt ještě hraju queue
    NESS
    NESS --- ---
    Uviznul jsem v jednom sklepu , ze ktereho se nedalo odejit ani teleportovat, mozna by zafungovat ten svitek ktery premistuje nahodne, ten ale nemam, takze logof skoncil jsem fous pred 22 levlem, prijde mi ze obtiznost uvolnili, k tomu mnohem vic rostlin tzn neni problem upgradovat lektvary, gemblovani hazi docela casto legendarky, jedine co je divne ze se mi to obcas kousne priprechodu mezi jednotlivima dilkama mapy, postavicka bezi na prazdno a pak se to odspuntuje, stejne tak jednou nebo dvakrat nekonecne loudovani priprechodu mapy u hlavni mise, sem si rikal jestli me to nevytajmautuje
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    Hm. Tak jsem chvíli spal, přijdu, dostanu queue na minutu, ta projde a šup, jsem v druhé. A tam čekám zase. Ta hra nejde spustit.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    tak super :D stravil jsem skoro hodinu na debilnim spiderovi v naky catacombe na lvl 10, uz sem to vzteky chtel rozmlatit ale dal jsem to :D ALE bug a nemohl jsem se odtamtud nijak dostat a po leave game erorr pri loginu :D cas jit teda spat

nicmene dpc proc nefunguje force move na mouse wheel, boze muj to je za trest takhle :D jo, zoom jsem si vypnul, proste to nefunguje nabindovany xD

Ale jinak bych rekl pecka a zatim se mi to dost libi :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    20 minut po spusteni meli v early 750k que, jako sorry s dezinfem, putinem,pavlem a ja nevim cim jeste se nemuzete divit. aktualne top seller. Za posledni tyden pridali 3kk prodeju (cross platform) tedy se nemuzete divit. :)
    WOLFBANE
    WOLFBANE --- ---
    KID_MCHUTT: ja to zapnul v 17:10, cekal 5 minut a hral do ted. :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam