• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    KORAL: Jsi nestydaty blazen asi vyfasujes 2h BK... kamo!!
    KORAL
    KORAL --- ---
    ENDER: Nyx (myšleno autor) zvládne plnbo věcí ;) Jen musíme pěkně poprosit :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    KORAL: to bohuzel nejde, protoze se da pouze pripojit text za stavajici nazev "Diablo 3"
    Me take dava smysl, aby zustalo tohle, uz kvuli lidem, kteri se k diablu chteji vratit a tohlen maji treba v booku atd.

Soucasne pokud nekdo touzi po vlastnictvi tohoto auditka, rad ho odevzdam.
    KORAL
    KORAL --- ---
    K tomu rušení., Radši bych zrušil Diablo IV a tohle ponechal, kvůli historii. A tento klub pojmenoval prostě jen "Diablo" :D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NAVARA: abych se nasštval znova? :) ne, dík, jedno mi stačí :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KID_MCHUTT: Přesně, z toho miliónu bude hrát jen zlomek lidí, zbytek šel pro štěňátko :)

Měli udělat více verzí štěňátek - jedno pro nás, další pro plebs z tohoto víkendu…
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    New NVIDIA Drivers Available - Download Now for Diablo IV Open Beta - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/new-nvidia-drivers-available-download-now-for-diablo-iv-open-beta-332086?webhook=
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    HOUMI: já už batoh mám, takže mě to stresovat nebude :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    HOUMI: a k tomu new Nvidia ovladac primo pro D4 :O

btw vtipny bluepost o tom, ze zitra se ma pocitat s que, kterou vyslovene chteji kvuli testum stability atd :D tak ne, ze tu bude brekot, ze nejdre hrat :P xD
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    myslim, ze je jedno ktere auditko bude to aktualni. podstatne je, aby bylo JEDNO a ne ctyri. :))
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    NESS: ja mam taky celkem obavy, minuly vikend pry udelalo level 20 neco lehce pres milion lidi. tenhle vikend to bude 10x tolik? patek bude asi sileny.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    NESS: imho to pude hladce .-)
    ENDER
    ENDER --- ---
    Pls anketa.
    NESS
    NESS --- ---
    Celekm sem zvedav jak zvladnou ten patecni rozjezd, mozna budem vzpominat na dobu kdy byla cekacka jen 100 minut :-)

WRATA: No a dost lidi pamatuje dobu, kdy Nyx neexistoval, vlastne kdyz neexistoval ani cyber a treba ani mageo :-) Jestli to je nejaka soutez :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    WRATA: Také byly doby, kdy nechtěl zakládat duplicitní kluby
    WRATA
    WRATA --- ---
    NAVARA: Ja si pamatuju dobu kdy nyx zablokoval zmeny nazvu klubu protoze NIH :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    WRATA: Název se dá změnit, kluby se dají sloučit, stačí chtít
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    WRATA: jenom ve třech
    WRATA
    WRATA --- ---
    Coz mi pripomina jednu vec. Zkousel jste nekdo hrat ve full parte? Nam se totiz stalo ze jsme byly v parte 4 a kdyz se k nam pridalo npc tak jednoho cloveka to suverene koplo z party a nebylo mozny ho nabrat dokud nas to npc neopustilo. Pak jsme hrali dal a kdyz se k nam pridali dve npc tak parta zustala beze zmeny. NPC teda vzdycky sledovali party leadra
    WRATA
    WRATA --- ---
    Novej klub je imho zbytecnej. Resilo se tu D3, D2R a ted i D4. Je blby ze nazev klubu zustane a nemuzeme tomu dat nejakej sirsi nazev.

LIQUIDFREAK: D3 bude mit zivotnost 11 let. Pochybuju ze by D4 chteli zabit tak rychle.
    Nicmene sem fakt zvedavej jak planujou udrzet season play protoze minimalne ten start bude brutalne pomalejsi a nejsem si jist jestli se do toho lidem bude chtit tak masivne jak to bejvalo u D3. Ale uvidime :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam