• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NESS: Tak je to otevrena beta, zdarma, prave proto, aby otestovali servery. Ocekavam, ze s plnou verzi tyhle problemy zmizi. Ostatne, minuly tyden ta uzavrena beta pro lidi s predobjednavkami po prvnich dvou hodinach slapala pekne.
    NESS
    NESS --- ---
    Sem zvedav na cerven, jestli predvedou takovy start jako tyhle 2 vikendy tak udelaji slusny dojem. Sem se pred 15 minutama portnul z dungu do mesta a od te doby se mi nacita obrazovka, evidetne prodlouzili casy timeoutu, 1/4h na prenacteni lokace je dobry vtip :-). Predpokladam ze kdyz to ted zabiju a pustim znova, tak me ceka ocistec
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    CUZMAN: Jj, dojeli jsme to. Ale ten druid me moc nebavi, ve srovnani se sorckou, kterou jsem jel minuly vikend.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: No ja nevim ted jsem prevalcoval Tchore na konci heraldik valutu a jako trvalo to tak 2x dele ji sejmout nez s Barbem, jedu teda skolu vlka, 15 level a dost na pohodu vlastne me nic neohrozuje, jen tvy dva vlkove mi prijdou dost slaby
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jako druid mi prijde jako melee shit, na druhym bossovi jsem se zaseknul nez jsem vyzkousel vsechno, ted teda jedu full medveda, ten je aspon tanky, a ten druhej utok kdyz critne tak dobry... ale kazdopadne uz jsem taky venku a ve 120 fronte po errorech na char screenu
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Ja na to dneska uz prdim zejtra je taky den...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    GHOSTSTALKER: Jjj pomohl ti kamik s dungem? Budu az zejtra ale seas member guildy tak muzes nabirat...
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    Ja vycekal 153 minut, aby mne to hodilo eror ve smyslu, ze pozadavek jenzdan prilis dlouho a jsem zpatky na zacatku 153 minutivy fronty :(
    HULIK
    HULIK --- ---
    Mě to koplo na lvl 4 mel jsem 120 a pak to spadlo když jsem měl asi 40min a mám zase 120.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    CUZMAN: ja si rikal, kam jsi zmizel bez rozlouceni...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    disconnect - sadge :-(
    NESS
    NESS --- ---
    HOUMI: jj, prvni legendarka na 8lvl :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    NESS: nejslabsi imho best je dlakodruid na cokoli tank ci dps :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    NYX NYXassassins
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    EVILMIND: me to na mid jelo krasne 144fps stabilne, tak cekam az lognu a hodim tam high :D ja vlastne pred tydnem nemel zadny crash, nic , jen que a jednou bug :)

btw doufam ze jste zaregistrovali tweet od Roda ze dropy jsou opravdu zvednute pro testy, udajne na tomhle lvl ( 25 ) nebudes ani jednu Legendu, mozna 1 max :D fack :D
    WRATA
    WRATA --- ---
    NESS
    NESS --- ---
    Sem rozjel druida a nejak nevim kam jestli vlk/medved, nebo blesky, zatim jedu blesky a uvidim :-)
    WRATA: zabrany? :D
    WRATA
    WRATA --- ---
    Achjo, nemuzu necromancerku pojmenova Zrudicka....
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    sem moc
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    ja se nalogobal v 58 a v 17:10 lvl 5 :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam