• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    GHOSTSTALKER: tak aspon, ze tak...
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    AVATAR: Koupenou hru ne, ale musel jsem ji vytvorit PS i Battle.net ucet.
    GHOSTSTALKER: takze nemusela mit vlastni battle.net ucet s kuupenou hrou? Nekde jsem to cetl...
    CUZMAN: vecer. Nebyl jsem si jistej, jestli ten muj request vcera prosel, protoze friendi mi ve hre pridat nesli. Musel jsem pres app, ktera taky kolabovala :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    AVATAR: mel bys mit pozvanku do clanu cali ono se to dela ze das request a pak ja zpetne poslu... nebo oficir...

Jinak ja na to vlitnu s kamikem tak kolem 3-4 az do rana :-D
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Tak jsem vyzkousel na PS lokalni coop s dcerou a super, funguje to hezky a prehledne.
    Me to teda nepadlo ani jednou, ale partakum to padalo kazdou chvili (minulej vikend to ani jednou neslitlo). A potreti uz se na to vybodli.

Zato jsem mel problemy s prechodama zon (nepuatilo me to z mesta), tak jsem to vypnul, no :)
    NESS
    NESS --- ---
    CUZMAN: Tak to mi pak ukazes, pac druid a brutalni k sobe moc nejde :-)

Jinak ted jsem pry dokoncil dungeon pod 2 minuty, no nevim ale myslim ze asi ne, bud se topocitalo do opetovneho neteleportovani zpet do dungu, nebo nejsou 2 minuty jako 2 minuty :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CUZMAN: proto se vam zda naprd ja sem z ni unesen muj main ever!!! :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    NESS: Ravenscar sem ja jinak tam mam oficiri te naberou, druid se musi umet zahrat a medved je brutalni za me nejlepsi classa ale musite vedet co a jak kdy proc...
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Tak jsem to teď ráno na par hodin pustil a už se těším až půjdou děti spát. Nic jsem nečekal a je to dobrý.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Jinak musim rict, ze mne zatim bavil jen barbar. Nehral jsem jeste druda, ale secko ostatni vyjma barba mi prijde nuda.
    NESS
    NESS --- ---
    GHOSTSTALKER: Tak tam ams prihlasku do boybandu :-)

Jo nekro se hraje dost pohodlne, ocenuju hladky pruchod :-)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NESS: Jo, to jsme my. NYXassins nebo tak nejak :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Co ze ste to kdo zalozil za klany, koukam ze "nyx" toho je hodne, nejuspesnejsi je ravenscar s 4 lidma, jinak to je tak 1-2 lidi :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Aktualne bez que. Kazdopadne uz sme vymysleli jak ty diskuse sjednotit ci jak to dopadlo?
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    HULIK: Nevim, o cem mluvis. Pro me byla uzavrena beta minuly tyden zcela funkcni, zadny shit. A to, jak to bude vypadat tento vikend, avizovali dopredu. Dokonce mas primo ve hre notice, ze jsou dlouhe fronty; nechapu, proc si na to nekdo stezuje, kdyz vedel, do ceho jde... Potrebovali udelat open betu, aby otestovali, jaky je o hru zajem a na jakou kapacitu maji na cerven prjpravit servery; to pres closed betu nezjistis. Pokud tohle nekoho nasere do te miry, ze si D4 nekoupi, tak budu jedine rad, ze bude v cervnu nizsi zatez serveru.
    NESS
    NESS --- ---
    Sem dotlacil toho druida na 25 ale dost utrpeni, by me zajimal presny buid nekoho kdo rika ze to je super char :-) , pac ani ani na plevel ani na boso, toho posledniho bose v hlavni linii ala krvava vlna jsem uplne uprosil at chcipne, pritom jsem 4x zmenil rozhozeni bodu, to sem ani nemel ultimatku, nakonec jsem se vratil k tomu s cim jsem u nej zacal, pac vlk nakonec je asi fakt nejpouzitelnejsi
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    cywe se mi konecne povedlo ze to prestalo padat
    ale neslo odejit ze zony :-) ani portem, ani pesky, ani jsem nemoh vlezt do zadneho dungu v ni, vzdycky to zacalo loadovat a pak me hodilo zpatky
    tak jsem tam jako nafarmil dva levely a vyskocil jsem dobrovolne, schvalne zejtra jestli se to ulozilo... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    ENDER: Barb a Sorc :-) , Druid je slaby a nudny, Raguna to same a na nekro zatim nemam nazor, prelozeno jeste me tak nesere jako druid a rog
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam