• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    v klanu mas vlasni kanal a rychleji se dostanes na cleny, ale jinak parta jako parta, takze jak pises, potkas na mape nahos partu, date kvest a pak si kazdy jsem po svym. nabidek na partu, obvlast u word bossu nebylo nikdy malo, obzvlast pokud jsi mel vetsi level, takze to asi tak bude i potom stejny, nejaky kvesty jsou jen pro partu, tady je ten dung v malnoku, tak asi v ostre bude neco podobneho, navic v parte to jde rychleji :-)
    Jinak vidis jen dalsi lidi co jsou na stejnem serveru, pokud mas klan, tak vidis skrz servery a pri zalozeni party se hraci pretahuji na stejne servery, asi podobne to bude kdyz mas kamose, tak nahodite partu a stahnete se na server lidra party.
    SITH
    SITH --- ---
    Ty online hráči co vidím na mapě, to je něco na způsob elden ring že vidím další online hráče, nebo jak je to filtruje? Potkám typka , dam partu a hrajeme chvíli spolu. A pak zas s někým dalším a pak zase sólo? A jak budeme hrát v klanu?
    SITH
    SITH --- ---
    Taknjsem v nyx clanu :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    a ofc na pc se muzu pridat do clanu, mate tam req
    to jsem zvedava, jak se tohle pak propise na xboxu...
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Jako ocenuju prenositelnost postav pres platformy. Odpoledni hrani na xboxu, ted pokracuju na pc.

Loading max 2 minuty
    Muj 3 roky starej msi notas musel updatovat ovladace na grafiku, ale ok , jen je z nej trochu raketa ted 😂
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Ten system joinovani clanu moc nechapu... jako ze hrac musi pozadat o pozvani, pak oficir musi poslat pozvanku a hrac tu pozvanku pak musi prijmout. Proc to nejde ve 2 krocich?
    NESS
    NESS --- ---
    Jinak srovnani charu v mem pripade vyhrala sorcka s barem, v tesnem zaveru nekro, pak dost daleko rog a nakonci druid, ty posledni dva asi neumim hrat, pac oba drhnou, rog kdyz se prehoupla pres 20 tak jako trosku lepsi, ale porad hrozna opicarna, primou konfrontaci neustoji, kdyz ji dojde mana tak konci, komba me uprime neba :-) druid mi zase prisel mekej, jako tanka bych ho nepouzil, pac by nevydrzel to co bar, navic nedava ni takove prdy. Vsech 5 jsem protahnu +- stejnou cestou do max levlu (mimo rog tam jsem na 20 ), jako testovaci pudu jsem pouzil mainquestove bossde a pak ty tri tvrze, asi nejlip z toho vychazi kor dragan, pak vostrava a nakonec malnok, tak je asi nejlepsi ten finalni bosmaly prostor, a mrazi jak o zivot, dat si ty tvrze je na tier2 a pod levlem 20 je celkem vyzva :-)
    SITH
    SITH --- ---
    Jako je to super, ale doufám že ta meta a grind bude rychlejší. Je to takový pomalý ale na kampaň to stačí
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Wudijo ted soloval na HC world bosse a když měl poslední 1 % tak mu tam přišel "i was there" týpek ;)
    ENDER
    ENDER --- ---
    Nova anketa!
    NESS
    NESS --- ---
    ENDER: Mimo vcerejsku hned po spusteni, defakto ne, dnes rano a pres den to bylo cca kolem minuty, az ted nejak kolem pul seste se to zase zaseklo, predpokladam ze v pul osme to bude stejne
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    NESS: ano, to jsem ja! menil jsem na character z minuleho vikendu a hotovo. -20min eta. :)

ENDER: pres den to bylo instatntni, zadne cekani..
    NESS
    NESS --- ---
    KOZLIKK: To ma jen sorcka, barbar ma zbranove specializace, druid ma boons, rugue, ma taaky specializace, a jen nekdo musi platit pozici na liste :-)
    ENDER
    ENDER --- ---
    NESS: jinak cekacky nebyvaji? jsem rano lognul v pohode a vecer bych si chtel taky chvili zahrat...
    NESS
    NESS --- ---
    Pokud to nekomu ted spadne, tak celacka je kolem pul hodiny a nedoporucuju menit charakter pac to v mem pripade znamena take vykopnuti ze hry, aneb nikdo encekal ze tam bude tolik lidi kdyz davaji na world bosse jen 4 terminy :-)
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    NESS: GHOSTSTALKER: no pak jsou tam jeste ty dve mista nad tim, ale ty funguji u kazde class jinak.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NESS: To afaik plati pro vsechny postavy - muzes pouzivat jen skilly z listy, z kazde kategorie das na listu jen jeden skill.
    NESS
    NESS --- ---
    Chapu toto nekra spatne, nebo pokud nemam na aktivni liste a skeletony a golerma, tak je nemuzu pouzivat, tzn to eliminuje polovinu potazmo 1/3 slotu kouzel ?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Nevim no. Dala jsem tomu asi hodinu. Je to desne pomaly. A ten interface me vraci tak o 15 let dozadu. Pribeh se mi libi zatim.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    KASUMI: Clan je zaklad stejne jako Zlaty Oblak a 5*3-0 :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam