• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    SITH
    SITH --- ---
    Jako je to super, ale doufám že ta meta a grind bude rychlejší. Je to takový pomalý ale na kampaň to stačí
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Wudijo ted soloval na HC world bosse a když měl poslední 1 % tak mu tam přišel "i was there" týpek ;)
    ENDER
    ENDER --- ---
    Nova anketa!
    NESS
    NESS --- ---
    ENDER: Mimo vcerejsku hned po spusteni, defakto ne, dnes rano a pres den to bylo cca kolem minuty, az ted nejak kolem pul seste se to zase zaseklo, predpokladam ze v pul osme to bude stejne
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    NESS: ano, to jsem ja! menil jsem na character z minuleho vikendu a hotovo. -20min eta. :)

ENDER: pres den to bylo instatntni, zadne cekani..
    NESS
    NESS --- ---
    KOZLIKK: To ma jen sorcka, barbar ma zbranove specializace, druid ma boons, rugue, ma taaky specializace, a jen nekdo musi platit pozici na liste :-)
    ENDER
    ENDER --- ---
    NESS: jinak cekacky nebyvaji? jsem rano lognul v pohode a vecer bych si chtel taky chvili zahrat...
    NESS
    NESS --- ---
    Pokud to nekomu ted spadne, tak celacka je kolem pul hodiny a nedoporucuju menit charakter pac to v mem pripade znamena take vykopnuti ze hry, aneb nikdo encekal ze tam bude tolik lidi kdyz davaji na world bosse jen 4 terminy :-)
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    NESS: GHOSTSTALKER: no pak jsou tam jeste ty dve mista nad tim, ale ty funguji u kazde class jinak.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NESS: To afaik plati pro vsechny postavy - muzes pouzivat jen skilly z listy, z kazde kategorie das na listu jen jeden skill.
    NESS
    NESS --- ---
    Chapu toto nekra spatne, nebo pokud nemam na aktivni liste a skeletony a golerma, tak je nemuzu pouzivat, tzn to eliminuje polovinu potazmo 1/3 slotu kouzel ?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Nevim no. Dala jsem tomu asi hodinu. Je to desne pomaly. A ten interface me vraci tak o 15 let dozadu. Pribeh se mi libi zatim.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    KASUMI: Clan je zaklad stejne jako Zlaty Oblak a 5*3-0 :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    KASUMI: shame on them!!!
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Jo. Tak uz to vidim. Zadny clan bez xbox gold
    NESS
    NESS --- ---
    Jinak nekro prijemne prekvapil, skoda ze sem ho nezkusil vci v endgame, by me zajimalo jestli pak udrzi krok, pac golem sice prida, ale kostricky asi jsou casem cim dal vic na odpis. ne ? Nevic ma diky ozivovani koster o jednu klavesu mene, coz je na prd
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Tak ja se tesim, jak si dam v klidu obed, nez se to nacte a tam je vsechno hned :))))

Akorat na xbox to chce live gold, byt ne nutne.. tak uvidime, co to umi bez toho
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    NESS: Jasny neboj se ozvat!!!
    NESS
    NESS --- ---
    CUZMAN: Njn, bohuzerl nekra 25 odkladam :-/ a pojedu rog ta je posledni kterou sem nedotahnul do konce, tak se pripadne ozvu :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CUZMAN: Samozrejme final boss ik rany a frozen everywhere...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam