• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CUZMAN: Brotherhood prave ze ne...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Dobra Brotherhood of NYX ofiko...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    NESS: Obavam se, ze jen NYX bude bud kratke, nebo obsazene, pokud ano, tak bych taktez preferoval spis neco jako Sisterhood* of Nyx

    * stejne vsichni budou nakonec hrat za zensky charakter a bude to navic genderove vyvazene ;-)
    NESS
    NESS --- ---
    Ahoj, klidne to zaloz, jen se v nazvu muzes vykaslat na toho assasina nebo co tam bylo :-) Kdyz to nazves jen Nyx tak za me lepsi :-) Assasine :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Jedna technicka jak ste byli spokojeni s klanem? Ja vim zatim to nebyla zadna slava ale udelal sem par oficiru co vas mohli nabrat a myslim ze nas tam bylo celkem slusne tak jestli 2.6. mam zalozit obdobny ci stejny...

    dekuji za zpetnou vazbu Ravenscar.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KOZLIKK: Odpověď kým? Blizzardem? Protože to nedává smysl. Diablo není GaaS. Takže 2 BN účty ano, ale dvě kopie hry jsou nesmysl. Doufám. Jestli ne, tak se strhne strašlivý shitstorm.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KORAL: "Diablovky" byli vždycky na Gamepadu lepší než KBM klicfest. Víc to vtáhne do hry.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KORAL: Pokud to klapne M$ s Blizzardem, tak by X/PC i mohlo ...
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    INFINITE attack speed on EVERY character in Diablo 4!
    https://youtu.be/YoCuuFHq9M0


    ten attackspeed je bugnutej u všech class
    NESS
    NESS --- ---
    No tak jsem si pustil na trubce ty videa a prislo mi ze to je soutez o nejvic rozbity char, kde je jedno jestli to je nekro s mistem, rog s twistem, nebo sorcka pianistka, jen sem se presvedcil ze jsem je vsechny hral asi "blbe", obzvlast tu rog :-) Byl nejaky build na druida, nebo ten jediny chudak to ma +- v pohode ? U Bara byl ten extremne nudny build s thornama, naopak ten vrtulnikovy (ikdyz jsem ho nehral) mi prisel na pohled zabavny, ikdyz s nekro/rog/sorc se to nedalo srovnavat.

    Osobne, pokud bych si mel tipnout, tak nejak seriznou cooldowny, budtim ze daji nejaky minimalni cas, pod ktery se nepujde jit, nebo to nepujde tak nakobit, protoze vsechny ty buildy jsou +- postavenena tom, ze to co melo trvat kratce a s malou cetnosti, maji defakto trvale, extrem je ta pinanistka, tam ani nepotrebuejs zadnou legendarku, jen zurive mackas vsechny tlacitka :-)

    nejaky doporuceni na kanal, kde je nekdo rozumny, mysleno, ze by nerval, neni otravny klaun, nebo znudeny fracek/vseznalek ? :-)
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    KORAL: nezapomen ze Roug sejmul nekolikrat i world bosse solo :D

    nevim, jestli to nekdo zpozoroval, ale Annacake mela sanci pokecat s devs v Berline, ptala se co bude s D3 a bohuzel udajne bude S29 s new theme, ale nic tak OP jako ted a nasledne od S30 ma zacit recyklace theme :-/

    ma to na YT, nicmene ja cekam ofc na ofiko bluepost jeste, neni vyreseny, jak by se opakovalo naprd follower theme zeo, a hlavne to nerika nic o QoL changes, popride uprav nepouzivanych legend i bez toho ze by jiz nebylo novy theme
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KOZLIKK: Ja ti nerozumim :-). Vzdyt tak funguji stovky her na konzole, ze jakmile mas jednou hru na konzoli, mohou ji na te konzoli hrat ruzni lide, ruzni uzivatele, s ruznymi PSN ucty, a to samostatne nebo v ramci couch coopu (treba my ted tak hrajeme Sackboye a Overcooked). Ostatne, i D1 (ok, to neni moc reference) a D3 (to uz je) tak sly hrat. A ano, muze to byt nastavene tak, ze druhy hrac se nepripoji sam, bude moci hrat jen spolu s drzitelem licence.

    Ale samozrejme, jestli Blizzard bude chtit pumpovat penize, tak budou vyzadovat druhou licenci. Ale dost me tim zklamou.
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    GHOSTSTALKER: "odpoved na support ticket na battlenetu", to by ale znamenalo, ze se muzete ve hrani stridat a staci jedna licence? nebo jak bys to chtel udelat? ten ucet bez koupene licence by byl neco jako support, ktery hru nespusti bez master accountu? :)

    hele i ta holka na supportu muze byt zmatena, takze sam nahazuju spis teoreticke otazky. .)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KOZLIKK: Source? Nic takoveho jsem neslysel a nevim, proc by to nemelo jit na jedne licenci. Jak s tim souvisi leaderboard nechapu. Progress je vazany na Battle.net ucet, ne na licenci. D3 se take da hrat ve dvou na jedne licenci.
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    ze by hra mela byt cross-save s jednou licenci na xbox-ps-pc nemluvim, to tak ale zatim snad nebylo u zadne hry, ktera nebyla free. .)
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    GHOSTSTALKER: potrebujes dva ucty a dve licence ne? ted to bylo v ramci bety free, ale jak bys k tomu chtel pristupovat ve chvili, kdy ma hra nejaky "leadboard", lidi se snazi o nejaky postup, rekordy a tak.. v podstate by slo o farmeni dvou postav na jednom ucte, na gauci. charactery a progress jsou vazane zakoupenim licence a parovanim na konkretni ucet, hratelne v jeden cas. :) na PC to nejde, protoze jednoduse nelze spustit dve instance battlenetu, tam je to celkem pochopitelne.

    "You also asked about Couch Co-op. this is only available on console, not on PC. If yourself and your wife want to play the Couch Co-op mode on PS5, you would each need a PS5 copy of diablo IV yourselves, each linked to a Battle.net account of your own. If your wife owns the game on PC, she would not be able to join your Couch Co-op session."
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NESS: potrebujes dva ucty, jednu licenci
    NESS
    NESS --- ---
    GHOSTSTALKER: Tak to jsem dost smutenka :-/
    Ale evidetne jsem to nepochopil, kdyz pisou "“technology problem” stemming from the challenge of having “two Battle.net accounts signed into the same PC at the same time.”" Sem netusil ze pro couch co-op potrebujes dva betlneti ucty, nerikej ze k tomu je treba mit i druhou licenci :-)
    KORAL
    KORAL --- ---
    GHOSTSTALKER: Ano to je bohužel pravda a ano bylo by to ideální. Ale obávám se, že se to asi nestane.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam