• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SCHMEJDE: To je problém Launcher obecně. svět je určitě rozděleném na servery podle zon a pri launchi máš pak všechny na začátku, takže rozkládá zatez. Od soboty to bylo už úplně v pohodě

Ale je teda fakt, že v době cloud computingu by si na launch okno mohli zaplatí nějaký ten virtual navic
    SCHMEJDE
    SCHMEJDE --- ---
    KOZLIKK: chyba statistika players put into 60+ minute queue at launch..
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    With 62M hours played, thank you for making #DiabloIV the largest Beta in Diablo franchise history.

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Vývojáři odpovídají hráčům l Diablo IV
    https://www.youtube.com/watch?v=Z-DsZeTYjc8&ab_channel=ArcadeBulls
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    NAVARA: Ted uz je ti uplne na ... :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    HONZA09: jasny, tak to sem nevedel. Dik
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Plus třeba pro druidy vlevo nahoře padal z lev 35 palcát, s aspektem to fungovalo stejně - mám ho v truhličce taky, akorát jako sorce je mi na ... :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    LIQUIDFREAK: Ty itemy, co měli vyšší required level po přidání legendary aspectu dostali level nižší a použitelnej a síla jim přitom zůstala.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KORAL: Jo, padaly na llv 27 cos neoblik :) Taky sem tam farmil a nula legend, furt jen nejaka rare mace :D
    KORAL
    KORAL --- ---
    LIQUIDFREAK: Padali na 30+ evnetu. Ten byl nahoře na severu mapy, po vyčištění tamní pevnosti se ti odemknul.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BOBESH: Mno, nechapu jednu vec. A to kde sebral tak vysoky ilvl legendarek, kdyz vetsina 25lvl max veci ma tak 280ilvl. Ale spis niz.. Nechapu nic
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    BOBESH: nj, Wudi..
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    k ty Ashave. za dva vejkendy sem ji stihnul jednou nahodne a v cca 5 lidech no chance :))

Hráči se v Diablo 4 podařilo bez pomoci zdolat world bosse - Zing
    https://www.zing.cz/novinky/96422985/diablo-4-ashava-solo/
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MAESTRO_007: jako jo, Rhykker dobry,ale jen previra info ostatnich, v theorycraftingu bych dal na Wudiho, Raxxe, mozna Roba. proste bandu,co stoji za Maxrollem
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NESS: Tak to je těžký, když jsem kolem ní viděl pobíhat postavy na lvl 13.

Já ji šel třikrát. Z toho dvakrát jsme to dali a při všech pokusech pokusech jsem tam lehnul klidně tak pětkrát.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Knowing the Diablo beta is over, and having to wait 2 months to play again.

NESS
    NESS --- ---
    CRACKY_: Jeste sem je taky nevidel, pokud je nades, tak to sem hod. Docela me prekvapilo tech 33K kilu Ashavy, jako ze na to bylo 4 pokusy a ne kazdy o tom vedel/stihnul, navic pokud ona dala 4,2M, tak by bylo zajimave pomer uspesnych a neuspesnych pokusu.
    KALTY
    KALTY --- ---
    MAESTRO_007: Wudijo je fakt borec jak prase
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    LUCIEN: to jsou staty pouze z bety, kam meli pristup predplatitele(early access open beta). Finalni cisla za obe dve bety sem jeste nevidel nebo jenom z toho posledniho open vikendu.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    In This Moment - I Would Die For You - John Wick: Chapter 4
    https://www.youtube.com/watch?v=4yObH4uDD1M
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam