• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    GRAGAGROGOG: Tak to jsi tu koukam nebyl tak od zari 2015 :-)
    GRAGAGROGOG
    GRAGAGROGOG --- ---
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    TRAGED: ja jim verim, uz to bude ok :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    HOUMI: Tak to abys ses v tu 1AM aspoň zařadil do fronty, když chceš už od 8mi hrát :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: Vůbec ne :-) Dohrávám Horizon: Forbidden West, abych byl připraven na DLC tenhle měsíc.

Jen jsem byl zvědavý, jak vlastně PoE po těch letech vypadá, když se tu zmiňuje. Jak jsem zmiňoval, naposledy jsem viděl open betu. A herně je to Diablo 2 protažené faxem, detaily se liší, ale předlohu nezapře.
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    HONZA09: jn, nebudu to lamat pres koleno a zacnu az vstanu, pekne od 8, k tomu dovolena, manzelka informovana, tak snad to pujde hezky aspon ten prvni den :D
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Diablo IV Global Release Times Announced - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/diablo-iv-global-release-times-announced-332332

Europe Early Access:

British Summer Time (BST): 12AM, June 2

Central Europe Summer Time (CEST): 1AM, June 2

Regular launch:

Europe:

British Summer Time (BST): 12AM, June 6

Central Europe Summer Time (CEST): 1AM, June 6
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    DIOM: Kamos tam krosil tri hodky loot a pak mel trihodinovej rollback :-D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    DIOM: ja vlezu do Immortalu xD, shame on me :D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DIOM: zkusil jsem, je to... no, není to ono :D
    DIOM
    DIOM --- ---
    Já si chladím žáhu u Last Epoch. Je to sice na pohled celkem ošklivá hra, ale hraje se to výborně.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: to čekání je dlouhé, co? :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Tak jsem zkusil po letech PoE; no naposledy jsem hral nejakou open Betu; a fakt ne, pres ten micromanagement inventare fakt nejede vlak. To je uz tak moc prekonanana hreni mechanika.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JANDOS: taky to ma vic downvotu nez upvotu, tak asi nejsi sam :-)
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    JANDOS: Ono to je převzatý z filmu mi přijde. A jako senior dev bych si radši zlomil nohu než abych musel být půl hodiny na kameře
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    EVILMIND: Nenavidim tyhle PR korporatni videa blizzardu kde grupa lidi keca o nicem hlavne ze mluvej cool a v kazdy druhy nauceny vete rikaj jak sou strasne excited ale nic se nedozvis.
    Kdyby tam radsi sedel nejakej senior dev a mluvil jako normalni clovek. Neco jako "Hi I am Chris Wilson from GGG" a pak tam pul hodiny fakt ukazuje tu hru. Rant off :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    TRAGED: to byl prirozene ftipek
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Ja bych tomu nechal realne volnej prubeh.. v pulce cervence bude jasny jak to dopadlo a bud budou vsichni tady, nebo vsichni tam, moc neverim tomu ze by to byl nejakej split 50/50.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    NAVARA: Dokonce!

Ted na to koukam, nejstarsi navstevy tam jsou z doby zalozeni NYXu :-) SOLTARI 5412 18.8.2002

Ovsem je tam "jen" 5412 prispevku.

Tady to mame sic o 6 let mladsi, ale za to o dost plnejsi: JOHNYCAGE 42595 7.10.2008

Tezko rict proc.
    NESS
    NESS --- ---
    No z pohledu D4 je nejstarsi tenhle, ne? :-) Jinak to je boure ve sklenici vody, klasicky prezije ten klub kam budou lidi chodit, zbytek bych neresil, je na kazdem co si bookne a kam poleze, stejne ikdyz presvedcite crackyho ze to ma zrusit, tak prijde jiny jouda, zalozi dalsi klub a pojedem znovu ? :-) Na druhou stranu dva mesice pred nama, to je fura casu resit blbosti, nez se dostanem zpet do hry :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam