• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Moje 4. beta jupi hele kluci moc se omlouvam kdybych nestih zalozit clan tak se toho nekdo ujmete treba Peto ty jo a zavolej mi nako Peto az budes v chillu... Ja totiz budu kalit celou noc town madness, nejspis, pokud bych to stihal dam vedet...

Ale na launch si zabiram post guildmastera :-D ne je to fuk kuci hlavne kdyz se uslysime uvidime napisem si ... tesim se na vas v sobotu doufam, ze uz budete full gear a full lvl a potahate starickeho druida :-D

Zatim... Ravenscar.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Unofficial Diablo 4 Server Slam 0.9 Patch Notes - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/unofficial-diablo-4-server-slam-0-9-patch-notes-332908?webhook=

Docela sorce ty CD zkrouhli :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KALTY: mno to verim :)) koukam jak na nej narazit a je to prej nahodnej spawn
    KALTY
    KALTY --- ---
    BOBESH: Já jednou a bylo to fajn
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    za dva vejkendy sem ho nepotkal, tak snad se postesti! :)

NAVARA
    NAVARA --- ---
    BOBESH: Nope, startuje to najednou ve stejný čas
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jo a ted mi este doslo, ze zas asi nepujde otevrit ta class power ci co u druida a barbariana, pac maj unlock v casti mapy, kam se neda v bete jit :/
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    KORAL: ja bych se chtel u ni zamerit na ten "stagger" ale nevim jak to pude s random lidma...
    KORAL
    KORAL --- ---
    Já jsem zvědav nakolikrát budeme dávat Ashavu, na tom lvl 2 a právě bez oranžového vybavení :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    na tohle sem zvedavej. minule celej v oranzovym legendarnim, ted to bude asi bida :)
    "The Legendary Item drop rate has been altered to reflect the drop rate that will be present in the launch version of Diablo IV"
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    k tomu ps+ a xbox gold na konzolich

"An Xbox Live Gold or PlayStation Plus subscription will not be required to play Diablo IV during Server Slam in most regions. In Germany, a PlayStation Plus subscription will be required due to rating requirements. Once Diablo IV launches, an Xbox Live Gold or PlayStation Plus subscription will be required to access some of the game’s multiplayer features."
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAVARA: to jako ze budu cekat do 21.h? nejde nak prepnut server nebo tak neco?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    kdyby ste mel nekdo o vejku chvilku a naladu naucit boomera s discordem, tak bych to uvital! nejlepe z jiny platformy. ted bych chtel bejt primarne na xboxu, ale pro potrebu muzu jeste prepnout na ps ;)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Včera v noci už dorazil 28GB patch
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    SITH: neni. jsou prekopany staty, ruzny aplikovany zmeny. je nova trofej na kone. pokud ti jde o soubor jako takovej, tak staci pouze updatnout stavajici
    MELDA
    MELDA --- ---
    KID_MCHUTT: Super, uz sem to nasel, kurva, musel sem odrolovat o dost niz :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MELDA: na xboxu musíš hledat ten server slam, jak je to jinde, netuším
    MELDA
    MELDA --- ---
    KID_MCHUTT: No me to zatim free nenabizi prave...nebo je zatim brzo :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SITH: pokud máš ještě tu open beta, stačí ti to updatnout
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam