• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    No odmena je jen za betu :-)

Hele kdyz vsude pisou ze limit na WB je 12 lidi na raz a pritom sem nikdy nevidel vic jak 8 lidi tak sem mel smulu ?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    toe ted v devet jo? to nestiham, ale na 12 budu ready! este mi to tady odbimbaj zvony! :))

btw kdyz bych ji seknul az v plny, tak z ni ta odmena uz padat nebude? ja bych rekl, ze jo ne? :)
    NESS
    NESS --- ---
    JULIAN: jj, a kdyz zacne za pulkou hrabat prednima tak lehce od prdele odejit , nebo musis stat presbe ve prostredm jako mezi pulkama :-) Ted to vypada nadejne 4x barb 1x druid, 2x rog a 2x sorc, tak kdyby nekdo, chtel do jadejne party, tak at muzem dat partu a at se portne na moji pozici
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JULIAN: no jo. toe fakt nad tim sem se nezamyslel. ja si rikal proc je nas u tech zadnich nohou furt malo :)) tam je to fakt v klidu. vcera se mi poprve podarilo umrit az nekdy k poslednim dvou minutam,k dy sem zacal bejt nervozni, ze to asi nedame :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: Jo pekne si mne zvecnil :D
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: dělaj hovno páč jsou furt mrtví nebo zbytečně odbíhaj. Na range je ten boss shit, vůbec není vidět co dělá. Mě trvalo skoro celej první fight zjistit, že když stojíš u něj tak je to tak desetkrát bezpečnější a přehlednější
    NESS
    NESS --- ---
    btw co by se stalo kdyby se zalozila parta, rekneme 4 lidi jeden by dobehnul k ashave, zbytek by pockal az se to naplni cizima do plneho limitu a pak by se portunl na pozici toho prvniho, portlo by je to za tim nim, vykoplo by to nekoho kdo uz tam je, nebo by se ten limit nafouknul a bylo by tam vic bijcu ? co by se stalo kdyby to tahle udelalo vic part ? :-)
    NESS
    NESS --- ---
    townportal, kdyz se portnes do mesta tak ti to priradi jinou skupinu, skocim tam kouknu kdo tam je jak vidim pod dvacet jdu do mesta :-) Jako nic proti sorckam a nekrum, ale hovno davaj, tzn kdyz vidim nadpolovicni vetsinu castru zase skocim, idela je parta barbu, zbytek jen umir nebo je zasitej nekde v zadu.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NESS: TP?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Butcher mne vymazal někde na 14 - jako uhýbal jsem všemu a tak, hydra i meče do něj řezaly, já občas taky - ale prostě má příliš mnoho HP, bylo by to na hodinu.
    Gambling i Goblin modrý trash.

Bosse jsme dali v random partách při obou pokusech za poslední trojúhelník, ale přišlo mi že příliš mnoho lidí někde za půlkou zmizelo - buď byli rozbití, nebo si řekli "cba" a šli pryč...
    NESS
    NESS --- ---
    sem pouzil fintu s TP a hledal partu ktera ma sanci, tzn same 20 a co nejvic bijcu a skoro to vyslo

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SITH: druhou urcite :)

Tak world boss zas nic, cca 10% mel jak zmizel. Tak snad zejtra
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    Na Tier 2 sme neubrali ani tretinu, Tier 1 uplna pohoda

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SITH: druhou, první jsem ani nezapnul
    NESS
    NESS --- ---
    Nejak nerozumi levlovani predmetu, kdzy zabijim na 20lvl potvory co maji lvl 20 tak znich padaji veci nejcasteji tak 12-14lvl, kdyz jdu na unikatni potvoru co ma 21 lvl tak zni pada jen 21 lvl, kdyz jdu na potvoru na 30lvl tak zni pada neco kolem 24+-, wtf ? Evidetne unikatky jako oskar a ten multi energeticky kouzelnik znich padaji presne jejich level, , proc teda nemuze z 20 padat taky 20tka ? :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw jedu si toho druida, podle sebe. proste chci mit s sebou vlky, tak je mam. za celej dnesek i vcerejsek sem nepotkal jinyho hrace, kterej by je taky mel. pritom jim zvedali cisla. neprijde mi to upe spatna volba, ale asi to nikdo nehraje.

zejtra bych se na tu Ashavu sesel. dneska uz toho mam plny brejle.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GHOSTSTALKER: to se mi ted taky stalo! :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tak zase nic :/
    NESS
    NESS --- ---
    Hele co se ve 12 sejit na jednom serveru ? s tema mardama to fakt nejde zase sme ji davli z 3/5 a finito. Jako nejhezci pecka se mi povedla za 4.3k ale to byla nahoda :-/
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    nicmene padly z ni itemy pro muj level i kdyz je lvl 25, dve legendarky - prsten (level req 17) z ni a z cache amulet (lvl req 15)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam