• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: problem s dropem weaponek poradnejch hlavne. A chce to nejaky lepsi def na vysoky "klice". Hral sem ww rend hybrida nejakyho. A asi ho stejne pojedu, nic jinyho mne moc neoslovilo tak jako tak.
    Samozrejme vim, ze si muzes skilly alokovat na zbran jakou chces, ale dycky sem mel proste v jednom dvou slotech shiat, a v poslednim neco slusneho ale porad to nebylo ono mno :D
    KORAL
    KORAL --- ---
    Já si zkusil vše a ze všeho nejmíň mě bavil právě ten Necro. Za mě to bylo mezi Rogunou a Sorckou. Ale vyhrála Sorcka. Do party možná vezmu Druida. Jen v betě, jak neměl ten svůj quest byl prostě takový nemastný neslaný. Což mě u něj hrozně mrzí :( Druid mi přišel ze všech tak nějak nejslabší.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw sem ted koukal na jeden z prvnich traileru....a von tam zrejme bude i ten zmetek Duriel! :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Necro je super, já se jen bojím, že nevím, jak budou summoni fungovat v endgamu. Jak fungují summoni a podle čeho scaluji je naprostá záhada.
    MEMORY
    MEMORY --- ---
    jediny co jsem nestihnul ve vsech betach hrat byla roguna (nemit tenhle vikend uzaverku, stihnul bych). ted jsem dal barb a druida a ani jedno neplanuji hrat, protoze me nebavi. na spraveni chuti jsem si dal znova necro, jiny build a asi zatim vyhrava i pred sorc.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    v xzone davaj ponozky atd. , ale vypada to ze bude az 6. ja beru digi

DIBONE
    DIBONE --- ---
    GHOSTSTALKER: jojo, ten buff byl fakt lehký, ale lepší než nic. :-)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Necra maji jeste buffovat, resp. pry ho snad buffnuli uz nekdy v prubehu Server Slamu.
    DIBONE
    DIBONE --- ---
    EXSECRABILIS: Mám to stejně. Na lvl 20 mi ale summoner v kombinaci s kletbama přišel až překvapivě silný a po tom lehkém buffu minionů to byla fakt sranda, takže já pojedu zase necra. :) Jen se bojím toho endgame - v D2 je summoner pecka od chvíle, co má enigmu a díky ní může směrovat útoky. V d3 má necro charge, ale D4 nemá nic z toho. :P
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Global Community Development Director @PezRadar confirmed that the full-release version of Diablo 4 would be a separate download which means that players can safely delete their Beta and Server Slam client data.
    NESS
    NESS --- ---
    btw tady je vysvetleny Barbarian Arsenal System https://maxroll.gg/d4/resources/barbarian-arsenal-system a je tam i zmineny Technique Slot, to jen k te predchozi debate.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NESS: Podle mě se ty affixy taky sčítaly a byly aktivní celou dobu, i když jsem ty zbraně nepoužíval. Stačilo je mít jen equipnutý. Detailní statistiky jsem nekontroloval, ale main staty mi to zvyšovalo.
    NESS
    NESS --- ---
    KID_MCHUTT: No to je na tom to divny, das do kazde zbrane jednu lebku co dava 5hp za kill a ve statech ti to ukazuje 20hp za kill, to same i ostatni bafy zbrani, teoreticky bys tech lebek mohl nacpat 6 (2 do dvourucek a 1 do jednorucek), vse mimo damage mas najedou 4x, dost silene :-) to same legendarky ve zbranioch, mas 4 oproti vsem ostatnim s max 2 zbranema (mimo roguny ktera ma 3) neprisel jsem na presne propocty, ale baj oko mi prijde ze se to scita, pokud ma nekdo presnejsi info budu rad :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    EXSECRABILIS: tohle radši nebudu komentovat, já měl vymaxované všechny postavy :D i když, jak koukám, jsem nepřišel na tu mechaniku u barbara :)
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    TRAGED: Nehadam se :) asi i hralo roli, ze predim jsem na range hral sorcku i nekra. Tak treti strelec v rade mne nelakal.
    Prece jen vikend je strasne kratky cas O:)
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    KID_MCHUTT: Jj. Vim o tom, ale ja v D2 hral Minion mastra a dohazoval to kletbama. To mne tady neprislo pouzitelne vubec a zas nekr bez kostaku mne prijde smutnej :). Ale ve finale spisnpujde jen o to si navyknout na novej styl hrani :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS: jj, já si vybíral jenom věci pro dvě jednoručky a pak to teda, hned jak se to rozjelo, bylo celkem maso. Dvě lebky do seker a mohlo by to fungovat extrémně dobře
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Diablo IV | Inside the Game: A New Saga
    https://youtu.be/edba6zNBznY
    NESS
    NESS --- ---
    Jako zalezi na hernim stylu, pokud to neresis tak je to jedno, pokud hrajes na swap zbrani tak to ma cenu mit co skill to jinou zbran, pokud chces max bonus na walking arsenal tak je to povinost :-)

HONZA09: jasny, u double swingu to asi taky nejde :-), ale pokud pouzivas jednu zbran tak je to sakra videt ty levly ve Weapon Expertise pak skacou rychle :-)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NESS: Mě to šlo změnit u všech skillu co jsem používal. Ale je fakt, že třeba Hammer of the Ancients jsem ani nezkoušel no. To by s mečem a sekerou asi nešlo no.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam