• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CUZMAN: Jo pockej ale, myslis ze nas to pusti a nezmrznem v cekacce? Vyhypovany to je dost :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CUZMAN: Jaký starání o clan, vždyť je to jen sdílený chat :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    INFO: Po dohode s Liquidfreakem se o Vas ve full verzi bude starat on co se tyce clanu ja sem si vas uzil dost po betach ale budu oficir, Liquid pak nahodi svoje nazory a namety takze to necham cele v jeho zkusenych rukach, jinak startujeme 2.6.2023 takze se nebojte ze by clan nebyl na launchi vostre verze ready a myslim si ze Peta ma i vetsi cit pro detail takze to muze byt i sranda... hlaseni konec.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    KID_MCHUTT: :-D prave se tesim!!! Budu cely leto propocenej u D4 :-D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    CUZMAN: musíš víc spát, víc makat, víc všecko, pak na to nebudeš mít čas.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    EXSECRABILIS: ne jen ze sem se zamiloval do toho d4 a uz tech 14 dni asi nevydrzim tak spacham ritualni sebevrazdu :-D
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    CUZMAN: Mohl by jsi to nejak rozvest ? :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Blizzard se vytah projednou opet znova nebo ze by dokonce :-D
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    DWAY: uvidime
    DWAY
    DWAY --- ---
    Tak co, je to dobre?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS: zrovna u žebříčků tak nějak opatrně mezi řádky říkali, že to nemají v releasovatelném stavu, ale že to do season 1 dodělají
    NESS
    NESS --- ---
    GHOSTSTALKER: absolutne jedno :-) jakekoliv aspirace v zebricku postradam, ale rad se kouknu na jejich staty a ekvip, ikdyz rozlozeni skillu oproti D3 v profilu neni videt, coz je myslim skoda, rad sem se koukal co zrovna frci za trendy mezi sezonama :-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    dneska uz ty world first max levly nejsou solo effort, zdaleka ani "kamos hral za me zatimco jsem spal", ale vetsinou to je tahani jednoho cloveka hromadou simpu. nahaneni mobu na hromadu pro lepsi aoe, dotovani currence ci itemu a podobne.
    u D4 to urcite nebude jine :(
    KORAL
    KORAL --- ---
    DIBONE: Hlavně pokud to nestreamuješ naživo, tak ti nic nebrání se s kámošem u toho protočit a ject v kuse přes noc. A pak před koncem zapnout video a říct, jak jsem úžasný a dokonalý a dokázal jsem to za polovinu času.
    Každopádně, mě to bude buřt a ani to nehodlám sledovat :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Cau kuciiii sem v jednom kole ale 2.6. to rozjizdim!!!
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Schválně jestli první, kdo to dá na HC bude zase Kripp.
    DIBONE
    DIBONE --- ---
    JULIAN: no prave, pro profi hrace to bude trvat polovinu a 75h uz behem tech 4 dnu jsi schopny, se solidnim spankovym deficitem, dat. Jsem fakt zvedavy a tesim se na to.

GHOSTSTALKER: muj herni zazitek to nijak negativne neovlivni. Uz davno jsem se smiril s tim, ze patrim do sorty prumernych hracu a dokazi si uzivat mistrovstvi jinych. :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: hele jestli píšou 150 pro average playera tak za 96 či kolik to nějakej magor urcite zvládne. I bych se byl ochoten vsadit!
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Neni to uplne jedno? Zkazi to vas zazitek, kdyz nekdo bude lvl 100 jeste drive, nez vy vubec zapnete hru? :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Za 4 dny tezko, me trvalo mesic se dostat na 98 :-) Takze bych rekl ze pri 24/7 jim 100 bude trvat aspon tyden :-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Věřím, že nějakej nolifer co narazí na nějakej exploit to v headstartu zvládne, tu stovku. I bych čekal že to bude něco fakt dementního jako "opakované běhání eventu s truhlou v jednom dungeonu" či tak něco
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    DIBONE: Joseph Piepiora, Diablo 4 Associate Game Director, has disclosed that reaching level 100 in the game will take over 150 hours "for the average player experience."
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam