• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NESS: Já přemýšlím, že budu hrát druida nebo rogunu. Právě z důvodu, že jsem je ještě nehrál.
    NESS
    NESS --- ---
    Teorie je jedna vec praxe druha :-) stejne ten build budem kazdy upravovat podle toho co zrovna padne, navic zasadni je fun factor, tezko budu hrat build ktery me nebude bavit, jen proto ze je nejsilnejsi protoze to rikaji na trubce, napr pinao sorcka, jako myslenka dobra, ale ani bez orezu bych to nebyl schopny hrat :-) Stejne tak kdyz ted poctari rikaji ze druid bude nejsilnejsi v endgame tak za nej fakt hrat nebudu. Me na tom bavi to pochopeni pravidel kdy se pak kouknu na build nekoho jinyho a chapu co tim chce rict, vidis tam hodne zivotu a hodne fortu a tak chapes proc jede smerem na OP :-), coz se mi mimochodem ted stalo kdyz jsem si prochazel glyphy a u barba zabudoval do buildu glyph Dominate, ktery rika ze 30s bez OP znamena automaticky OP, coz ma slusny potencial :-) zase teoreticky :-)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Tady je odhad te ceny za reset.

Reddit - Dive into anything
    https://www.reddit.com/r/diablo4/comments/11wic60/respec_cost_1100_estimated/
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: jo, firebolt enchant je super, nebal bych se na bossy dat i 5 bodiku, at to vic hori - ale uvidi se, jestli je dostacujici vytezit ten "dmg to burning", kteryho se da nasbirat kotel, nebo ma smysl zkusit scalovat i to horeni.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    JULIAN: Me to nevadi, hrajte si to, jak chcete. Jen tu z toho nedelejte vedu, kdyz pak obslehnete build z videa, ktere bude zrovna nejsledovanejsi na YouTube.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    KORAL: protoze nic jinyho ted do 2.6. ci 6.6 delat nejde?
    A ano, spousta buildu je postavena na nejakejch specifickejch itemech, ale legendary aspekty nejsou problem - bud to sezenes v aspon zakladni verzi z dungu a nebo to nadropujes, ono jich zas tolik neni a presto, ze drop snizili, tak furt toho pada dost. Videl jsem lidi ze slam vikendu co byli decknuty v top legendarkach.
    A samozrejme ze se budes prizpusobovat tomu, jak co padne - ale hlavne ze zacatku, pak ten cost za respec bude pravdepodobne uz dost neprijemny a nebude unosne neustale preklikavat build, proto je dobry se na to pripravit zkoumanim uz ted, abys pak misto hrani necumel do excelu :)

GHOSTSTALKER: cim vic bodu mas, tim by to melo byt drazsi. Developeri nekde psali ze nechtej aby lidi kazdej tyden prehazovali build podle toho, co je zrovna "in". Otazka, jak to bude doopravdy. Ale spoustu penez sezere upgradovani a rerollovani itemu, tak proc to utracet za reroll.

Ale samozrejme, hrajte si to jak chcete, zabava je individualni. Co vam jako vadi, ze nekdo theorycraftuje? To nedelejte, nikdo vas nenuti
    NESS
    NESS --- ---
    GHOSTSTALKER: Presne :-) hledani slepych ulicek, pry bude ted nejsilnejsi char druid a nejhranejsi char sorcka, tak to jsem zvedav :-)
    NESS
    NESS --- ---
    KORAL: Proto je dobry build postavit na aspektech z dungeonu :-) Proc to resit ? proc ne, klasicka hra na "co kdyz" :-)

JULIAN: Burning, myslis jeden bod do fireboltu a ten hodit do enchantmentu, to je mega silne, ale skoro bych rekl ze tohle presne do releasu seriznou, pac v navaznosti na pasivky svazane s horenim to je fakt super :-) Obzvlast s fiery surge a warmth, defakto jedina cesta jak ziskat u sorcky leceni ze skillu
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KORAL: Ja planuji hrat podle sebe a az na edngame pripadne zkoumat nejake buildy od jinych. Vzdyt ten reset skillpointu ma stat nejakou smesnou castku, asi 60k goldu kolem levelu 50 (coz je castka, kterou jsem mel v bete nekdy kolem levelu 15), tak kvuli tomu si opravdu nebudu kazit pozitek z hledani vlastni cesty...
    KORAL
    KORAL --- ---
    p.s. a za sebe taky plánuju přepoužití nějakého rozložení od nolifera, než tím pálit čas. Už jen proto, že nemám ambice se někam do nějakého žebříčku propisovat:)
    KORAL
    KORAL --- ---
    Já nějak nerozumím tomu, proč ted řešit paragon a build. Protože hodně z toho dělají i itemy a dokud ti nepadnou, tak nemá cenu některé cesty vůbec jet. Takže to stejnak bude o tom, že na začátku se to bude stavět podle toho co napadá a pak postupně farmení věcí na ten ideální set, který doplní celkovou skládačku z Paragonu a Skillů.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    HA VYSLA PECKA MUSIC BUDE SE PUL ROKU CO U DIABLA POSLOUCHAT :-D

Vibration (One More Time)
    https://www.youtube.com/watch?v=Kf5DEndvdNE&list=PLEpjZ6a3i26e0Ltt8neDz8NGgihxkHILr&index=4
    NESS
    NESS --- ---
    Jo a ze si pry hodne hracu stezovalo na gobliny ze nedavaji, tak nejaky dev slibil ze budou mit lepsi drop, ani se nedivim ja z goblina nevyrazil (mimo par drobaku a nejake modre) ani prd.
    NESS
    NESS --- ---
    KID_MCHUTT: Tak zebricky pry budou az od sezony 3 a ze snad maji pripravenou vzdy sezenu dopredu, takze zmeny se budou projevovat az ob sezonu, tzn behem bezici sezony (1) je ta dalsi (2) uz dana a pracuje se uz na nasledujici (3) kam se daji zapracovat zmeny z 1, coz mi prijde trosku neprakticke, pochybuju ze kdyz nekdo najde nejakou loophole, ze by ji tam nechali jeste nasledujici sezonu :-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NAVARA: no maji, ale solo mi to prislo takovy dost na nic. Ashavu sme staggernuli jednou v 8 lidech. Samozrejme muze se ukazat, ze je to uplne ta nejvic nejlepsi vec, ale zas jako neprijde mi ze bych mel nejaky super cooldowny ktery tam behem par sekund nasypu a tak z toho staggeru nejak moc vytezil.

NESS: no jestli je to oddeleny, tak je to prave dost nakokos, pac bud ti nefunguje +dmg to frozen nebo ti nefunguje +dmg to chilled. Kdezto +dmg to burning funguje vzdy a pokud jsi schopen udrzovat vulnerable, tak +dmg to vulnerable taktez.
    NESS
    NESS --- ---
    JULIAN: Jinak frozen i chilled jsou dva samostatne CC stavy (aspon si to do ted myslim:-), pokud nejsi frozen rovnou (frost nova) tak sbiras chilled tak dlouho az froznes, jsou na to samostatne chvilky ala damage/"neco co se stane" to chilled a damage/"neco co se stane" to frozen
    NESS
    NESS --- ---
    JULIAN: Jo bossove jsou jedina slabina jinak super mraziciho buildu, jak pise Navara, paris do nich CC dlouho dlouho nic a pak jsou Stragged (zluta linka pod zivotomerem), u WB to znamena na 12s dostava 3-5x damage, u storry bossu sem si toho po pravde nevsiml, ale asi to je podobne :-) viz https://www.ginx.tv/en/diablo-4/stagger-bar-bosses
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Resp. u ní to je, ale měl jsem za to, že to má platit univerzálně
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JULIAN: Nemají bossove ten CC meter, po jehož naplnění (např. chillem) boss oslabí, třeba Ashave upadne pařát?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: ja prave na dmg to chill a frozen prdim, to nefunguje na bossy, pokud teda nejedes na barriery a Greater Ice Shards, ale tam si nejsem zas jistej, jestli to funguje tak, jak bych si predstavoval. Znamena Frozen zaroven i chilled? A fungujou s tim GIS vsechny bonusy na to? Tj kdybych mel barrieru, tak se i do bossu bude pocitat bonus za dmg to frozen, i chilled, i CC? Nevim :) takze jsem bral spis cestu jistoty, nesrat se zbytecne s udrzovanim barier a jedu na vulnerable a burn (z firebolt enchantu), to funguje na vse, si myslim. Ale samozrejme zas nevim jestli ty bossy neprecenuju a nebudu litovat ze na trash nemam vic pew pew...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam