• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    JULIAN: Tak před tím neumírali skoro vůbec a jedinej čudlík kterej si musel zmáčknout, byl jednou blood mist, aby lehnul celej screen. :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: kostry jsou silne, jen se lidem nelibilo ze musi sem tam zmacknout cudlik na oziveni
    NESS
    NESS --- ---
    GHOSTSTALKER: Oni ty cisla budou nekde jinde uz za tyden v patek :-) Docela me pobavila anabaze koster, v bete moc silne ve slamu ultra slabe tak v prubehu slamu hot fix co je posilil ale pry porad moc slabe :-) tazke predpokladam ze podehnou a trochu jim jeste pridaji. Konkretni cisla jsou na prd, hlavne at neprekopavaji nijak zasadne mechaniky
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NESS: Metoda pokus - omyl. Nepochybuji, ze ty staty budou za rok jine. Proto taky nechci travit cas zkoumanim konkretnich cisel.
    DWAY
    DWAY --- ---
    KORAL: o to mi prave jde :)
    KORAL
    KORAL --- ---
    DWAY: za mě typická filmová hudba do Trailerů. Takže nic horzného, pokud tím mířili na fanoušky filmů obecně :D
    NESS
    NESS --- ---
    Njn uvidime.

Sem si procital datamine glyphu od donthecrown, do toho sveho data sheetu hodil zmeny mezi open betou a slamem, a u vsech klas nerfnuly tak 2-4 glyphy (vetsinou damage za nod v dosahu), vyjimkou je barb, ktery ma ostrouhane mimo jedineho vsechny, tzn 19 glyphu, napr tam kde ostatni dostavaji za +5 stat nod 2% dmg do neceho ma barb nove vsude 1.5%. Celkem by me zajimalo proc takovy jedno klasovy plosny sek a co tim basnik chtel rict. :-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: na zbran prave imprintovat neplanuju vubec, mist na imprinty bude pri levlovani spousta a kdyz budu mit amulet z lvl 20 tak se neposeru, kdezto zbran chci prave tlacit co nejvic nahoru, pac damage. ale uvidime no
    DWAY
    DWAY --- ---
    Kdokoli tam daval tu hudbu by zaslouzil facku.

Diablo 4 - Official Story Launch Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=tkzbNhdsQ_Y
    NESS
    NESS --- ---
    Drzet zbran top (upgradovanou) naopak neplanuju vubec, to by tam musel byt opakovane imprintnuty aspekt ktery neni z dungu, leda tak, jinak ne.
    NESS
    NESS --- ---
    JULIAN: To si nemyslim, upgrade na 1 a 2 lvl je tak levny ze v tom fakt nevidim problem, zalezi na kvalite veci, jako priklad ti muzu dat z endgame bety, kdy jsem mel fakt z prdelekliku a hned jak sem vlezl na tier 3 tak mi vypadla unikatka Harlequin Crest ktera mi vydrzela az skoro do konce tier 4 kdy jsem ji vymenil za to same jen o rad lepsi. Jako jestli budu mit kliku a napada mi neco co se mi bude hodit do buildu tak to zvednu mozna i do lvl 3 :-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: no já si myslím, že na lvl 70 a world IV to doklepu i bez upgradování - max zbraň plánuju držet co nejvíc top, ten zbytek...sere pes
    NESS
    NESS --- ---
    JULIAN: Prepokladam ze z tohohle pohledu bude nejzajimavejsi ten posledni preskok 724 na 725, nevim jak rychle to planujes probehnout (co nejrychleji :-) ale posledni tretina ti zabere tak dve tretiny casu takze stim se i umerne natahne doba obmeny gearu (nebavim se o zbranich), jako pokud nekde na zacatku najdu kus obleceni ktery bude mit +2 do main skillu tak si ho planuju nechat co nejdele, tzn pokud najdu kus s +1(+2) do main skillu a bude to kolem zlomu tak to rozhodne zkusim. Samozrejme to pada pak s obmenou Sacred a Ancestral a prislusnyma aspektama, tim se nebavim o aspektech z dungeonu, ale tech co musi padnout, protoze v urcitym okamziku pak musis zahodit bezne aspekty protoze je nebudes moct uz pouzivat na sacred potazmo sacred na Ancestral.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: no a endgame je kde? ja nepredpokladam, ze na lvl 38 budu huntit nejaky namaxovany itemy. do lvl 70 to neresim, a pak asi budu huntit hlavne ty "tier" 3 itemy, ktery padaj ve worldu IV a maj staty na max? video jsem videl, ale vlastne me to moc zajimave neprislo, pac si nemyslim ,ze by me to nejak moc ovlivnilo v prubehu hrani
    NESS
    NESS --- ---
    Jo tohle jsou pry hotnoty itempoweru kdy se premet preklopi do nove urovne, tzn je tam potencionalni boost. Sem to zatim nikde jinde nevidel tak to sem hazim, snad netapetuju :-) Jo zase to je datamined

1-149
    150-339
    340-459
    460-624
    625-724
    725+
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    https://twitter.com/PlayStation/status/1660680669943537666?s=20
    NESS
    NESS --- ---
    Jo pro uplnost kdyz jsi na tom breakpointu tak to ani nemusis upgradovat ono ti to ukazuje samo jake staty to bude mit po upgradu, pokud bys ho udelal, takze je to vlastne info zadarmo :-)
    NESS
    NESS --- ---
    NAVARA: uvidime, ja si vetrnik zkusil ted na slamu a nemyslim si ze to bude top i pres to predslamove posileni dmg, bleedu a fury gainu proti bosum, jako budes se tocit jako camrda, ale dmg bude polovicni nebo spis teda podpolovicni, ikdyz vlastne zadarmo :-)

Jinak vcera sem koukal na tohle https://www.youtube.com/watch?v=dKLm-55KPlc a Wudijo tam ma pomerne dobry postreh ohledne upgradovani veci. Upgradovani predmetu u kovare/klenotnika zveda jeho itempower o 5 bodu, coz ma vliv na jeho staty, ten vliv je pomerne maly, u zbrani zvedne o fousek dmg u brneni armor a podob, sranda ale nastava kdyz ten predmet je na prelomu mezi breakpointama kdy se ty staty zvedaji hodne (stava se z toho predmet vyssi urovne) napr ze skill +1 se stava skill +2, coz se deje kolem itempower 340, tzn jak v tom videu ukazuje, pokud mas predmet napr na 335 a zvednes ho upgradem o 5 tak se dostane do vyssi urovne a celkove se mu ty staty rozsiri (zvednou se rozsahy) a i se ty hodnoty rerollnou, takze sice puvodni slozeni zustane, ale predmet muze byt silnejsi, nebo pokud byl predtim na svem maxu, a ted mu padne minimal tak i slabsi. Da se predpokladat ze takovych break pointu bude vic, myselno jak itempower poroste, takze ted to je asi jedno ale v endgame to muze byt pomerne dobre vedet, kdy ten breakpoint nastava a potencialne dobre veci si diky tomu rerolnout na jeste lepsi, ono tech windows of opportunity asi moc nebude, kdy ten breakpoint nastava. Ale pokud se aspon u jednoho predmetu povede zvednou pozadovany skill o +1 tak za me super. :-) Jako rarity to nemeni, stejne jako se regular nezmeni v Sacred nebo Ancestral.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS: teda Immortal Diablo péčko, to bych asi ani nechtěl vidět :)
    NESS
    NESS --- ---
    ikdyz co to rikam, jen si pekne pockej a trp :-) immortal za to nestoji :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam