• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GHOSTSTALKER: neviem. jen si myslim, ze clanu s "nyx" v nazvu asi zas tolik nebude, ale mozna sem naivni :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KID_MCHUTT: vyšší, dej si facku a dělej jenom jednu věc naráz
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GHOSTSTALKER: no, to ho to chce založit hned 2.6. v jednu ráno, pak to půjde určitě :) pokud teda není limit znaků pro název nižší než 3, ale to by neměl
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    BOBESH: Pockej, to jde? Ja si rikal, ze tu padaji tak blbe napady jen proto, ze Nyx nejde nebo je zabrany :-D.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NESS: tak ja ti ten plusik dam! :)

zaroven si pobrecim, ze sem zas nekde v nejaky diskuzi jedinej s minusem! :D
    NESS
    NESS --- ---
    Sem si rikal kdyz je dnes ten rucnikovy den tak to treba ocenite :-)

Tag je myslim 3-6 znaku, tzn v pohode, jmeno nevim jaky ma minimal, max je 24 :-) Nyx tag a Nyx name za me cajk :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KORAL: pšššt :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a proc to nemuze bejt jen "Nyx"? :) imho pri bete sem to zadaval do hledani a byl to snad jedinej clan. ten nas :)
    KORAL
    KORAL --- ---
    Spíše si říkám, zdali by nestálo na to se zeptat, kolik z těch co hlasovalo pro názevclanu v něm i plánuje být :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Stejně to nepůjde zadat :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    delsi nazev uz nikoho nenapada? prijde mi to moc kratky! :P
    NESS
    NESS --- ---
    BTW zatim vede "Nyxový Kult Nekompromisního Záhryzu", sem dal chatu za ukol slozit hymnu jak by to napsal E A Poe ve Vogonskem stylu :-)

Ó, jak nelítostně zahryzávají příslušníci Nyxova klanu,
    V temnotě se tajemství a stín v nich shromažďují.
    Nekompromisní síla je jejich vnitřním průvodcem,
    Bez zákysu se v nekonečné hruze osudy s nimi spěchají.

V temnotě, která se vine za nekonečné hranice,
    Nyxův kult, zbavený slabostí, svou sílu si střeží v řadě.
    S pevným pohledem nad zemí se vznášejí,
    Bez překážek s nepohnutou vůlí jdou směrem ke svému cíli.

Připoj se k nim, máš-li ducha odvážného a pravého,
    V Kultu Nyxu přitahují síla a odhodlání prospěchu tvého.
    V neúprosném zápasu se světem pronikají v řadě,
    Nyxový kult, přísahající věčností, spojuje síly své.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    co tomu podstrkovat nějaký grease monkey script, který ty ikonky nahradí?
    KORAL
    KORAL --- ---
    NESS: Anio ta velikost je otravná. Napsal jsem autorovi ohledně ikonek v menu a velikosti fontu, zdali by to nemohl zvětšit. Pokud zareaguje, tak mu zkusím napsat i ohledně těch na mapě. Ale tam se to dá řešit tak, že si zapneš jen to co chceš a pak je to zase fajn :)
    NESS
    NESS --- ---
    KORAL: portal je v meste, tam je to bezpecne, pravde podobne tam prvne pujdes z hlavni metsta Kehjistanu Gea Kul, tzn se do PVP zony nedostanes, pokud nepujdes po tom lilith obelisku, ktery je snad vevnitr, ale to uz budem mit kone takze te u nikdo pravdepodobne nesejme tak rychle, tzn usi ti zustanou :-)

Celkem by me zajimalo jestli to udelaji stejne tzn ze portaly do hlavnich mest budou pristupne rovnou, ze to nebudem muset bezet az z Kyovy, aspon teda po splneni hlavni linky pro dalsi postavy.

KORAL: Jo tu sem pouzival pri Slamu a prisla mi fajn, vse sedelo, jen me na to lehce stvalo velikost tech ikonek :-)
    KORAL
    KORAL --- ---
    NESS: podle té tvé mapy mě čeká cesta do PVP zony, abych is tam obšlápl portál. Snad tam nezanechám své ouško :D
    KORAL
    KORAL --- ---
    Ale ted koukám na ten tvůj link a umí to také po zalogování :) Takže asi oboje bude fajn :)
    KORAL
    KORAL --- ---
    NESS: Já mám tohle. Přijde mi tam super možnost si postupně zaškrtávat, co jsem už prošel a co ještě ne. A postupně si tak projít vše.

Diablo IV Interactive Map | Map Genie
    https://mapgenie.io/diablo-4/maps/sanctuary
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: bomba! To mnoho věcí vylepšuje!
    NESS
    NESS --- ---
    Mno bud se ta mapa zmenila (pravdepodobne), nebo to maji blbe (mene pravdepodobne:-), sem si to porovnal stim co mam vytipane ze hry pred pul rokem. Jinak ten 100boss byl tady https://diablo4.purediablo.com/map/#lat=-64.17767943926997&lng=-65.63232421875001
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam