• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: takže to co bylo v tech open betach teď je podle tebe to nejslabší? Tak to je fajn, že je to teda ještě lepší, než jsem doposud viděl!
    SITH
    SITH --- ---
    GHOSTSTALKER: imho fan service pro cosplay communitu
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GHOSTSTALKER: ja vim, taky sem si rikal, ale toe jak vsechno okolo. kdyz se budem drzet traileru, tak minule zas lidem nesedela hudba. ja to beru
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    BOBESH: U Blizzard her, ktere maji spickova CGI videa, mi tyhle hrane veci vzdycky prijdou dost slabe/zbytecne.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :)
    Diablo 4 - Official Live Action Launch Trailer
    https://youtu.be/3lfB4d6AM3U
    NESS
    NESS --- ---
    KOZLIKK: Jo, me to bavi sledovat, je to jako sledovat sachovou partii, kdy je ti jasne ze nekdo prohraje, je ti jedno kdo to bude ale vis ze to bude legrace :-)
    Jinak sem zvedavej na pribehove bosse a kdo bude final boss, tim nemyslim toho 100, ale pribehoveho. Jinak pribeh probehnes jednou a pak uz to budes skipovat :-) hudba se asi od bety menit nebude, lokace jsou pekne, nejhezci asi Steppes nejmin Peaks, samostatna lokace asi imperial palace, mesto Gea Kul, nejzabavnejsi pevnost je nahore majak, enemies pekny nejvic asi rybaci, nejmin duchove/prizraky?. WB nejzabavnejsi Avarince (vyprdne obcas goblina a je sranda sledovat jak se v ten okamzik vsichni vykaslou na WB a honi ho po arene), nejnudnejsi Ashava :-)
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    to někoho vážně baví řešit? kromě těch noliferu, kteří hry nehrají ale žijí? .) já osobně jsem zvědavý na příběh, hudbu, další lokace, enemies, world bossy. etc.
    NESS
    NESS --- ---
    KORAL: Presne :-) nejaky cas na vytezeni takze tak ve ctvrtek bude jasno jak vypadaji finalni zmeny u skillu a buildy budou mit realny ramec :-)
    KORAL
    KORAL --- ---
    Takže 30.5. začneme stahovat a datamineři se pustí do slídění :D
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    Diablo IV Launches Soon—Here’s What You Need to Know — Diablo IV — Blizzard News
    https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/23954935/diablo-iv-launches-soon-here-s-what-you-need-to-know
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    HONZA09: těžko říct, nepřišlo mi to, všichni jsme byli +- stejný level pořád
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    KID_MCHUTT: On se scaluje power level těch monster. Není možný, že jste je prostě zabíjeli pomaleji? V nějakým videu jsem slyšel, že je ideální chodit ve dvou.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS: rozhodně to tak bylo pocitově - ve třech jsme na lvl20 jeli cca 4 hodiny, solo jsem to dal za 2,5 (v zásadě jsem dělal to samé, co předtím s grupou)
    NESS
    NESS --- ---
    BOBESH: Dejou se kazdou sezonu D3, nevim jak u uplneho startu 3, tam sem nebyl, ale lidi jsou na to sileny dost :-) To vis az se deti zeptaji "Tati co jsi v zivote dokazal, tak jim pak muzes rict ze jsi byl prvni 100lvl v D4" :-) Silene na tom je ze neni zebricek, takze vlastne ani nebude jasne kdo byl prvni a o to vic se myslim pak budou hadat. :-) Si poslechni tohle cca 19:50 https://www.youtube.com/watch?v=VskAWbq3Kos level 60 or 70 day one :-)

KID_MCHUTT: No nevim zrovna tohle by asi vyplavalo dost rychle. Vim ze je xp bonus kdyz jsi polevelovany pod monstrama a obracene postih, kdyz jsi nadlevelovany nad monstrama. O tom ze by exp v bande byl buglej nevim, podminka je ze musite byt od sebe max do 3 obrazovek a xp bonus by mel byt 5%/8%/11%
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS: no nevím, přišlo mi to, že tam mají bug v xp a loot gainu - ve třech jsme levelovali pomaleji, než solo :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NESS: toe sileny! :)) tyhle zavody se dely i u trojky?
    NESS
    NESS --- ---
    CUZMAN: jmeno: Nyx, tag: Nyx :-) Zahryz byl tak akorat podle me teda :-) ale asi make it simple :-)

GHOSTSTALKER: theorycrafting, pak uz na to nebude cas, podle momentalnich odhadu se borci citi ze to daj za 2 dny v grupe, za tri solo :-) Pry kdo neskonci prvni hraci den aspon na 50lvl je backora :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CUZMAN: Zahryz je moc :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Takze jak ste se dohodli? Jmeno Clanu?
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Sakra ta hra jeste ani nevysla, a uz existuji buildy na max lvl, ktere ani nikdo nemohl otestovat :-D.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam