• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    A Greedy Emissary and Welcome to Sanctuary - WoW / Diablo 4 Crossover Event Guide - Wowhead
    https://www.wowhead.com/guide/world-events/a-greedy-emissary-diablo-crossover
    Kdyby nahodou nekomu uteklo
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: no ono to nema az zas tak uzasne prakticke vyuziti, jak by se z tech ruznych clickbait videi mohlo zdat. vetsinou totiz moc nemas na vyber, jakej kyblicek si vyberes.
    Treba - na gearu muzou byt ruzny bud damage redukce, nebo damage boosty. A nektery classy maj na vyber, vetsina ale moc ne. Treba na zbrani je tuna "damage to" modifikatoru - bleeding, burning, poisoned, atd atd... a tohle vsechno by se melo scitat do jednoho kyblibku, takze kdyz budes mit dvakrat +10%, tak je to +20% do kyblicku. Pokud nemas nic jinyho, tak misto 100 dmg davas 100x1.2=120. Ale treba barbar tam ma "damage while berserking" - neznam barbara, ale rekneme, ze muze byt porad berserking, pak by se to dalo do dvou kybliku - jeden "with" a druhej "to" a mezi sebou vynasobilo. Ve vysledku bude misto 100 damage davat 100x1.1x1.1= 121.
    Jako na techhle cislech je to malej rozdil, ale je videt jak to funguje.
    Dalsi separatni kyblicek by tam mel byt "vulnerable damage", ale zase, asi ne kazda classa/build nahazuje vulnerable s vysokym uptimem.
    U glyphu teoreticky - treba sorcka ma spoustu vyuzitelnych "damage to XXX enemies" glyphu, asi 5 ruznejch. Ma ale jen jeden glyph "while", takze ten je urcite nejlepsi si vzit. A diky tomu, ze prave z paragonu bude mit ten kyblik "damage to" asi dost plnej, tak na gearu se vic vyplati davat alternativy tam, kde je to mozne - ale zase, ne kazda sorcka ma treba vulnerable a na gearu toho moc jinyho neni.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: tak jestli jsem spravne pochopil tu "10 buckets" teorii, tak cokoliv co normalne nemas te i tak slusne bufne, ne?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: Hele kdyz resis ty sutry do zbrani, vyplatilo se mi vzdycky do alespon 2-3 life on kill. Pak uz je to na doladeni statu no
    NESS
    NESS --- ---
    Jako resil jsem co tereticky nacpat za kameny do zbrani a vylucovaci metodou mi tam zustal jen ten Ruby tzn OP dmg, sanci na krit budu mit s pasivkou na 100lvl 19.74% tzn zadna slava, na 50lvl to bude nejakych 14% (s pasivkou), takze taky nic moc, ultimatka na prd, dmg over time na prd, basic skill na prd, takze leda jen lebka, ale 14 zivotu za kill je vysmech :-) Jako zavist tem co davaji kritaky nebo maji dmg over time, zbytek ma lehce smulu.
    Jako to OP na maxu je pak zajimave 6*24=144% navic coz k zahozeni neni :-) Ona to je teorie, protoze nejdriv zbran musi mit diru a placat prism na zbran je total blbost :-) jestli sem mel neceho v endgame nedostatek tak to byl prave prism a ruze
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Jsem D4 ještě vůbec nehrál, ale se zájmem tady čtu tu diskuzi o buildech, vůbec nevím ocem píšete, neznám žádný SKILL ani předměty a vlastně každé třetí slovo nevím co znamená, ale úplně si to užívám a těším se až to budu hrát a studovat do detailu jak který buildy funguje, jak správně točit rotaci skillu a elementů atd :D Farmit předměty o 0.1% lepší atd. ...bomba, to je pro mě to pravé diablo a důvod proč se na to já tesim. a se slzou vzpomínám na tisíce hodin v D3. Na to už mi čas nebudu :-)

Jinak každý ať si to samozřejmě hraje jak chce .)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Schází dvojka :)

Diablo IV | Book of Lorath - Episode 2: Sanctuary
    https://www.youtube.com/watch?v=NnMu3DNbJko
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: Urcite, ale musim si ve hre pak rovzpomenout jak sem to jel. Vim ze sem tam mel ww, frenzy, deathblow (na bose) a nejaky shout. Kua ale prsty mne svrbi velmi safra, uz bych hral. :D
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: Pojedes ho zase ? Pak nadhod. :-) jako pokud se OP ukaze ze je fakt na prd, tak holt to predelam. Jako u posledni pasivky vsichni rikaji unbri rage bude top, tak trosku cekam ze ji jeste seriznou ono +135% na core je hodne slusny, pokud mas teda vyreseny fury generator a jestli tohle kuchnou tak sse vratim na toho prodlouzenyho bersekra.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: tohle jsem zkousel v te open bete co byla do lvl 25, ale strasne me teda vadilo to channelovani lightning stormu. idealne se musis kazdy cca tri sekundy zastavovat, abys obnovil max stacky - staci kliknout, ale zapomenes na to a zas channelujes od zacatku coz neni optimalni. Furt jsem diky tomu byl bez spiritu a jak je druid pomalej jak prase, tak tohle zastavovani bylo mega otravny teda :( nerikam, ze je to slaby, ale osobne me to gameplayove prislo neprijemny, ale to uvidis velmi brzy jestli te to bude srat nebo ne

NESS: no vulnerable aplikuje az ten core skill co zacastis POTOM co das damage mastery skillem. Ale nekde jsem cetl (nemam to vyzkousene osobne, nicmene melo by to jit lehce overit), tak skilly, ktere aplikuji nejaky efekt, jej aplikuji pred damage - kdyz neco dava vulnerable, tak to samo uz dostava bonus do dmg za to.

LIQUIDFREAK: s tim jak nektere barb veci ponerfovali, tak je to asi stejne jedno :(
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: Mne stve ze si poradne nepamatuju co sem jel ja v endgame bete :D Mel jsem nejaky screeny ale ty ssebou vzal disk do kremikovyho nebe. Kazdopadne pojedu barba tak uvidime no. Myslim ze to byl nejaky wwfrenzy cosik.
    NESS
    NESS --- ---
    Jelikoz ten ganantovany OP je ze swapu zbrani tak pujde vychytat na cem nakonec skonci, na bose na death blow na zbytek na upheavu
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: https://d4builds.gg/builds/01a4932f-65bc-40f9-bd39-f79b445b0fc4/ Jako neber to moc vazne, jadro zustava, pasivky se plynule presouvaji a az vydaji ten mine pred realem tak to prekopu, paragon je ale vybrousenej do maxima, tzn ho nakonec urcite cely prekopu :-). Myslenka je takova, ze zkusim jet castecne na krit OP, coz podle youtuberu je blbost, pac OP je blbe naskalovane, no ale chci to zkusit. OP je z legendarky a paragonu, kritak je z klicky 2h sword expertiza + Hamstring = slow + no mercy= +9% krit. do toho nejaky ty stuny z upheavu, tuna fortify, leceni z fury, a hodne rvani do toho. Jako thorny sem uplne opustil, skoda jich, sice tam jeste trosku jsou ale spis na okraj. Legendarky na zbranich nejsou, ale mam saznam legendarek a unikatu :-)

LIQUIDFREAK: Dik za potvrzeni, ja jestli to nechapu blbe :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: Ano, expose vulnerability chapu jako autovulnerability na dalsi zmineny core skill.
    NESS
    NESS --- ---
    Dotaz, jak chapet tohle "Expose Vulnerability is a Weapon Mastery Barbarian Passive. Using the Expose Vulnerability Dealing direct damage with a Weapon Mastery skill causes your next Core Skill to make enemies Vulnerable for 1 second." Znamena to ze po WM ten nasledujici Core, bude mit uz na sobe vulnerability ? Tzn ze se to do nej vulnerability zapocita ?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: Ty teda budes hrta barba? Jaky ze to bude build, sem se nejak ztratil v tom bordelu tady, spameri :D :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    me se libi tenhle Druid build, nerozumim tomu sice, ale dava mi smysl co theorycrafti... :)

The ULTIMATE Storm Druid Build DEEP DIVE (The Complete Guide) | Diablo 4
    https://www.youtube.com/watch?v=6u8fKr2ejko
    NESS
    NESS --- ---
    BOBESH: Takze nakonec zebricek bude :-) teda pokud mas twiter, je ti 18 a nejsi "residents of Russia, Belarus, Belgium, Cuba, Iran, the Democratic People’s Republic of Korea, Sudan, Crimea, Syria, and any other regions where restricted or prohibited by law; (iii) are not residents of the People’s Republic of China (which for the purposes of these rules, excludes Hong Kong, Macau and Taiwan) " :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Diablo IV | Book of Lorath - Episode 3: The Lord of Terror
    https://youtu.be/ae8YXE7OdfI
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    https://twitter.com/Diablo/status/1662205024326516737?s=19
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam