• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Heeeeej ja uz to nevydrzim!!!!!
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    NESS: 1 na svete v hc!!! :-D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    v EVE stačilo pro nickname na monumentu mít zaplacený game time :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DIBONE: To jsou dvě různé úrovně výhody:

- jednu mají za peníze (tedy "true p2w") ti, co mají lepší edice hry
    - druhou mají vybraní streameři, kteří mají natrénované levelení, ozkoušené mechaniky, skilly,… - co to budeš teprve objevovat - týdny dopředu

Takže streameři s lepší edicí (dost možná zdarma) pojedou rovnou předpřipravený min-max, zatímco ostatní ostrouhají
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CUZMAN: Pětkrát - jen ve čtvrtek půjdeš do postele o něco dříve, abys mohl být v jednu na nohách :)
    NESS
    NESS --- ---
    Dokud rozdavaji nejake omalovanky tak je mi to volny, az zacnou rozdavat neco co hru ovlivni tak to bude smutne a pokud se snad nekdy rozhodnou zadat vypalne ala mesicni poplatek za sezonu, endgame a podob, tak se jim na to vykaslu :-)

Hele ma tu vlastne nekdo nejake ambice v nejakem zebricku, mame ve svem stredu nejaky hracsky diamant ? Priznejte se :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HONZA09: to zamknuti kone za suby je docela prasarna, to jsem snad u twitch drops jeste nevidel. Ale jinak nekdo z youtuberu vysvetloval ten predbeznej pristup tim, aby mohli dopredu pripravit guides atd, a pustit to ven pred launchem, protoze pak nebudou mit pri hrani na to cas, coz celkem smysl dava...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    DIBONE: To snad ne pane ne...
    DIBONE
    DIBONE --- ---
    KORAL: Nás tady to nijak neovlivní, ale Blizzard podporuje soutěž o to, kdo bude první lvl 100. Pak pustí pár lidí o x dní dřív do hry a nerozumí tomu, že je v tom nějaká výhoda. Jestli nerozumí tomuhle, tak očividně nerozumí konceptu p4w a místo komestických balíčků nás postupem času mohou čekat balícky na urychlení levelování a podobné blbosti, které už část herního zážitku ovlivnit mohou.
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    KORAL: jedna se o tohle, vyhlasi soutez a nechaji "soutezit" lidi, kteri maji naprosto pochopitelnou prevahu - odehrane desitky az stovky hodin v plne hre, endgame etc.

"Reach level 100 on hardcore mode and tweet #Diablo4Hardcore with proof to have your username immortalized on a statue of Lilith. Offer limited to first 1000, restrictions apply - https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/diablo-iv-hardcore-victories-contest-rules/22111"
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Uz se jenom 4x vyspime!!! :-D pak uz nebudem spat nikdy!!! :-D
    KORAL
    KORAL --- ---
    Mě je taky šumák, že drtí už ted. Jak mě to může ovlivnit v tom, že budou dřív max lvl?

Koho to může nějak ovlivnit je tak PvP, že budou mít dřív gear, ale z hlediska solo hraní a nebo hraní v grupě, je mi to šumák at si klidně drtí o měsíc dřív.
    Žebříčky se nejedou, sezona se nejede.

2 Měsíce na to našprtat to co umí oni bude bohatě stačit, než začne sezona a tam budou všcihni začínat nastejno. Takže to by bylo k tomu, že hrajou "dřív" ...
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Já se teda vůbec nedivím, že Blizzard dal velkým streamerum předběžnej přístup a zamknul cosmetic itemy pro mě za suby na jejich kanále. Evidentně se snaží, aby každej velkej streamer hrál D4 a další tisíce lidí si to kvůli tomu pak koupilo. Jinak je mi teda nějak jedno. Jak ten EA, tak ty dropy za suby.
    DIBONE
    DIBONE --- ---
    EVILMIND: Rod Fergusson reagoval na to, že někteří streameři a youtubeři dostali minulý víkend přístup do d4 a do jeho endgame. Trochu problém je v tom, že Rod není dev, ale generální manažer za značku Diablo, takže pokud zjevnou výhodu nechápe on, tak je to docela blbý ukzatel toho, co bychom teoreticky mohli čekat v budoucnu...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Navic to regulerne JE P2W race, narozdil od budoucich sezon, a prijde mi nemozne to poprit, protoze pokud nezaplatis dolary navic, tak se do hry dostanes az ve chvili, kdy uz lidi davno budou level 100.

Ne ze by me to nejak osobne tankovalo, nikdy bych HC nehral, ale prijde mi vtipny to drama.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Me je teda nejakej race uplne u prdele, ale pobavil me diablo dev podle kteryho fakt, ze to spousta lidi hraje uz ted neni vubec vyhoda :))

NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: nemam sajn, elixiry jsem do ted uplne ignoroval, muj tip ze te to necha s 1 zivotem na miste ? :-)

EVILMIND: Tak proto nevydaji zebricky, pac by je necontenti sezrali za ziva :-) Se jim divim ze vubec vypisuji najaky 100lvl race, pac pokud tam muzou contenti tak to je svaca, pokud tam nejsou kontenti tak nebudou mit takovy medialni impact
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    EVILMIND: imo přežiješ jeden death blow
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jak realne funguje tohle? misto smrti me to vyhodi na posledni spawn, nebo me to proste ozivi na miste s max healama?

ELIXIR OF DEATH EVASION
    Magic Potion
    For the next 30 minutes, prevent death once and become Immune for 2 seconds. Once this takes place, you cannot benefit from it again for 5 minutes.
    This Elixir is special, and may be used alongside any other Elixir.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: no ono to vypada ze tu pozvanku do full hry dostal skoro kazdej contet creator, asi uplne vsichni co sleduju, vcetne fakt malejch novejch kanalu... :-) Kazdej se hrozne omlouva jak nemuze nic rict a jak ho to urcite nezvyhodni v level 100 race.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam