• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Kdo tady furt hazi ty minuska??? Bych ho trefil :-)))
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CUZMAN: Tak dobre si zamrdat taky neni od veci ne? :D Zvlast kdyz ted budem temer seci zakousli v diablu abudou nam hrozit rozvody atd. :D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Diky kluci to bude tim slunickem a sexem :-D je to v pytli jedna me klofla ale tak co rek sem ji ze ve ctvrtek se premistuju zabit monstricka do sveta Dablu :-D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    <NYX> Nyx Club
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    BOBESH: Jo a jak? Tak mi to pls rekni protozue sem z toho cely volaky zmeteny :-D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Ty ve dyt uz se to rozhodlo! Co tady zas plasis?
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Nephalims Of Nyx ???
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Hej kluci fakt nakej dobrej nazev klanu tapu ve tme pro neco se rozhodnete NYX The Heroes Of Sanctuary???
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Za mne vsecky ty achivy, mogy a dalsi podobne kraviny akorat kazi samotny hrani jako takovy. Protoze pak nemas dost lidi na to abys dal dung/raid pac pulka se venuje "curakovinam" :D Ale, kazdy at si hraje hru jak chce. Pro mne je nejdulezitejsi level, ilvl, a dmg popripade heal up.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NAVARA: To jsi mohl rikat tak pred dvaceti lety, ne v dobe lootboxu apod. :-D. Ostatne, kosmeticke itemy v Diablu IV take nebudou dostupne vsem, ale jen tem, co si za ne zaplati ve storu. Nemyslim si, ze by a priori vsechny soucasti hry mely byt dostupne vsem - co treba DLC, datadisky apod.? Osobne mi staci, ze vim, co si za sve penize kupuji, a pokud vyvojar nasledne prijde s necim novym, nejakou nadstavbou (at uz je to DLC nebo skin), ktera v tom, co jsem si koupil, nebyla, tak je mi to sumak (neco jineho by samozrejme bylo, kdyby najednou treba zmenili podminky Deluxe edice tak, ze kdo si ji koupi nyni, tak za stejne penize dostane napr. vice skinu nez ti, co si ji koupili v minulosti).
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NESS: Někdo tu kdysi dávno na nyxu postoval fotku gamerky, prý existují :)
    NESS
    NESS --- ---
    NAVARA: Takova existuje ? Ja si na to musel vycvicit deti :-) Jeste tak rok max dva a nejstarsi bude Diablo ready :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    NAVARA: Od toho mam vas kuciii moji :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CUZMAN: Vyber si tu/ty, které budou hrát s tebou, není to tak těžké rozhodování :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    GHOSTSTALKER: To máš stejné jako achievement ve WoW za prozkoumání všech zákoutí celé mapy - nedá ti to nic herního, tuším jen volitelný title Explorer - sbírání, kompletování,… jsou součást hry a měly by být dostupné všem.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak sem se vcera vozral prehodnotil hodnoty a diablo vyhralo, dodgnul sem ty samicky doufejme :-D
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    DIBONE: Rozumim ti, ale u vetsiny tech itemu stejne ani nepoznas, ze ma nekdo neco specialniho (pokud to vylozene nebude treba skin na kyj v podobe kureci palicky z KFC...).
    NESS
    NESS --- ---
    JULIAN: Parada :-) Tak to si vecer poctu
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS:
    Diablo 4 review embargo will be lifted on Tuesday, May 30, at 9 AM PT / 12 PM ET / 5 PM BST.
    The review embargo will lift in: 8 hours 38 minutes 11 seconds
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam