• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    SITH
    SITH --- ---
    Už to jde stahovat?
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NAVARA: To je takovej problém to udělat postaru a vydat to na dvaceti DVDčkách? :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NESS: Ta hra se na žádné současné médium nevejde - dostane prázdnou krabičku s kódem a bude stahovat jako všichni ostatní :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: tusim jsem videl v nejakym videu vcera ze to nekdo zkusil uz skipnout kampan na druhem acc, a mohl je zacit delat hned, coz i doporucoval jako taktiku level 1. Trochu teda myslim ze keca, protoze prece ty zony stejne maji nejakej min level...
    NESS
    NESS --- ---
    HONZA09: No ja mam vyreseno uz okamziku zahajeni prodeje, sem si to dal k narozkam jako darek :-) Jako bohuzel doma obchazi nejaka blitko/sracka pritazena nejspis ze skolky takze pokud v patek zasednu misto ke kompu na hajzl tak budu pekne smutny :-/
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    NESS: Ale jo, některý věci na tom médiu prostě mít chci. Ačkoliv je mi to stejně vlastně k ničemu, protože je to jen token pro instalaci 50 GB day one patche :-) Aspoň se mi má v policích na co prášit.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Furt nejsem rozhodlej, jestli vyplácnout těch 20e za víkend navíc. V pátek půjdu normálně do práce ještě. Ale jako čekat někdy do úterý což je ten debilnejsi den na launch ever se mi taky nechce.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NESS: on je sberatel .))
    barb-sorc je dobra idea!
    NESS
    NESS --- ---
    DEEFHA: To fakt kupujes na mediu ? Ja takhle naposled koupil Skyrim v kompletni pentalogii ve vymazlene krabce se vsim moznym materialem :-)

BOBESH: Bar-sorc-druid-rog-nekro, ale do vydani sezony se myslim ani na druida nedostane, budu rad za barb+sorc :-)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    BOBESH: Lilith by se venku bála. Bude pěkně čekat doma a předehřívat Xbox :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    DEEFHA: beres s sebou Lilith? :)) ja mam sice na xzone objednano uz od prvni bety, ale asi jim to tam necham. nechci randal z mechaniky, tak koupim digi, ikdyz je to zas o neco drazsi imo
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Tak co, s kým se potkám na půlnočním prodeji v Xzone na Korunní? :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LIQUIDFREAK: ja tomu verim! :) u ty trojky sem nebyl pritomen na start. resp. kupoval sem na konzoli nejak pozdeji a to uz nebyl zadnej problem
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BOBESH: jj oni "says" dycky, ze sou pripraveni perfektne :D a jak to dopada vime
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Blizzard says Diablo 4 servers are ‘prepared’ for launch traffic | VGC
    https://www.videogameschronicle.com/news/blizzard-says-diablo-4-servers-are-prepared-for-launch-traffic/
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Kripp bude hrát zrovna Fire Sorcku a vypadá použitelně i na hardcore.

Kripp Diablo 4 Theorycrafting Session - Sorc
    https://youtu.be/70CX_Rbsd7o
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw uz mi pisou z Blizzardu!

B: "Will you fight the darkness and save them, Bobator?"
    Ja: "Sry, I have ophidiophobia!"

konec vtipneho okynka! ted zas hazejte buildy a vubec! .)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jinac jeste nejsem zcela rozhodnutej za koho budu hrat :/ tu sorcku a necra asi ne e. rogue hraje kde kdo, tak si asi necham toho druida s vlkama nebo barbariana solitera :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    snake bally z Bloodborne a naslednyho bosse, nebo toho mega hada ze Sekira to neprekona, takze by to melo bejt pro me v klidu :)

me jen vystrasilo, ze je tam na to i "achievment", tak sem si odvodil, ze by v tomhle dile meli bejt zastoupeny jako treba pavouci, kterych je tam hafo. cekal sem taky neco jako byli ve trojce ty obr cervy, co vylejzali ze zeme. to by byla taky chutovka! :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BOBESH: dáme ti vědět, jak moc hadů tam je :) počítám, že se tam dostaneme někdy nejpozději v sobotu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam