• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw + je tam ten zoom zeo :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Nikdy jsem moc nehrál WOW, ale líbilo by se mi, kdyby pro D4 udělali něco jako je to WOW Armory a lidi skrz to mohli flexit svoje HC charactery.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    JULIAN: Tak jich snad časem s novým contentem bude víc. BTW kampaň je prý cca 20 hodin.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    HONZA09: jenže kampaň je dohrána za pár hodin a pak uz žádný cutsceny nejsou
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LIQUIDFREAK: ne voni s tim nak cachrovali myslim. neslo o nejakou uzivatelskou vec v nastaveni. spis jako design. myslim, ze bylo chvili "bezpatkovy" ted uz je to zase to stary dobry :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    LIQUIDFREAK: na high riftech vidim jen epilepsii..
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BOBESH: Jo hele cos to mluvil o zmene fontu, to tam nekde je pls?
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BOBESH: Jestli chtějí monetizaci točit kolem kosmetiky, tak ukazovat každou chvíli playable character (například v game engine cut scenach) je dobrá game design volba. IMHO to mají pěkně vymyšlený.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    imo zrovna v tomhle dile je videt docela hodne a nemyslim jen ten jeden top down pohled.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ENDER: To hrajes se zavrenyma ocima? :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    GHOSTSTALKER: dik za info, ja to nesledoval, myslel jsem, ze tam budou nejaky vyhody do hry. Kosmetiku mam nekde, postavu prakticky nikdy nevidim :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    GHOSTSTALKER: Já jsem byl zvyklý utrácet za collectible card games, takže 500 za čtvrtletí za pár skinů do Diabla mě nijak žíly neutrhne.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    ENDER:
    HONZA09: Vzdyt Battle Pass = jen kosmetika, resp. lepsi kosmetika nez ta, na kterou se v ramci Seasons dostanes zdarma v ramci free Battle Passsu. To vam fakt stoji za to si priplacet jen kvuli tomu? Vzdyt to neni ani pay-to-win, jen pay-to-look-different :-).
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    ENDER: Kdyby tam ten BP nebyl, tak nad tím ani neuvažuju.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BOBESH: Myslím, že ten EA přístup jde koupit max do pátku do jedný. Takže do hospody bys měl jít už ve čtvrtek. :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NESS: toe fakt no! :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    MELDA: taky jsem nad tim premyslel, on je teda soucasi jeste season pass, kterej bude mozna nezbytny, ale kdyztak si doplatim :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    BOBESH: Jako na mne tam taky sviti 600,- doplatek a muzu hrat hnedle ...ale... to si dam radeji par plznicek :-) A pockam si. Stejne na to ted nemam skoro vubec cas. Leto.
    NESS
    NESS --- ---
    BOBESH: V hospode utratis urcite vic, nez by sis priplatil za predcas, udelej neco pro sve zdravi :-)

SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    MELDA: A nebo toho, komu by vadilo nadavani :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam