• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NESS
    NESS --- ---
    JANDOS: ted urco ne, mozna casem, ale mam strach ze nemam dostecny klidek aby me nezabilo vlastni dite, tim ze se treba strihne nuzkama :-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    JANDOS: me tady to HC přijde jen otravné. Pořád můžeš mít cheat death elixír, kdykoliv můžeš D4 vypnout, chvíli počkat a jsi safe ve městě. Jen je prostě spousta sraní s neustálým vařením elixíru.
    Taky oproti D3 jsou ty následky smrti o dost horší takže ten elixír prostě chceš no.

Pokud to nějak vylepší, ozvláštni či tak něco v pozdějších sezónách, určitě bych si aspoň jednu sezonu na HC zkusil, ale teď mi to nepřijde dobrej nápad.

Viděl jsem už pár videí z endgame a tam často fakt lítají one shoty, to se mi v HC nelíbí :( a v predsezone si chci vyzkoušet všechnyo i PVP, HC by mě moc blokovalo.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    JANDOS: hodne sem nad tim premyslel,ale asi ne :D vymeknul sem takrikajic :D
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Zacne nekdo rovnou HC?
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    LIQUIDFREAK: AFAIK je to jen cesta ke kosmetickym itemum, ktere bud muzes kupovat v shopu, nebo nejak farmit s Battle Passem. S tim, ze do lvl 27 itemu staci free Battle Pass, pak placeny
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    GHOSTSTALKER: Hele mne se klidne zase ozvi jak se ti bude chtit minule to byla fun spoliham pak jeste na nesse ze bysme neco zafajtili ale tak ja budu kolem pul druhy druhy na voice dis...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: evilmind#2300
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    LIQUIDFREAK: budou až v S1 takže přes měsíc času na ně ...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Víme vůbec něco o těch battlepassech či stále prd?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GHOSTSTALKER: Ja asi zkusim solo nejdriv, uvidime.
    GHOSTSTALKER: A leaklo, cow level ma bejt
    GHOSTSTALKER: Treasure goblin je do tier 3 hrozna nuda. Sic zalezi jaky typ potkas, ale obecne z nich nic moc neni. Tedy krome goblinu co se objevuji kolem ashavy, ty sou plny legend a to doslova
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    EVILMIND: Ne, jdou resetovat.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GHOSTSTALKER: tohle je neco jineho na co se ptam, jeden z encouteru v tech sklepich je, ze tam je nekolik goblinu najednou na jedne obrazovce. Ale ja se ptam obecne, jestli ty cellar/hideout lokace na mape jdou vycistit jen jednou.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    EVILMIND: Treasure Goblin je random a muzes ho potkat klidne v openworldu.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    WASQ: Od toho bude ten NoName Nyx clan.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: btw ty sklepy jde projit jen jednou, nebo se obnovuji nejak? Protoze pak bych je radsi neoteviral dokud nebudu aspon T3 nebo mozna az T4, nechces najit goblina na levelu 5... :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Já pojedu určitě solo na první průchod.
    Ale rád bych vás měl ve friendlistu a sledoval progress. Ne že bych tam za 10 let D3 neměl hromadu lidí z celýho světa, ale tohle je trošku jiný :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Dřív nebo později všichni skoncej ve World Tier IV
    NESS
    NESS --- ---
    GHOSTSTALKER: Mas pravdu nikdo nikde nic, jen Wudijo rikal neco o sklepu plnym goblinu

GHOSTSTALKER: Ja ti nevim sem si rikal ze aspon na ten prvni pruchod bude lepsi solo, jako zkouknout videjka nechat se prekvapit zvratama deje a tak, jako minimalni akt 1 bude asi bez prekvapeni, tzn ten jen prosvistime, ale pak nevim zda bude neco nad cim se budu chtit nejak kochat a tak :-)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Budeme v noci davat nejakou grupu, nebo kazdej solo?:-)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    WASQ: No jo, to vlastne jeste vubec neleaklo, jestli budou jednorozci, kravy apod...
    WASQ
    WASQ --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    heh. z nejaky Diablo party
    "Is this confirmation of a secret cow level in Diablo 4?"
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    imho ne. resp. zalezi asi kus od kusu a individualni posouzeni
    (Screen captures of Legendary armors earned through the game (left)
    versus cosmetics acquired through the in-game shop (right).)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam