• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Trosku asi bug ale z questu dostavam veci pro jiny classy. Napr dagerku na barbovi neuzivim. A bud sem slepy nebo este spim (ted sem vstaval) ale nemuzu najit stenatko :-(
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    EVILMIND: Nespoiluj (netusil jsem, ze je to az po 3. aktu).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GHOSTSTALKER: ja vim ze ve stajich to rika jaky quest. Akorat mi ho nikdo nedal... :-) Ale uz jsem si nasel, je to jak jsem si myslel, musis udelat vsechny main questy v prvnich trech aktech, coz samozrejme nedelam, prochazim si to postupne.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    horsi jak zenska! :D uz dam pokoj zas! stejne vsici spej, nebo parej! :P

NESS
    NESS --- ---
    BOBESH: ja jedu jednicku, uplne plynule, tak uvidis :-) ZAtim mi to huplo jednou ale jinak dobry
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GHOSTSTALKER: dekuji. prijdou vetsi .) ale toe muj problem. du se postavit svy fobii, to bude pro me nejtezsi boss ve hre :S
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Jinak hadi jsou ve hre uz od prvnich zon - ale jen mrnavi ambientni obcas nekde lezou :-).
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    BOBESH: Dvojka. S prstem v nose. Prijde mi to snadnejsi nez pri Server Slamu (ale hraji poprve necra). Chcipnul jsem zatim jen jednou uplne dementne - pri boji s elitkama v dost uzkem koridoru jsem se chtel refreshnout u studny, a ona byla prokleta a spawnula mi tam dalsi elitky s prasackejma affixama.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jo a na jakym tieru teda behate? ja dam asi tu jednicku nee
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Kampan, ale nespojluju
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    BOBESH: Ja placl jen 52 Kc. Akorat za to mam 200 platin, za ktere si ve hre stejne ocividne nic nekoupim, protoze nejlevnejsi veci jsou za 800 :-).
    EVILMIND: Podle vseho to na PS5 furt nejede - https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/main-thread-playstation-no-license-too-many-requests/23638 Ale nekdo nasel nejaky dalsi workaround - musis mit dva ovladace a prihlasit se pred druhy. Kun imho v druhe zone, kam odjel Lorath, mas ve hre i info, jaky musis nejdriv splnit quest.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GHOSTSTALKER: ja to vychytal dobre, sel jsem v 22 spat s budikem na pul jednou, ale probudil jsem se az v pul druhe, presne kdyz uz to bezelo bez problemu, idealni!

Uzil jsem si to dobre, nez jsem musel jit do prace, a ted si tady konecne muzu najit, jak se da ziskat kun do pice, bo jsem tam videl jezdit lidi o deset levelu pode mnou, takze jsem asi zajebal nekde... :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    me se libi jak si lidi priplatili za 4 dny driv a pak tam jeste placli 250 aby mohli skutecne hrat uz v ty prvni! hodiny vydani! :))

toe hell!
    DWAY
    DWAY --- ---
    Sem klikl na Barbara ve vyberu postav a on nezarval :( Absolutne nehratelne
    SITH
    SITH --- ---
    tak koupeno, ale počkám si na 06/06, zatím dost práce a rodina
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tak! beru sorc. ale asi s pindikem :)) postupne se sziju s ohnivym hadem a toho pak vypustim na ty mrchy v Hawezaru!

Praise Lilith!

BOBESH
    BOBESH --- ---
    du to naklikat!

btw videl sem hady! to bude hroznej ocistec pro me! mi slezou nehty! :S
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BOBESH: Jj, koukal jsem včera večer, že ten EA se dá koupit furt.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tohle me trochu mrzi...k cemu sou tam pak ty obyc a modry veci :/
    NESS
    NESS --- ---
    GHOSTSTALKER: To mas stesti, ja si je musim delat :-) Pada jen pri hlavni linii
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam