• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    GHOSTSTALKER: Není to v Strongholedech? Ohniště bylo po osvobození toho lev 30 Strongholdu v Fractured
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Funguje vam nekomu exp buff od taboraku, prip. kde? Kdyz postava stoji u ohne, mel by se ji stackovat exp buff, ale asi nemuzu najit to spravne ohniste :-).
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Jedu lightning build, ale nějak mne neuspokojuje, asi switchnu na cold…
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Legendárky dvě z dropů a dvě z enchantingu, Butchera jednou - furt má nesmysl HP :)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    HONZA09: Butchera jsem bohuzel jeste nepotkal... legendarek jsem mel tipuji tak 15 + dalsich 5 od obchodnika za Oboly.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    JULIAN: Ted na zapadni casti mapy byl odpocet na nejaky event Gathering of Legions... ale nevim, tak daleko jsem jeste nedosel - ted jsem na lvl 39 dodelal prvni akt :-).
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NESS: Mě Butcher killnul. Jsem level 22 a legendárka žádná zatim.
    NESS
    NESS --- ---
    JULIAN: Podle me musis byt na T3 aby si ho videl, tzn ja zatim nic
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Už stě někdo dali world bosse? Jak často se spawnuji?
    NESS
    NESS --- ---
    Jo a goblini stale nedavaji uz nevim kolik sem jich sejmul, ale zadna legendarka, jen pokazde 1zluta a 2 modre + nejake zlato, asi mam smulu. Buther na druhou stranu stale kvalitni a ten legendarku dava stale :-)

Dojem dobry otom zadna :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Jako mam vyhrady k technikaliim, u jednoho hlavniho kvestu jsem mel neco nekam donest, tak si rikam ze si to ulehcim, nejblizzsim waypointem teleport, ze to prece nebudu behat a ono ejhle ten quest item pri portnuti zustal na miste v te lokaci lezet na podlaze, coz jsem zjistil az na miste kam jsem to mel prinest, po opakovanm pokusu to same, takze jsem to sebral a celou tu streku odebehnul a ok, jen sem si pripadal jako pitomec, pac sem nejak nepostrehnul jak sem oten quest item jako prisel. Zase hlavni linka ala zachran a jedna potvora tam zuslal nekillnuta a dej se zastavil, takze najit potvoru, zabit a uz se to rozebehlo.

To same ten scenar mi prisel v jednom miste zbytecne nafouknuty, nebudu rikat co a kde ale prislo mi ze tam daly uplne zbytec vatu
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Mě to jednou kicklo po alt tabování a pak mi to dalo na pár minut ban na přihlášení. Jinak mi všechno zatim šlape do pohody.
    NESS
    NESS --- ---
    DWAY: hele ty lagy jsem taky zaznamenal, v prostoru kde jsem byl sam se to zaclo trhat neskutecne, jinak po technicke strance v klidu, zatim jsem musel 3 odhlaseni pac se to rozzesralo, ale jinak ok. Po prvnim dnu lvl 47 a jsem atc5, blbe jsem si to rozlozil, hlavni linii komentovat nebudu, sem zvedav co nani budou rikat ostatni :-)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Jinak v tech betach sem si to fakt neuvedomoval, ale jak ted benam nahoru dolu, hrozne mi nektery lokace pripominaj poe.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jo uz! :)

BOBESH
    BOBESH --- ---
    tak uz beham s puppym! tam ho nikdo nenosi! :)
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    DWAY: shardy jsou vzdy rozdelene, to s tim nema co delat.
    DWAY
    DWAY --- ---
    GHOSTSTALKER: hmm pravda. Ale net mi slape podle vseho ok. Zkusil sem na chvili wow a bez problemu :( Tak nevim.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    DWAY: Nezaznamenal jsem. Vzdyt snad Evropa musi byt na jinych serverech nez USA...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam