• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ja jsem zvolil easy way, a nechal se protahnout clanovym barbem. Tim co si v parte furt foti jak dal hit za 1 mega, 1.5 mega, atd. A jako, venkovni svet je pak sok, na levelu 63 vsude zona 73, sice jsem na to mel damage, ale absolutne ne defensivu. Takze jsem ocenil opet hru v parte, hlavne helltide/legion jsou masivni expy. Plus dulezitej postreh, nevim jak presne fungujou ty itemy, ale uz na lvl 63 mi bezne padaji obcas ancestral rare veci s 790-810, takze jsem se docela rychle prevliknul tak, ze nevim co ted jako budu huntit... :-)

Dal jsem 7 levelu jen na tech eventech za par hodin, a uz tam muzu chodit i sam, opatrne, kazdopadne defensiva bude naprostej klic, budu muset prehodnotit asi pristup trosku. Plus pro ostatni druidy, Nature Fury je fakt pecka, je to o moc lepsi nez ty ostatni nody na konci co jsem testoval, specialne mezi hodne mobama v podstate nemam cooldowny na nic, instantne se mi resetujou.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: zatim mi prislo je vzdycky na stejnem miste v zone, a je jedna v kazde te zone co je zrovna helltide

DEEFHA: nahodou jsem byl prekapenej smooth launchem, presne v 1:01 naskakali do hry vsichni kamosi s lacinejsi edici hry :-) jinak kolega tady toho vyuzil a zalozil novou postavu aby hral s nima od zacatku, a zajimave je, ze ta moznost "skip the campaign" je prubezna, tj. nemusis se rozhodnout jen na zacatku
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Tak mas pravdu nacelniku, zkusil jsem cup dung na T4 a nejak predkoncem se mi to loklo, takze jsem jen zdrhal a zdrhal, ale pres mapu port do mesta vzit kvest a ficel sjem na zpet, ikdyz to bylo nanic, dung sem vycistil ale bose dal jen do pulky. Tak zatim zustavam v T3 :-)
    NESS
    NESS --- ---
    JULIAN: sme to vcera taky vzdali, stojime oba pred stejnym dungem ale kazdy vleze do jineho, nevim kolik pokusu ale neuspech :-)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Njn, takže jak jsem předpokládal. Přitáhnul jsem domů placku a je na ní 20 GB, update má třikrát tolik :-/ To jsou kouzla!

JULIAN
    JULIAN --- ---
    jinak dneska sme se ve dvou pokouseli dat nightmare dungeon - po 20 minutach marne snahy a koukani na loadingy, kdy nas to neustale portilo sem a tam, nevideli sme se ... sme to vzdali :(
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    KVIIIK: je to solidni rush! jen to dycky obehat a truhlu najit je porod >_<
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Helltide truhly za 175 fufníků jsou boží!

CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CUZMAN: jakoby a nyxakem :-D a clan memberem :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Dneska muj prvni Event s ID: NAVARA i po voice sme byli pekny diky kamo :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    KVIIIK: jeste je asi moznost vypnout si crossplay aby bylo min lidi, nebo???
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    KVIIIK: tak co jsem se dočetl na Blizz fórech, nejsem sám. Mají nejspíš nastavená poměrně přísná pravidla pro disconnect, takže satelitní internety trpí :(
    NESS
    NESS --- ---
    KID_MCHUTT: Bohuzel pro me nejmene zabavna cast :-/ Zatim je +- ignoruju a dodelavam si renown, ale driv nebo pozdeji je delat proste budu muset
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Připomínám discord https://discord.gg/k2489PfTN6 a clan Nyx Club, až to ráno pustí :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    Tak řekněme si na rovinu, že ty nightmare dungeony nemají funkční. Čtyři za sebou nefungovaly správně. V předposledním jsem nedostal - jako jediný - odměnu ani XP, ten poslední nešel už ani spustit - ani před restart hry.
    NESS
    NESS --- ---
    za tech 60 minut se da nabrat tak 8-10 sacred legendarek, ted jsem mel 7 za 40 minut, dalsi vyhodou jsou fiend rose, nutne na enchant legendarek, jinde nesebratelne
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    ANTICLOVEK: ano, Nyx Club
    SITH
    SITH --- ---
    Já hned ráno před prací :-) zkusím fire soso pokud to bude fajn.
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    SADAKO: mám to stejně

btw je nějakej klan nebo ne?
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    KVIIIK: Hraju od pátku, za celou dobu žádný disconnect, bug, čekání ve frontě, ani jednou mi to nespadlo, to "nejhorší", co se mi tam podařilo potkat, jsou drobné glitche typu levitující mrtvoly.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam