• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ENDER: o 10 - dalších 10 se rozpustí na první season
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ENDER: no to sem mel na mysli! proto sem napsal "novej trend". proti predobjednani samozrejme nic nemam
    ENDER
    ENDER --- ---
    BOBESH: ja obecne s preorderem nemam problem, to co mi prislo proti srsti je to, ze si zaplatis o 20e vice a pusti te tam o 4 dny drive.. Musim rict, ze ze strany blizzardu to byl obchodni majstrstyk..
    MBR
    MBR --- ---
    battlenet dneska potesil rychlosti (lepsi nez steam peak). stihl jsem dat jeste pred praci. zadny fronty, nic. lajf iz gud :)

KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: Hele nejedu nějak extra vše do toho statu
    Ale pár kusů gearu + tři gemy a pasivky a y funguje to pěkně
    + 4x Flay to zvedá
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tak jeste jeden :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Jako ja sutry prave nechaval na dalsi postavu, ale asi je to blbost. Ja lektvary zacal pouzivat, taky sem neml kam davat sigili, takze ten to palim jen kuli exp boostu, bez ohledu na ucinek a sigili rozkaldam a skladam podle potreby. Jako co nasledujici postavy nevim, jako asi ty co prijdou maji smulu, resenim by bylo to rozdelit na cast sdilenou mezi jednotlive postavy a cast urcenou pro konkretni postavu, tim by se to nafouklo ikdyz by to zustao stejne, rekneme 2 zalozky pro konkretni postavu a 2 sdilene :-) Blizzarde sup sup :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    toe strasny. fakt nemam rad tenhle "trend" preorderu
    SITH
    SITH --- ---
    EVILMIND: lidi co si zaplatili 20 EUR navíc aby mohli hrát o čtyři dny dříve :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BOBESH: jo videl jsem :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LIQUIDFREAK: luza dorazila! :))))))
    https://twitter.com/PezRadar/status/1665918667127918597?s=20
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: nekde jsem videl nejakej research a ... neni to konzistentni. byla to asi A4 co jak triggeruje co. Sla mi z toho hlava kolem, tak jsem si rek ze to radsi hrat nebudu :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jako sutry dneska vyhazim, pada jich stejne mrte, budu si nechavat jen posledni level co mi pada. Ale jinak je to fakt des, mam 1 stash na legendarky co pouzivam, abych mohl replacovat na equipu, jeden stash na vsechny ostatni v dobrejch rollech (ten uz je plnej). Lahve jsem musel vyhazet protoze pak nemuzu sbirat sigily, si fakt asi necham tak 3 nejaky druhy. Sigily to samy, ted se mi uvolnila banka jen diky tomu, ze sigily z tieru 3 muzu smazat. Casem budu chtit asi skladovat dobry rare itemy, co treba teprve craftim.
    Jako... jak v tomhle muze nekdo rict, ze by prohazoval buildy? Kam dam equip toho druheho? A to se jeste uplne bojim zalozit novej char, jestli nahodou nemaji tu banku spolecnou... :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Dneska cca pet minut logovani do hry. Jen co spustili normal hru uz to blbne :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: jo, jsem si vsimnul, ale mezitim mi doslo, ze mozna zbytecne ignoruju tu druhou cas NF, free cast opacneho skillu stejne kategorie. BTW jak myslis ze to funguje, kdyz je wording "trigger free (earth/storm) skill of the cathegory" ve chvili, kdy mam aspect "Werewolf Skills function as Storm Skills and Werebear Skills function as Earth Skills for the Nature's Fury"? To jest ten free trigger ma na vyber ze dvou skillu v kazde kategorii...
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: od jaky hodnoty thornu ty thorny zacinaji nejak viditelne fungovat ? Jako ja je jedu tak nejak doplnkove a prijde mi ze nejak neudrzuju tempo rustu HP u potvor aby se to nejak rentovalo, jestli mi rozumis :-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jinak jak jsem psal s tím Barbem, tak po dání dvou aspektů a naučení se s tím je ten Rend s řetězama a třema shoutama super!

Bajheera's Bleed & Thorns - Leveling Build - Diablo 4 Barbarian Build Guide
    https://app.mobalytics.gg/diablo-4/builds/barbarian/bajheera-s-bleed-and-thorns-leveling-build
    Tady když tak ten build, kdyby někdo chtěl na 1-50
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    HONZA09 & NESS: kuci diky! doklepnu to s tim mym lightning trandakem. sem ted imho na konci 3. aktu, level 43. myslel sem ze du s Lorathem na schuzku s Durielem, ale prej mozna jeste predtim Andariel :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam