• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NESS
    NESS --- ---
    ANTICLOVEK: Takze za to muzes ty, znicil jsi cely svet :-)
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    takže ve vteřině, kdy jsem sejmul Lilith, to celý crashlo a odpojilo mě z battlenetu? až tak moc jsem jí sundal? :D
    NESS
    NESS --- ---
    Tyjo neco se dele serie erroru zamrznuti ve hre, vyhozeni ze hry, parada :-) charakter mi zmizel a cele to padlo :-)
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    AVATAR: Taky mne to koplo a nemuzu z5
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: jakej jses level? ancestral itemy od vendoru ci z gamblingu jsou az nekdy prej hodne pres lvl 70

Chm. Connecting to diablo servises a pak error. Dela to vsem nebo jen mne? Predtim me to vykoplo, ze connection problem.
    NESS
    NESS --- ---
    Uprime nevim zda ma cenu gamblit, jako eventy delam kuli truhlam ne obolum, ale stejne. Ted mam na jednu nastevu 11 prstenu, uz nevim kolikrat sem to na T4 protocil ale z tech jedenaci dostavam tak 3-4 legendarky, znich je tak pulka sacred, delam to kuli aspektu na prstenech a rad bych ancestr, ancestr na prstenu mi nepadl ani jeden, 100 pokusu jsem uz dal tak enjak ziskavam dojem ze to je marny :-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Krasnej klacek na pulverize. Mel jsem z nej radost, dokud jsem si neuvedomil, ze nez ho muzu pouzivat, musi mi dropnout shockwave aspekt s pouzitelnym rollem :(

NESS
    NESS --- ---
    Jo super keska, taky si ji 9 levlu necham schovanou
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ok tak Ashava je boostnuta a misto minuty umira za 4. Ale zas to blizzard posral jinym zpusobem - weekly cache potrebuje lvl 80 >_< jsem 72. takze tak za tyden to otevru ...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Sem voice a dneska jedu az do zejtra!!!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    EVILMIND: Defaultní klávesa E je prostě příliš blízko WSAD - taky už mne to jednou zabilo, než jsem to přemapoval
    NESS
    NESS --- ---
    Jako tezko muzu mluvit za HC, kdyz hraju soft, ale jako maji dost koule, kdyz vidi v jakem stavu je ta hra, takze se pak tezko nekdo muze divit ze chcipnul, navic kdyz si porad stezuji na lekvary, ze je mozne se odlognout a ja nevim kolik jeste figlu jak uniknout smrti :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH: jo tak mozna pomuze! snad sem to pridal k tem kanalum! uvidim na xboxu!

hail Lilith & Navara! :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAVARA: na nastence! .)) dik! no nevim estli mi to nejak pomuze na xboxu. jedu dom, tak za chvili budu hekat v ingame voice nebo budu zkouset ten discord
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HONZA09: to nechapu, jak chcipnul, a proc vyvolaval emote menu?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BOBESH: v záhlaví tohohle klubu máš link také
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: jak těžkou rukou tu hru balancují, evidentně bez jakéhokoliv interního otestování, tak bych si tipl, že to teď zas přehnali a WB nepůjdou zabít :))
    NESS
    NESS --- ---
    BOBESH: No tak schvalne jak dlouho ted WB na T4 vydrzi a jestli si sebou vezmou do pekla i par dusi :-)
    Jinak to "Further stability fixes." doufam ze fixnou to zamknuti klaves, jako vcera v heltide kdyz najedou nemuzu utocit, nemuzu teleportovat a jedine co muzu je zdrhat, tak to ziskava docela novy rozmer z hack&slash je z toho hned survival s prvkama hororou. To same ty lagy jako kdyz ze obrazovka zastavi tak si rikam ziju neziju, schrodingerova kocka v primem prenosu :-)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Wudijo just lost his level 100 rogue to the final Lilith boss

Twitch
    https://clips.twitch.tv/CleverAuspiciousEggnogChocolateRain-R4RlklHlTogAknMz
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Diablo 4 Hotfix 6 & 7 Patch 1.0.2 - World Bosses, Dungeons, Classes, Level 100 Pinnacle Boss - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/diablo-4-hotfix-6-and-7-patch-1-0-2-world-bosses-dungeons-classes-level-100-333402
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam