• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: 26 do erroru nebo licence :D 25
    NESS
    NESS --- ---
    No ja ted vyhral Unable to find a valid license fo Diablo IV. (Code 315306) :-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: ty errory to taky generuje nahodne :D
    NESS
    NESS --- ---
    To je klasicky generator nahodnych cislel 1 pak 55 pak 34, pak 25 pak 21, pak 18 a az se dostanu na 1 tak znova :-) nez sem to dopsal tak jsem na 12 :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Taky to mohlo spadnout ve dve, bych se v klidu podival na finale nhl :D
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    NESS
    NESS --- ---
    Si ctu hlasky tady https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/fix-your-servers-blizzard/36013/514 a obcas je to i dost vtipne jako treba "The first 1,000 people to get back in receive the Cry of Error 300200 mount trophy." :-)
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Podle mě má Blizzard tzv. silničářský syndrom, silničáře vždycky překvapí v prosinci sníh a Blizzard je při spuštění nové hry/expanze stejně překvapen, že na servery je brutální nápor.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Tak já to dneska poprvé zapnul a ani jsem se tam nedostal. Jak já jsem nasranej...
    NESS
    NESS --- ---
    Mozna to je genialni marketingovy tah, kdy zacnou prodavat early fix, kdo priplati jeste dvacet babek ten to bude mit fixnuty rovnou a zbytek si bude muset pockat 5 dni :-)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Tohle se objevilo teď na redditu

New Maintenance Alert for Servers Down
    Technical Issue / Question
    After getting kicked from my game like everyone else I restarted my PC for the second time and finally got a message at Battlenet Login: “…performing a live maintenance on Thursday June 8th from 1:30 PM (PDT) to 2:30 PM (PDT)…so it shouldn’t be long now.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Má to i svý dobrý stránky, moci se po pěti dnech zase normálně vyspat :)
    NESS
    NESS --- ---
    Muzem byt v klidu do hry se ted nejaky cas nepripojime preklad hlasky “We are investigating reports of login issues affecting Diablo IV and working to resolve these as soon as possible.” je, ze jim to huplo, nemaji sajn co stim, byt tam na jejich supportu tak napisu neco podobnyho :-) Navic v okamziku kdy to fakt nahodi, to pujde zase dolu pac tam maji frontu cekajicich klikalu co to porad pousti dokola, takze bych moc optimisticky nebyl :-)
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Vypadá to, že jim nespadly jen D4 servery, ale celý battle.net, takže to asi jen tak znovu v provozu nebude.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: to je v pohode, proste toc v loterii offhandy. Ja je teda vyhazuju a lovim tam neco jineho, ale uz mi jich padla tuna.

Me na tom sere, ze zatim nevim uplne presne vahy na ty staty, takze spis hraju tak na pocit, a schovavam si mozne budouci upgrade - myslim jako je vic 180 will nebo 70 damage to close, apod.

NESS: jednu dobu jsem si rikal to nema cenu davam to moc maly levely, ale na nejakem mem levelu se to zlomilo, a zacal jsem tam dostaval 780+, coz v te dobe byl pro me upgrade
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Tak jako dobrý, akorát že vůbec. Jsem dodělal act 4, zabil bosse, pak se mi bugnul main quest, že nešlo pokračovat dál. Dal jsem port do města, zčernala obrazovka, pak to vyhodilo nějaký server issues a teď jsem v queve. Jestli se připojim zpátky do hry a bude to furt rozbitý, tak budu nasranej.
    NESS
    NESS --- ---
    njn tak po nerfnuti dropu prislo nerfnuti serveru, tak kuci uz pochvalne kritiky maji tak uz se neni treba snazit :-) kolik ze to bylo 9z10 ? :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Supr no. To jim to dlouho nevydrzelo. :D
    Jinak nvm proc ale mam pocit ze nejak nerfli drop, pada uplny hovno :D
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    KVIIIK: ale servery nejedou porad, az ti to dobehne, dostanes error a nazdar, muzes znova :D
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    kua, tak už taky. 16 minut fronta :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam