• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KVIIIK: rozhodne to funguje, v clanu mame lvl 100 co si dneska delal alta, na lvl 1 sel rovnou na oba capstone dungy, a pak s nama behal ten novej meta expici dung jak je tam na zacatku kill all a potvory nahodne vyvolavaji dalsi elity - je to sice horsi na exp nez Champions Demise, asi o polovinu, ale nevyzaduje to lidi co jsou schopny to bezpecne davat solo a je to rychlejsi. Asi do hodiny byl level 60, coz znamena zitra uz muze nosit kvalitni equip a hrat normalne s nama.

Nejhorsi na tom je, ze jak to dela hodne lidi ted, tak ta zona pred dungem je v totalnich troskach, docela by me zajimalo, jak to koresponduje s tim limitem 15 lidi na zonu, co se to resilo, protoze jak je tam bezne i serie 5s lagu, tak tam furt lezi tuna mrtvol lidi... :) A to moc nevypada na takovej limit.

KVIIIK: u legendarek koukam jen na aspect a nechavam si jen perfecty. U rare koukam na veci, co zrovna chci vylepsit, kdyz maji 3 staty dobre tak zkousim enchant. Teda pokud chodim sam, kdyz jdeme v parte tak vetsinou nesbiram nic, bo neni cas zdrzovat ostatni. Koukat na staty legendarek nema smysl, protoze by bylo i tak drazsi je enchantovat. Jsem si jisty, ze nejmin tak 30 levelu (jsem level 90) nenosim nic, co by puvodne nebyl rare item.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    KVIIIK: kdyz te nekdo protahne na lvl 1 obema capstone dungama tak skoncis tak na lvl 15 max, ale pak je tam ta druha cast a to je to leechovani na world tieru 4 (+200% XP) v nejakym poradnym dungu. Videl jsem videa, 45 minut a typek byl z 1 na 54, ale toho tam tahali tri lidi na lvl 100.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KVIIIK: nejedou se capdungy, ale normalni dungy. A trva to tak 10x tak dlouho jak v d3
    KVIIIK: Ty hrajes diablovku poprvy?
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    JULIAN: Za 20 minut běhání za high lvl postavou během protahování přes capston dungy jsem udělal sotva 2 lvl (lvl 11-13), takže bych si troufnul tvrdit, že to nefunguje a že levelování cheatovat nejde. Reálně z toho nejdou skoro žádné expy, resp. vyjde nastejno to tahat ručně. Jestli na to máš ještě nějaký tríček, rád se přiučím a nechám protáhnout, protože levlit znovu novou postavu na lvl 50, tak radši budu dál hrát tu starou, která mě moc nebaví :(
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    nejdriv kamarada protahate obema capstone dungeonama, pak na T4 zaparkuje u nejakyho obyc dungu (neco co se dobre farmi, kdyz tahate solo, tak treba Bind Burrows, pokud je vas vic tak meta je ted Champion's Demise) a kamarad stoji na startu zatim co vy to cistite. lvl 50 se da udelat i s tim protahnutim do hodiny, jde to mega rychle. lvl 60 je pak pomalejsi ,ale kdyz bude brat itemy co tam padaj tak uz muze byt solidne vybavenej a zacit to cistit s vama pak.
    Ale samozrejme to mluvim o tahani hlavne novejch charakteru. Nema smysl tahat nekoho, kdo jeste nedodelal kampan.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SITH: to je dost problem, protoze tiery. Nicmene asi se da, t2 a vlizt na zacatek dungu co je hned vedle startu a cekat. Kamarad to prolitne a znovu a znovu. Ale bude to na hodiny, ne na desitiminuty jak sme byli zvyki v d3
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    sem voice
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: helmu taky nemám no. Potřeboval bych nějaké lepší vybavení a pár levlu ještě abych mohl pushovat přes 50, mám už i nějakej rare základ ale zas nepadají aspekty :( takže mi to hnije v bance. A moc se mi to už grindit nechce he to dost jednotvárný
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    JULIAN: Nevim, no... ja ho zabil vcera v T3 a ten drop byl tak marnej, ze lituju toho casu straveneho soubojem. Ani zadny achievement z toho neni.
    SITH
    SITH --- ---
    A jak se expuje kamarád? Když založí on na malým levelu, já se připojím a potahnu ho tam kde je největší rozdíl mezi map lvl a jeho lvl?
    SITH
    SITH --- ---
    Aha aspekt z itemu jde použít jen jednou a ten z dungu nekonečne krát :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: kolega v clanu swapnul z pulv druida na tornado, a je to nechutne OP jako. Jsme mu pomahali pushnout level 100 v tom aktualnim levelicim dungu, a sam vycisti dve kridla stejne rychle nez my ostatni to posledni... :-) Ale chybi mi na to helma. Stejne tak na ten werewolf build co nepouziva zadny skilly a jen to masti fast attackem, to je taky maser.

A to ja si jako Trampslide druid na aoe dmg nestezuju, a i single je bozi - ale bohuzel to ma problem ze kdyz zrovna mas smulu na rolly, tak proste stojis v chumlu monster a jen koukas a cekas na cooldown. Sice s 10k hp a 10k armor chvili stat muzu, ale v nightmare nad 50 uz se s timhle nechytam.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SUNBEAM: bacha na to, ze aspecty z ancestral legen jsou 3x drazsi, i kdyz maji stejne hodnoty. Naopak se vyplati u veci, kde je velkej random rozptyl, kde obvykle davaji mnohem vic.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    HAVANA: jojo on se hnedka despawne do zeme, je to videt, kdyz chvili pockas jak te killne. Mas jen jeden pokus, coz se mi osobne dost libi, spravnej adrenalin. I kdyz teda jak jsem delal ted nedavno nightmare dungy kde mel asi 15 levlu nademnou tak me asi trikrat zabil, hajzl. Mam pulv druida a ten je na single target dost nahovno a butcher mel hafo barriery pres kterou jsem se strasne spatne dostaval a pak mi bud dsly potiony nebo me nekde primacknul ke zdi a zabil
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    LIQUIDFREAK: Mě se objevil, zabil mě, a když sem se na to místo vrátil, tak už tam nebyl :(
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Zas butcher, v 34 dungu. Skvela vec todle. Sfinak :D
    Jinak mam dobry bug. jednou mam 5132 ap, podruhy 4800. unbuf
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    Master Diablo 4: Beginner Guide - Everything you Need to Know
    https://www.youtube.com/watch?v=tBHg7A13x94
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BARTUC: No, od item levelu 500 něco začneš pro imprint potřebovat surky z salvage legendárek správné kategorie.

Třeba na imprint dungeon aspectu na prstýnek potřebuji dvě jewelry surky, ale jsem na levelu 46 a doteď mi nepadlo dost jewelry legendárek, abych je mohl salvagnout na materiály :)
    Takže teoreticky mohu, prakticky mám znatelně lepší prstýnek v truhle…
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    BARTUC: jak to najdes. Kdyz ti padne mace s nejakym aspektem, kterej muze rolovat 20-40 a bude to rekneme 34, tak to po vytahnuti bude porad 34. Kdyz to nekam das, tak zas 34, jen v amuletu to bude 34*1.5=51 a na dvourucce 34*2=68

Jediny co vim ze se nekdy prerolovava tak itemy, kdyz je upgradujes a pretahnes nejakej ten affix/suffix threshold
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    KALTY: No a protože ty bylo asi v jednu ráno, tak jsem šel spát nasranej. :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SUNBEAM: ahaaa, takze to staci sebrat jednou a muzu imprintovat do aleluja, tak to je super :-)

JULIAN: diky za doplneni. A imprintujes se stejnymi rolly, jako na puvodnim itemu co najdes, nebo to rolluje znovu?

diky
    KALTY
    KALTY --- ---
    HONZA09: Jaj
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    KALTY: Mě to včera vykoplo ze hry těsně před finálním bossem, když jsem se chtěl vrátit zpátky, tak jsem měl ten účet locknutej.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam