• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    EVILMIND: jestli to jde do hodiny, tak vyvážím zlatem, když mi někdo během dneška pomůže dostat na ten level alta :)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    EXSECRABILIS: V ramci hlavnkho questu. Nic na jezditko minout nemuzes.
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    Hloupe se zeptam, ale pribehive jsem se nedostal jeste k jezditku.
    Mam sanci, ze mne padne nejake vybaveni/skin/neco na jezditko a mnel bych si teda davt bacha na bile veci ? Nebo to zacne padat az po tom co clovek jezditko ziska :)
    +
    Jezditko dostanu v ramci hlavniho Q ? Nebo musim nenaky modry Q najit - dobre si tipnout jaky to je a pak ho dostanu :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CUZMAN: PRESNE se to menuje Dark Banner...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    hej haluz smutnej ze nemam na mounta trophey (nestihl sem Ashavu v bete prijel kamos z daleka bylakalby velika) a najednou mi padla standarda HURAAA!!! :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Muj WEREWOLF build je neprekonatelnej!!! DU na to!!!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KVIIIK: rozhodne to funguje, v clanu mame lvl 100 co si dneska delal alta, na lvl 1 sel rovnou na oba capstone dungy, a pak s nama behal ten novej meta expici dung jak je tam na zacatku kill all a potvory nahodne vyvolavaji dalsi elity - je to sice horsi na exp nez Champions Demise, asi o polovinu, ale nevyzaduje to lidi co jsou schopny to bezpecne davat solo a je to rychlejsi. Asi do hodiny byl level 60, coz znamena zitra uz muze nosit kvalitni equip a hrat normalne s nama.

Nejhorsi na tom je, ze jak to dela hodne lidi ted, tak ta zona pred dungem je v totalnich troskach, docela by me zajimalo, jak to koresponduje s tim limitem 15 lidi na zonu, co se to resilo, protoze jak je tam bezne i serie 5s lagu, tak tam furt lezi tuna mrtvol lidi... :) A to moc nevypada na takovej limit.

KVIIIK: u legendarek koukam jen na aspect a nechavam si jen perfecty. U rare koukam na veci, co zrovna chci vylepsit, kdyz maji 3 staty dobre tak zkousim enchant. Teda pokud chodim sam, kdyz jdeme v parte tak vetsinou nesbiram nic, bo neni cas zdrzovat ostatni. Koukat na staty legendarek nema smysl, protoze by bylo i tak drazsi je enchantovat. Jsem si jisty, ze nejmin tak 30 levelu (jsem level 90) nenosim nic, co by puvodne nebyl rare item.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    KVIIIK: na 60 se to lame, kdyz prejdes na WT4. coz na 60 s dobrym buildem uz jde. j pak vic expu, popadaj ancestral itemy s 700+ item power, je to znat ten posun
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    LIQUIDFREAK: chybí mi kousek do 60, ale jde to už zoufale pomalu.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    KVIIIK: kdyz te nekdo protahne na lvl 1 obema capstone dungama tak skoncis tak na lvl 15 max, ale pak je tam ta druha cast a to je to leechovani na world tieru 4 (+200% XP) v nejakym poradnym dungu. Videl jsem videa, 45 minut a typek byl z 1 na 54, ale toho tam tahali tri lidi na lvl 100.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KVIIIK: tak ono to tak je i ted. Nvm jaky jsi level, ale pokud nejsi 70+ asi bych zrovna tendle aspect moc neresil. proste farmi, prodavej/rozkladej a pokud po necem des proste rychle projed bagl esi tam neni neco mnam.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    LIQUIDFREAK: asi mám pořád nastavenej blbej mindset z D3, že je potřeba se nejdřív nějak doklepat na max level a teprve potom začít pořádně tunit gear, protože do tý doby stejně cokoli na sobě vyměním nejpozději do druhého dne.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KVIIIK: polovina veci co mam na sobe jsou puvodne rare veci. Napr zbrane secky. Nevim na jakym jsi tieru, ale vzdy je treba si hlidat ilvl a staty, zvlaste u veci ktery ti davaji +skill nejaky.
    Takze abych ti odpovedel, ano v ramci sve obtiznosti je dobry si hlidat rare itemy, po kterych jdes predevsim. A co te nejvic boostnou. Takze mas treba na hovno boty, tak si najdes naky pekny, se solidnima statama a posles je na lege.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    LIQUIDFREAK: mně šlo spíš o to, jestli je reálný najít v rare kvalitě něco, co by mohlo být potenciálně lepší než v legendárce (když má menší počet statů). Jestli imprintovaná rare může mít lepší staty než legendárka, tak to dává smysl a tímhle směrem ta otázka směřovala. Zatím teda do truhly házím jen po jednom předmětu na imprinty.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KVIIIK: Promin, ale to je snad na kazdym z nas jak to dela ne? Jak ti ma nejaka nase zdanliva expirience pomoct v uklizeni batohu. To si holt musis najit zpusob sam.
    Specialne v diablu vzdycky uklizis tunu neporadku, tedy vytipavam po cem du, a jak to ziskam jdu po dalsi veci.
    Tedy ja to tak delam, farmim treba zbran, a ruce a boty. tak zbrane prohlizim secky, a boty a ruce jen nektery, dle barvy (sacred ci ancient). Kdyz se mi nejaka pozdava, hodim ji do banky a az nafarmim naky love, zkusim enchant, a eventuelne kdyz se povede imprint a mam legendu.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    LIQUIDFREAK: ehm... nešlo by místo toho posměšku spíš normálně odpovědět? Ocenil bych to. Díky.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Btw tak ma vypadat sobota vecer v klanu NYX!!!
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KVIIIK: nejedou se capdungy, ale normalni dungy. A trva to tak 10x tak dlouho jak v d3
    KVIIIK: Ty hrajes diablovku poprvy?
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Otázka do pléna: kontrolujete si rare itemy, které padají, nebo auto-sell na všechno? Já aktuálně koukám na staty jen u legendárek, ale říkám si, jestli nedělám chybu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam