• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NESS: Stačí aby přežil jeden, takže si jednoho vyberu a okolo toho tančím :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    ENDER: Podle mě je nejzábavnější sorcka, protože to je jediná classa, kterou jsem nějak víc hrál. ;)
    NESS
    NESS --- ---
    SITH: Tuhle filozofii bossu se nejak nepobral ani u NM dungu, kdy lecktera elita cestou je vetsi vyzva nez finalni boss na konci :-)

To mi pripomina ze nejsem schopen bezchybne splnit ten event tech 3 zranenych "lovcu", byva to jak ve sklepech tak v dungach, kdy je mas jako ochranit nez ubehne cas, jenze cim rychleji nicim potvory tak tim rychleji se respawvnovou novy silnejsi, takze vysledek je ze ty tri mrzaci tu kanonadu nedaj, asi je nejake optimalni tempo (ne)niceni a respawnu, ale ten sem nenasel :-) Ten podobny event venkovni, jak jsou pod vozama tak ty prezijou v pohode, ale tyhle druhy bohuzel ne.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Oni budou ladit postupne sezony, navic proste nemuzou zacit tam kde skoncila D3, protoze by nebylo moc kam pokracovat.
    Pro me je zatim teda dost opruz ten grind(ale co cekat od diabla) a nudny gameplay necra (akorat na lvl 30 se mi nechce zacinat novou class)...

Co je podle vas nejzabavnejsi class?
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Snad to zachrání ten WT5, co přijde s novou sezónou.
    SITH
    SITH --- ---
    z těch D4 bossů mám pocit jakési inspirace u Elden Ring, kdy to má nesmyslně moc HP ale malou dmg a naprosto shitový drop, takže to fakt pět minut pižláte a pak z toho padne naprostý hovno.
    Neefektivní a nelákavé to tak dělat. Za mě zklamání.
    NESS
    NESS --- ---
    Tak sem si dal po treti v rade Kixxartha a uplne zklamani, nevypadne z nej ani legendarka, rozhodne ten cas ktery sem stravil jeho pizlani za to nestoji, nevim jak rychle jde dolu v parte, solo mi to trva tak tech 5 minut, pokud se mi ho povede zaparkovat nekam mezi stenu/skalu, tak rychleji, protoze ho nemusim nahanet. Bych cekal za tu snahu aspon nejakou odmenu, ale evidetne jeho smysl je jen prudit lowlevly :-/
    DR_K
    DR_K --- ---
    ja si dneska konecne sam ve veteran svete sejmul toho frosthorn kozla, co me stval uz od bety a hyzdil mi mapu cervenou ikonou :)
    SITH
    SITH --- ---
    Tak kampaň done :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    nemate farmit jak psychopati :-D
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    LIQUIDFREAK: ne s resistama to nic delat ani nebude ale overall budes vic tanky protoze Armor jako takovej je proste overall nejlepsi stat na def vcetne vsech elementu.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WHITEANGEL: EVILMIND: WHITEANGEL: Videl sem nejaky videa jako je todle, cos postoval a aktualne mi zvysovani armoru nedela nic s resistama jako takovyma. Ale zkusim no.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    LIQUIDFREAK: jinek ten defensive legen power co stackuje armor je must have to proste chces mit na kazdem charu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: jak pise whiteangel, resisty jsem komplet z equipu odstranil, horsi stat aktualne mit vubec nemuzes. Uplne staci co dostanes z implicitu sperku a efektu armoru. Takze stackuju armor a vsechny mozne kondicionalni "damage reduced" efekty.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    LIQUIDFREAK: defaultni resist je ok ale nevyplati se jakykoli investment do neho. se podivej na to video co jsem postl tam je to dobre vysvetlene.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WHITEANGEL: to si nemyslim, realne sem to testoval a vsude pod 30% s danym cold fire lightning magic spellem sem bez 30 dostaval kotel. Ale vime hovno, stejne :D
    Navic, masivne jsem zvedl svuj armor a na resisty to zadny vliv nemelo, pricemz by tam mel armor dava tnakejch 50% inherent
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SITH: nestíhá načítat oblasti. Ten síťový kód není úplně optimální
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    LIQUIDFREAK: Resisty jsou kompletne k nicemu armor je cesta.
    SITH
    SITH --- ---
    Mi hra začala konečně lagovat. A čím to? No mám koně. Od doby co je kůň to fskt laguje
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam