• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Info pro roguny: za posledních pár dní jsem vyzkoušel různý ranged buildy a žádnej se zdaleka nevyrovná dps Twisting Blades. To jen kdybyste chtěl někdo, jako já, po 80 levelech meele experimentovat. Nestojí to moc za to.
    Většina ranged buildů je třeba docela dobrá na povrch, kde kosíš na jednu ránu, ale do dungů (hlavně vyšší NM) to byl docela pain z mnoha důvodů.
    BOBESH: po tom dalsim dungu maj vsechny mobky lvl 73. Musim rict, ze s deficitem 13 levlu to na sorcce dost salo (samej insta kill) a na solo jsem mohl leda cistit klasicky mobky v open wordu. Ale cca od lvl 64 uz se to dalo a ted na 67 to drtim uplne v pohode :)
    SITH
    SITH --- ---
    Já také trpěl na lvl 50 se svým buildem a jak jedu podle krippariana tak to čistím slušně i na t3. Stále chybí tak půlka aspektů a mám shit věci ale chápu že je to vše o kombinaci věcí, skillu a aspektů. A ideálně jen jeden skill na manu, je toho málo
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Tak jak sem psal vcera do chatu. Poprve sem pouzil build z netu a jako dobre to cisti! :))
    Jen sem koukal, ze po cap dungu sem stale 50 a vse kolem me je 53+ tak uz to celkem dre :D
    Ale jak sem si druidem drzel smecku vlku a absolutne se vyhejbal premenam, tak ted to mam upe obracene. Meda Beda ftw! :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    SWALLOW2: start->hledat "cmd" zadat "ping 8.8.8.8 -t -l 500" prerusis po padu hry pomoci ctrl+c. Pokud budes mit ztracene packety, je to u tebe. Obcas se nejaky muze ztratit, ale nemelo by jich byt pres 1 procento. Kdyz jich vypadne vice za sebou je to jisty, muzes si na postrani liste vyscrollovat vyse a podivat se.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: jako jsou trochu trapni, ale rek bych ze je to o hodne lepsi nez nejakej ten dev chat pred releasem kde davali totalne fake otazky "z publika" a bylo to mega predpripravene a strojene. ono si to sedne casem.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: strong Horst Fuchs feelings
    - Jsem se chtěla zeptat, opravdu budu muset znovu sbírat Lilith oltáře se svou nekromancerkou, fňuk?
    - Mám pro tebe dobrou zprávu, nebudeš!
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    omfg teleport do NM dungu!!!1
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    Celkem casto mi pada connection. Jak to muzu nejak zmerit abych vedel zda jaky je problem u mne? Dekuju
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    zatim je to cringe jak prase, mam chut to vypnout...
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    uz to frci, ten livestream
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    6 days 19 hours 27 minutes
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    LIQUIDFREAK: no jakoze kdyz je jich malo, tak je vetsi sance, ze se ti jich sejde v inventari vic od jednoho dungu. nemusis tam pak opakovane behat - das tri NM dungy za sebou
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Asi ti nerozumim.
    HONZA09: Tak to mi uniklo :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: nejhorsi je, ze ono to neni jen na expy. Ona je to taky soucasne nejrychlejsi farma gearu, a nejrychlejsi farma uniq. Je pak dost tezky nalakal lidi na to jit delat neco jinam... :-/

Jo, melo by to byt 20:00 naseho.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: naseho casu to bude .. v 8?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: chtelo by to trochu osolit XP a rewardy, plus mnohem vetsi bonusy kdyz clearujes content X levlu nad tebou a nemuseli by resit pak ze v nejakym dungu je o tri elity vic a lidi stojej venku a tocej to do kola do blba.
    kdyby ty glyphy tak neponerfili, taky to mohlo bejt lukrativnejsi no.

proste ve chvili kdy se ti hracum vyplati behat jeden dung (a nebo jen jeho prvni pulku) porad dokola, tak jsi fakt v designu udelal nekde chybu
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    si to tu jen odlozim abych to vecer nasel :)

Tune in to Our First Diablo IV Campfire Chat — Diablo IV — Blizzard News
    https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/23969869/tune-in-to-our-first-diablo-iv-campfire-chat
    NESS
    NESS --- ---
    Pod tohle bych se podepsal Why Diablo 4 Nightmare Dungeons Aren't So Great Right Now https://www.wowhead.com/diablo-4/news/why-diablo-4-nightmare-dungeons-arent-so-great-right-now-333501
    Jako NM dungy mi prijdu v momentalnim stavu na prd, ten item drop je uplne na nic, jak to co znich pada v prubehu, tak hlavne to co dostanes na konci, ten progres glyphu nic moc, jedina myslenka je to dotlacit do 15, v prubehu to trosku roste, ale nic zasadniho, na expeni to vlastne taky neni, to uz mas rychlejsi v normalnim dungu, nebo heltide. Tak mi to prijde jako ze to je aby to bylo ,ale to je tak vsechno :-/
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    EVILMIND: pri tvorbe sem cilil na Buda Spencera, takze klasika tmave hnedy/cerny. mel sem udelat nakyho arijce! :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam