• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: Za mne asi nejvic nize.
    Nightmare Sigils will now teleport you directly into a dungeon rather than making you walk there, and once you finish one, you can pop another sigil and go directly to the next one.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    NESS: mimo toho slíbili i změny v dropu itemů a jejich levelu, nově by teď měl power level itemu lépe odpovídat úrovni hráče (a nemělo by se tak často stávat, že lvl 62 item je horší než lvl 45). Oprava neprůhledného blighted corpse je taky super zpráva!
    NESS
    NESS --- ---
    BTW haleluja

As announced previously, season 1 is still on track to launch in mid to late July, albeit no specific date has been announced yet.

Nightmare Dungeons are not necessarily increasing mob density, but they will give more XP per monster, making them a better source of farming XP. Also, Nightmare Sigils will now teleport you directly into a dungeon rather than making you walk there, and once you finish one, you can pop another sigil and go directly to the next one.

Nercromancers’ poison corpse pools being absurdly black so it’s hard to see anything is actually a bug, and that should be fixed soon.

In season 2, Gems will be added to the materials tab instead of taking up space in your inventory, probably one of the most commonly requested items. Also, inventory caps are being lifted on many crafting materials.

Blizzard Announces Significant ‘Diablo 4’ Changes For Season 1 And Beyond
    https://www.forbes.com/sites/paultassi/2023/06/17/blizzard-announces-significant-diablo-4-changes-for-season-1-and-beyond/

a haleluja 2

Associate Game Director Joseph Piepiora has confirmed that Nightmare Dungeons in Diablo 4 have a higher chance to drop as Sacred or Ancestral! This official statement appears to incentivize players to give the Nightmare Dungeon system, which is supposed to serve as challenging end-game content, a shot. Currently, a lot of players prefer to farm experience in normal dungeons with favorable layouts like Champion's Demise or Blind Burrows rather than taking on challenging content like Nightmare Dungeons.

Blizzard Reveals Items Have Higher Chance to Be Sacred or Ancestral in Nightmare Dungeons - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/blizzard-reveals-items-have-higher-chance-to-be-sacred-or-ancestral-in-nightmare-333550
    NESS
    NESS --- ---
    KORAL: Kecam, prece mas jeste na amuletu all conjurace (a all mastery skill) ty jdou minimalne +2 mozna i +4 takze tam tech +6 a mozna i +8 natlacis
    EVILMIND: je to silene dementni. Ve hre, kde je 95% lootu odpad musis po jednom vsech tech 95% oznacit. Jestli by nebylo lepsi oznacovat (nebo rovnou locknout) si ty, ktery chci nechat.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    EVILMIND: diky!
    SITH
    SITH --- ---
    mě teda už padlo pár legendárek, ale každá byla vždy horší než moje žlutá s aspektem, takže to bud ničím nebo dávám do truhly.

ale asi si tam nějaké začnu dávat, pro případ, že pak třeba předělám build nebo tak.
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    AODHFIN: Hele asi jsem trouba, ale o jake bance je tu rec ? Ja ji za tech 59 lvl nepotkal O:). Nebo bankou myslite jednu z tech nekolik zalozek v inventari :)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Ha no vidis, tak to netaguju :-) to musim zacit :-) dik
    NESS
    NESS --- ---
    KORAL: Posunes :-) max je +4 ale musis mit item level odhadem pres 800, dalsi moznost je harlekyna ta je taky helma a ta je taky v maxu +4 ale do vsech skillu, takze cokolivco neni master nebo ultimate muzes dostat na +8
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: muzes si inventar tagovat mezernikem jako junk, a pak prodat najednou, bezne to tak delam kdyz treba s nekym expime a neni cas behat do mesta, tak si taguju prubezne, a pak ve meste jsem jen na jedno kliknuti

BOBESH: nezvetsi. Ja si taky moc nepamatuju, takze si nechavam jen top rolly. A i tak to zabira dve bedny v bance a musel jsem neco vyhazet. A to jeste kdyz hraju dva druidy tak muzou tu banku mit v klidu spolecnou, vubec nechapu jak bych to jako mel delat, kdybych hral neco jineho, a potreboval misto na jejich aspecty/uniqy.l

AODHFIN: fakt? Ja myslim jsem to zkousel prvni den a neslo mi to, ale muzu se mylit... to zkusim vecer, diky za upozorneni.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NESS: :D ja sem skromnej druid a vystacil sem si doted se dvema! :)) ale uz do toho prastim noo!

btw imho ruzny filtry. prodej rozdelenej na magic, rare atd. to by mohli dodat
    KORAL
    KORAL --- ---
    NESS: Škoda, mám je ted na 8, ale chtěl jsem je dát aspon na 9. Takhle to asi víc už neposunu :(
    NESS
    NESS --- ---
    BOBESH: To jako jeste nemas 4, jak to delas ? :-) Ja jedu prvni na topky, unikatky a gemy, druhou na buildovy lege a rera, treti ostatni lege a rera a ctvrtou nechavam prazdnou, postupne ji plnim a pak to na raz roztridim, pac kdyz jedu heltidu tak timhle nechci ztracet cas, tzn portal do mesta invent vyhodim do truhly a hura zpet.

S ohledem na tohle bych faaakt ocenil moznost presunout cely invent jednim klikem a ne po polozce, stejne tak bych ocenil moc prodat vse na raz, pripadne rozlozit vsechny lege na raz a ne to klikat po jednom, ale chapu ze toho se nedockam :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NESS: diky! zatim sem to jel vicemene, tak jak pises. holt si koupim dalsi zalozku v truhle :))
    NESS
    NESS --- ---
    BOBESH: Hele aspekty nechavej v predmetu (pokud nejsou na maxu) a vyndavej az pred pouzitim, to vyndani je klidne za pul mega a za moment zjistis ze mas neco lepsiho. Odpad rozdelavat na kraftovaci materialy, ono jinak budes za chvilku zavaleny lege predmetama. Jinak samo schovavat jen co zrovna pouzivas, tzn pri prechodu z sacred na ancestr to stejne vsehno vyhodis a vyndane aspekty, narozdil od bety, uz neprodas za slusny prachy a vyndanim aspektu ten predmet znicis takze je to na prd, lepsi si je nechat v predmetu a pak bud rozlozit na material, nebo na aspekt. Problem je ze casem ztratis prehled kde co mas, takze to porovnavani aspektu v predmetech je uplne na pikacu, ale to moc dobre vis :-)
    AODHFIN
    AODHFIN --- ---
    EVILMIND: jak jako jen na téhle postavě? Mně jdou hodit do banky zrovna tak...
    NESS
    NESS --- ---
    Jo a zklamu te, hydry jen helma :-/
    NESS
    NESS --- ---
    KORAL: Ahoj, je zalozka armor a viz napr "+ X Ranks T3 Spell", ale je to tam dost blbe, prehledne je to tady https://d4builds.gg/database/gear-affixes/ zaskrtnes co jsi a vidis co je mozne, po pravde sem to netusil ze to tam je takhle pekne zpracovane, ukladam do svych bookmarku :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    EVILMIND: me prijde, ze tech aspectu je celkem dost a jak se opakujou, tak si napamtuju, estli uz sem ho vyndal, estli ma lepsi roll....pak to hledat. celkem hokej.
    a bankou myslis tu zalozku v inventari? zvetsi se pocet uloznejch mist, nebo sou to jen ty dva radky a zbytek se musi hazet zas do truhly?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BOBESH: jak vyndas aspect, uz ho muzes pouzit jen na tehle postave, takze je urcite lepsi skladovat top rolly v bance
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    hele a co tak obecne s tema legendama? mam to rozdelavat na matros a tam kde si myslim, ze to ma dobrej aspect, tak vyndat? nebo vsechny rozdelavat/vyndavat? nebo prodavat?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam