• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    EXSECRABILIS: ta prodleva je s lepsim equipem cim dal vzacnejsi. Pouzival jsem v ni deepfreeze, ale uz tak dva levly jsem nejak nemel potrebu. Asi ho na farmu za neco vymenim.
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    HONZA09: Taky mam jen frostnovu a bohate to staci :). (Mam k tomu, ze frostnova ma 2 naboje, ale delsi cd a katata, ze kdyz umre neco ve frostu. Je sance, ze vybuchne dalsi frostnova) a sem tam to ma sice hluchy mista (eventy kdy to chodi ve vlnach, atp.) kdy cekam nez se frostnova nabije(mezi tim strilim gatlingem) a jen utikam. Ale jinak v podstate 80% elit jde na jednu frostnovu dolu, zbytek umira tak nejak sam od sebe z odrazu (pasivka z gatlingu)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    AVATAR: To asi nebude úplně použitelný, když je Tvůj jedinej mrazící skill ta Frost nova?
    + samozrejme zalezi na aspektech, nevim co mas a co ti chybi.
    KID_MCHUTT: hele je dulezity se proklikat paragonem k legendary node, kterej ti po zasahu zmrazenyho nepritele nahodi barieru ns 5 vterin a pak se ta zivotnost dost zvysi :D
    NESS: ja si teda oproti wt4 pripadam velmi silnej (lvl 77). I helltide farmim v podstate bez zastavky. Nm dungum jsem zatim na solo moc nedal, zkousel jsem lvl30 a dal to beze smrti a velmi rychle. Kam az se probojuju vam reknu az vecer :)

p.s. medveda dam na jednu frost novu :)
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    KID_MCHUTT: Frost sorc? když nějaké potkám, tak najednou všechno chcípne. Barbar musí pracovat, sorc má nějaký killall tlačítko. Musíš ho najít.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Daji se exp na glyphy stradat, nebo je musim utratit vzdy v aktualnim NM dungu, jinak propadnou?
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KVIIIK: Ty tu furt fnukas... ja si fakt nestezuji, necro mi neprijde slaby. Aktualne nemam problem konstantne drzet 13 minionu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    SITH: to bylo i predtim no. Nejslabsi mi vzdycky prisla postava poslednich 10 levelu.

JULIAN: souhlas, trosku sem potunil muj build vymenil par legendarek / aspectu a najednou kdyz pustim vsecky cooldowny tak projedu grupou elit jak nuz maslem, a end bossem v nm dungu nez mi spadne berserk tak je na ctvrtine hp.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    KVIIIK: mozna mas proste jen spatnej build no

KID_MCHUTT: jaj, to jsem si neuvedomil. no jeste ze hraju na PC :D ale zas ma konzole jiny vychytavky
    NESS
    NESS --- ---
    KVIIIK: zalezi na buildu, ale co vidim na legiich (takove moje male srovnavadlo klas a buildu) tak nekro neni slaby, jestli chces fakt srovnani, musis si dat nm dung, nebo WB, to co vidis ve volnem svete je jen iluze, neda se z toho vyvozovat lautr nic, pokud jste na stejnem T, tak je to jen otom jak je jeho momentalni lvl vs jeho gear vs momentalni potvory, jsou tam power peaky, kdy dany char jede jak parni valec a jsou okamziky kdy to lehce drhne, ale to s klasou/buildem nemusi mit nic spolecneho, jestli neco tahle hra neni tak fakt neni liearni :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a mate vobehany ty lilith oltare? to udela taky dost .)
    SITH
    SITH --- ---
    ten scaling je divnej a je to jediná věc, která mi na D4 fakt vadí.

Kámoš je na menším lvl, zavolá si mě na pomoc, já jakože mám silnou sorcku, tak přijdu a vlastně to tam pižláme stejně jako dva blbci
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Zdá se mi to, nebo je necromancer fakt ultra slabej? Když vidím, jak postavy o deset levelů níž projedou hromadou elit jak nůž máslem, zatímco já to pižlám jak debil pětinásobně dlouho, tak je to fakt smutný. O T4 si na lvl 62 zatím můžu nechat jenom zdát, minioni tam vydrží přesně jednu ránu. Když hraju sám, tak mi to tak nepřijde, prostě to nějak jede, ale když pak jsem v grupě nebo potkám jiný hráče, ten rozdíl v power lvl bije do očí. A to mám i správný aspekty a glyphy.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    JULIAN: gatling funguje celkem dobře, jenom to není tak spolehlivé. A s tím teleportem... Na konzolích to moc nepoužiješ. Nemáš jak zaměřit, KAM se teleportneš a protože ti to zaměřuje primáně potvory zhruba ve směru, kam koukáš, stává se ti, že odskočíš od jednoho chumlu do druhého a jsi ve stejné řiti, jako předtím :/
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    HONZA09: neni NM dung jako NM dung. Podle me sorcka zas tak silna neni teda, ma super crowd control, zvlast kdyz sezene tu chestu kde teleport pritahuje a stunuje. S Damage uz je to trochu horsi pozdeji teda. Videl jsem hrat Krippa firewall a jako damage to dava hezky, ale nez ty elity uhori tak to trvaaaa. Gatling gun Ice Shardy jsou cool, ale kdyz mas nejakej otevrenejsi dung tak je to peklo to vsechno postrilet
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    HONZA09: njn, já to asi hraju blbě :) včera jsem udělal nějaké změny a funguje to líp, ale zatím to není žádný zázrak - a je to hodně random - občas všecko kolem mě pochcípe, jen se blbě podívám a občas to pižlám a jsem furt bez many :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Jiná věc je PVP. Už jsem přišel asi o pět uší a nezískal ani jedno. Ale to bude spíš tím, že jsem lama.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    KID_MCHUTT: Já mám bohužel malej dmg output, ale jinak se survibilitou žádnej problém nemám. Od tý doby, co mám ten aspekt, co přidává armor, tak se všemu kolem jenom směju. :) Stačí si hlídat akorát, abych měl vždycky ready aspoň jeden skill, co mi nahodí unstopable.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    HONZA09: no nevím, mám lvl 66 frost a že by to chcípalo samo, to teda ani bidlem. A stačí se zamyslet a je z tebe mastnej flek :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam