• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: tak to budes hrat jenom heltidu jo? Vubec nechapu to tvoje zalibeni v tom :) realne stejne z nm odneses lepsi itemy overtime
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    DEKUJIIIIII CALIIIIIIIKUUUUUU!!!!
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Hej guys mohl by mi nekdo hodit 14 zlutejch itemu nemuzu huntit nemam item nevypocital sem to aaaaaa"L":!":!:_!":!"!"?L/DD?QS!LD
    NESS
    NESS --- ---
    WASQ: Jo tak nejak, kdyz me ty nm dungy nebavej :-) Proto mam na 15 zatim jen 2 glyphy a treti stezi na 13 :-)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KVIIIK: Na T4 mi minioni sice umiraji, ale furt dostatecne pomalu, abych je byl schopen refreshovat - mam spoustu tel...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Hledam par lidi co by semnou zaparilo sem lvl 53 a dam cokoliv :-D tier III werebear prisnej :-D
    WASQ
    WASQ --- ---
    NESS: Ty chodíš nejspíš Helltidy nonstop? :)
    NESS
    NESS --- ---
    AODHFIN: To ne ja mel sezoni recyklovane chary co sem tocil a zajimalo me kolik casu sem tim promarnil, doma sem se stim nechlubil to je jasne, ale takova satistika skrz roky :-)

WASQ: jak ti mohli dojit ? Si tocil enchanty ve velkem ? :-) ja jich mam 1.2K a ruzi uz nejak kolem 1.6K :-) Zajimavy trik, muzu pomoct pokud nepojedu zrovna mystery truhly :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Btw hledám pár lidí, co se mnou bugnou Forgotten Souly v Helltide. Došly..

guide: https://youtu.be/q_fa3ohNHX0

Teď jsem našel 3 veiny asi za 10 minut (solo bohužel)
    WASQ
    WASQ --- ---
    ENDER: Top ancestral itemy můžeš dropovat od lvl 60. Tam podle mě začíná endgame a rozhodně jsi tam dřív, než za 100 hodin. Jen ať nechají expy stejný, ale boostnou Nightmare dungy
    ENDER
    ENDER --- ---
    Jsem zvedavej na to, zda nechaji stejny cas expeni i v season. Moc si nedokazu predstavit, ze se znova bude 100 hodin hrat nez se clovek dostane do endgame..
    AODHFIN
    AODHFIN --- ---
    NESS: nestačí, že se započítává čas celému classu? :) (myslím v d3)
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    JULIAN: a to je přesně ono. Všichni si "něco" myslíme, každý trochu jinak, a Blizzard to komunikuje zatím jen přes soukromé tweety Fergusona. Trochu se bojím, že to mlžení je záměrné, aby zakryli nedostatek nového obsahu a prodali co nejvíc, než se provalí nějaká nepříjemnost.
    Na kosmetické serepetičky sere pes, ale bohužel je to zároveň jediné, co zatím oficiálně ze systému sezón potvrdili.
    NESS
    NESS --- ---
    Tak hlavne at jde recyklovat postavu a zapocitava se ji cas :-) Moje top krusaderka v d3 ma 508 hodin :-)
    KVIIIK: sezonni postavy se po sezone prevedou na normalni i s novymi vecmi,ktere budou imo sdilene i s tvymi starymi postavami.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Nebo teda ne přesně, ale "tak nějak asi"
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    KVIIIK: však tak přesně to bude??
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Asi jsem naivně doufal, že to udělají jako v PoE nebo jinde, zkrátka že s každou sezonou přidají do hry nějaký obsah, kdy část půjde jen s novou postavou a část bude i v eternal formátu rovnou přístupná všem. A po skončení sezony se v eternal zpřístupní i ten zbytek. Aktuálně tomu pro D4 rozumím tak, že veškerý nový obsah bude fungovat jen v rámci sezony a nikde jinde. Ale třeba se pletu a s vydáním sezony přidají nový obsah (třeba sety???) i do základu formou patche.
    KVIIIK: hele ja ti nechci rusit kruhy, ale to je smysl sezon a funguje to takhle uz nakej ten patek v d3 :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Hlavně to tak funguje v podobnejch hrách už léta ..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam