• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Sem voice...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SITH: tady toho je tuna no.
    SITH
    SITH --- ---
    LIQUIDFREAK: to je imho exploit a bzry to fixnou :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    JULIAN: to vazne jde farmit t3 a na truhly prepnout na t4? No twe :D
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    kazdopadne uz jsou stranky ktery to krasne ukazujou, staci vedet ze reset je v celou a farmit ja kdrak
    D4 Events
    https://d4armory.io/events/
    Diablo 4 Helltide Event Tracker and Chest Locations
    https://helltides.com/
    atd...
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: proto doporucuju zkouknout nejaky vysvetlujici videjko/navod. je to zbytecne slozitej system. Reset truhel je vzdy v celou hodinu. Helltidy se posouvaj o ctvrt hodiny dycky (trva to 60 minut a pak je 75 minut pausa), a kdyz to vyjde, ze zacinaji v celou, tak zadnej reset neni
    JULIAN: 3? Se mi stalo, ze se od zacatku do konce ty dve bedny nezmenily a i kdyz jsem obehaval ostatni (na helltides.com neoznacene jako aktivni), opravdu tam nebyly.

Jindy se zmenily uz po ctvrt hodine.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    HONZA09: Wut ???
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    jinak doporucuji si vygooglit nejakej guide jak ty helltidy funguji (3-6 mysterious chests behem helltidu), plus tip pro lidi co jsou lehce pres 60 a cerstve v WT4 - muzete farmit cindery ve WT3, pak se prepnout do WT4 a tam si jen skocit pro truhly (cindery pri switchi zustavaji, mozna to ale fixnou casem)

SITH: bohuzel ale celej endgame je jen o tom dropovani tuny zlutejch a legendarek a prehrabovani se v tom bordelu
    SITH
    SITH --- ---
    JULIAN: lol ne, ale ok, nebudu brečet :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    SITH: tak tomu bych nerikal endgame, to jsi ted dohral kampan? dal sis jednu helltide a jdes brecet na internet? what?
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    jj. legendárky jsou prostě určený na materiál, na aspekty a pak sem tam padne něco jakože dobrýho.

kdyby všechny legendárky měly koule, tak kde potom jako by se farmil matroš?
    SITH
    SITH --- ---
    JULIAN: mám lvl 56
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    SITH: a už jsi ve Worldu 4? Jak začnou padat ancient věci tak ty jsou všechny 700+ a to chceš, na 725 je poslední tier affixu (a +25 je z upgradu). To se s věčma z lvl 45 nedá srovnat. Ve Worldu 3 se vyplatí tak maximálně shánět zbraň se 700 power level, vylepšit ji na 725 a jít capstone
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SITH: Jsem lvl 60, gear mám IL cca 700. Cap na WT3 je snad 720. Takže čekám, že mě už nic lepšího nepadne. A potřebuji udělat co nejdřív ten capstone, abych se pohnul.
    SITH
    SITH --- ---
    JULIAN: tak shako a titáni mi nepadli ani v D3, ale na hell prostě padaly lepší a lepší věci. Tady toho padá spousta, mraky, ale nic není lepší než moje věci co tahám od levelu 45 a mám tam aspekty, což je lepší než ten crap, co padá z helltide truhel nebo z world bosů
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EXSECRABILIS: musíš otvírat mysterious chests, z nich padá většinou 2-5 legendarek, forgotten souly k tomu. Ty za 175 cinders
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    SITH: legendarka tu ale nemá být "legendární". To se trochu netrefili s pojmenováním. Je to zlutej item s aspektem, toť vše. Prostě způsob, jak získávat aspekty, těch jsou pro každou classu desítky s random rollem, takže je to prostě RNG, než najdeš pouzitelnej aspekt tak jich vydropujes tak 20-50. A to bude jen aspekt, šance, že zároveň na tom itemu budou i dobrý státy je téměř nulova, takže extrakce a se štěstím po sebrání 200 zlutejch itemu a zbankrotovali rollovanim budeš mít něco, co na ten item dát.
    Klasickej ARPG endgame, jestli jsi očekával že si během hodiny vybehas helltide a zabiješ bosse a budeš mít půlku TOP equipu, tak to sis koupil hru ve špatném žánru teda
    NESS
    NESS --- ---
    EXSECRABILIS: dost nahodne, nektere dny ho nepotkam vubec jindy opakovane, ve stredu dvakrat za sebou, pokazde v kombu s goblinem dobry andrenalin aby goblin nezdrhl, skoro bych rekl ze nejlepsi jsou na to prave nm dungy, jen nesmis mit velky oci a nehrat moc nadlevlovane, pak je hrozne tuhy, ideal tam ty 3-5 lvl na tebou. Docela vtipny ze kdyz hrajes melecko a stojis prednim a jen ho rubez tak msito aby delal to same, zacne od tebe odbihat aby mohl pouzit ty sve spesl utoky.

Coz mi pripomina, dela nekomu take ze ranged utocici potvory (elity) zacnou v kruhu behat v tesne blizkosti kolem vaseho charu? Nejcasteji to vidim u pavouku, nejak se nemuzu rozhodnotu jestli to je bug, nebo nejaka obrana taktika :-)
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    SITH: Jakej lvl ? Ja z tebtruhly obcas dostanu 1 legendu :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam