• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    KVIIIK:Ja si s nekrem pockam az to fakt bude :-) Jako zahral by si ho, ale tohle me odrazuje. Ted dojedu prvni stovku, pak se pustim asi do sorc, pak prijde na radu druid a pak az nekro, takze casu mam habadej :-)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    KID_MCHUTT: Jsem si vůbec nevšimnul, že to je hůl. Jsem myslel, že to je rožeň na kuřata.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    EVILMIND: Přitom ve WoW mají celkem pěkný gear občas…
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    HONZA09: ta hůl ti nestačí? :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    EVILMIND: Heh... Tam není ani nic pro Sorcku? :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HONZA09: jako bohuzel Blizzard jako failuje celkem s tema skinama, POE ze me vyrazilo proste tolik penez uz na to, a v D4 jsem nevidel jeste NIC co bych i jen teoreticky chtel.

Ale jinak ty KFC vypadají takhle:

a budou v ceskem KFC v tehle terminech
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    NESS: mimochodem, opravu tohoto bugu patch notes nezminuji, tak muzeme jen doufat. Prestavel jsem kvuli tomu build.
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: Si mel jen kliku :-), unikatky jsem dostal za 3h jen 3 (ramalada, harroga a 100K step :-) a na konci nm dungu je porad stejny odpad jako byl, napr sacred lege ilvl 712, krisnul jsem ted 99 lvl butchera a co ? no uplny kulovy jeden anestr lege ilvl 788.

Jinak expy fajn a port do dungu bozi, jen jaksi proc to nebylo uz pri releasu, Dark Ravine ze :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: treti bis uniq upgrade. Vseho nechte a mazejte farmit nm :D pac z 6ti nm za posledni necelou hodku 5x uniq :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    tak dnes musim blizz pochvalit. Patch a upgrade dvou bisovych uniq. :D to sou hovadi ♥
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: jo vidis na ten sem zapomnel. Takze je to ven? To snad asi ani nevadi, nektery sou od waypointu dost daleko. A myslim, ze si zaslouzime secko
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: jo dava to expy slusne. Ale ne ze bych chtel rejpat, tak pod "teleport do dungu" jsem si predstavoval dovnitr. Protoze takhle to je o jeden loading navic, zbytecne... :-)

Jinak ten druid buff NF z 20 na 30 procent potesil, to nevim jak jsme si zaslouzili :-)
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: tak jdem zkusit nm a uvidime :-)

Jo a predmety se zmenili, tzn rozsah se aplikoval a upravil puvodni hodnoty :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Jinak profiservis blizzard style :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: this
    Significantly increased the experience awarded for completing Nightmare Dungeons.
    Significantly increased the experience gained from killing monsters in Nightmare Dungeons.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: uz to jede
    NESS
    NESS --- ---
    SITH: EVILMIND: dik za varovani, uz jsem mel cukani ze to heltide logoutnu patchnu a lognu :-)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Já bych si to asi koupil jedině v případě, že by tam byli pro Necra skiny pro miniony v podobě zombie kuřat z KFC jako byly v Noci oživlých kuřat.

POULTRYGEIST - Best Lines (2006) Lloyd Kaufman Troma
    https://www.youtube.com/watch?v=IjrHKqRTlog&t=37s&ab_channel=JoBloMovieClips
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: podle diskuse je to Diablo box jako v USA, akorat v Cechach nedostanete ten box, ale jen papirek s kodem. Uz ted se cejtim ojeban, a to jeste pravdepodobne nic z toho nejim... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam