• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jinak se dají používat i pro jiné classy. Takže ty meče používám na barbarovi jako skin...
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: ja to tam prave nevidim. budu muset asi napsat ticket. ale dekuju
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Gobliny i Puzzle jsem za 50 levelů viděl jen jednou
    NESS
    NESS --- ---
    IMPROVIZACE: Presne tak, ja ho potkal zatim jen jednou za celou hru, prvni zminka byla otom ze je to sklep plny goblinu, coz se nakonec ukazalo ze plny znamena tri az ctyri, ale i tak fajn loot na jednom miste :-) Jako mozna je to castejsi ale do sklepu nelezu pokud tam neni quest, nebo nepotrebuju dorazit whispery jednim bodem.
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    NESS: Goblini sklep je pro me novinka. Hadam ze je nejakej rare event v beznym sklepe.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: normalne se objevi ve hre tam co si menis skiny (takova ta ikona skrine na minimape), narozdil od spousty skinu ze salvage, co tam budes mit, je tenhle extra oznacenej ze je z twitche
    NESS
    NESS --- ---
    ENDER: Tezko te bude nekdo kamenovat kdyz mas pravdu :-) Pokud je neco vyzva tak to jsou cup dungy kdyz tam jdes podlevlovany, nebo dm dungy kdyz si je nadlevlujes, pak teda uber lilith, ktera je kapitola sama o sobe. Predpokladam ze podle vzoru D3 bude v sezonach nejaky obsah ktery potrapi. Progress se zpomaluje umerne s levlem, ale ten posledni fix stim trosku hnul, takze to asi nebude takova tragedie. Prodavanim uctu to skonci urcite, protoze je nesmysl mit unikatku je v jednom kusu na celou hru, nejaky magor co to proste bude muset mit se urcite najde :-)
    Osobne si myslim ze budem radi pokud se tak do roka D4 dostane aspon na uroven D3, postupne vydaji 3 DLC aby byl penezovod v provozu, takze to taky obsah posune.

Diablo 4 Expansion 1 Late 2024 speculation (TBC)
    Diablo 4 Expansion 2 Mid-2026 speculation (TBC)
    Diablo 4 Expansion 3 TBA
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    HONZA09: to mam, claimnul jsem ho a nikde ho nemam :-(
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BARTUC: Musíš mít propojenej Battlenet a Twitch account. Pak když ten drop nekoukal, tak ho claimneš přes Twitch a objeví se Ti ve hře ve skříni.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    hosi, farmite nekdo ty skiny pres twitch dropy? Ja farmil rogunu, ale nikde ji nemam, netusite, jak se k tomu dostat?

Diky
    ENDER
    ENDER --- ---
    Doufam, ze me neukrizujete, ale za me je D4 hrozna nuda. Dostal jsem se na lvl 42 (nemam moc casu) a realne jsem zatim nepotreboval zadny skill na prekonani cehokoliv, umrel jsem parkrat na nejaky instanty.
    V D3 me bavil predevsim endgame content.

Představa toho, ze bych mel neco podobneho za mesic v season znovu, vcetne levelovani zon je pro me naprosto nerealna, protoze s mym casovym fondem dam za mesic tak 60 levelu.

Soucasne kdyz vidim, ze zase udelali nejake predmety tak vzacne, ze se zacnou prodavat ucty, je mi z toho tak nejak smutno..

Je mozny, ze za chvili zacne nejaky endgame content, ale podle toho co tu slysim, progress je extra pomaly...
    Jak jsem tu uz psal v minulosti, cekal jsem, ze D4 zacne tam kde D3 skoncilo, ale to bylo asi naivni.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    HONZA09: tlustodemon s truhlickou je Avarice prave. ten je furt :/

mohlo by to bejt o dost tezsi no. treba zrovna Avarice by mohl tou truhlou na retezu machat vic plosne atd.
    v ty bete to byla fakt vyzva! tam sem strkal kameny na poison resist do itemu, pil elixiry na poison, hlidal lahve na health. ted nic z toho neni potreba.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Ale jinak teda. Přijde mi, že proti oboum platí stejná taktika plus to je fakt easy.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BOBESH: Ja měl dvakrát Ashavu a dvakrát toho tlustodémona s truhličkou.
    NESS
    NESS --- ---
    IMPROVIZACE: tak kazdy 5ty a prijde mi ze driv v heltide ten drop byl lepsi, ale ted je stejny, vyssi lvl nm dungu na to take nema vliv, prijde mi ze vyhazuje vetsinou tak 3 rera jedno kde, v tom goblinim sklepe mi z tech 3 treba vypadlo snad jedno ances lege ?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a nevim, ale prijde mi, ze sem dycky jedinej, kdo pritom hromadnym shluku bud u WB, nebo na Legion Eventech pouziva kadidlo! :)) a ty ostatni vemena si toho asi ani nevsimnou. + teda skoda, ze sice efekt je na 30 minut, ale to sdileni efektu je aktivni asi 10 vterin :)
    SITH
    SITH --- ---
    ja včera a dneska potkal dva gobliny a z kazdeho z nich jedna legendárka. Ale vše crap, samozřejmě.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ty ve tak za poslednich zhruba 5 dni sem dal 3-4 WB a pokazdy Avarice! ://
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    IMPROVIZACE: Ja od patche prestal potkavat gobliny :-D
    Predtim dal legendu tak 1 ze 4.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam