• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    SITH
    SITH --- ---
    To je prdel jak na tier3 helltide seberu 175, přesunu se na tier4, najdu truhlu a seberu si ancestrals itemy :-))
    NESS
    NESS --- ---
    NESS: nic beru zpet, prvni rare glyp mi padnu, jako bych nic nrerekl :-)
    NESS
    NESS --- ---
    DAVIDOWITCH: kdyz dostatecne daleko uteces tak zmizi, stejne tak kdyz se TP tak zmizi, jako neni nutne smi bojovat pokud nechces.

Jak mam jiny problem uz jsem na druhym bordu a nemam zadnyrerovy glyph, proste nepadaji, nevim jestli ej tam nejaky omezeni na lvl, jako envim jak to je mysleno s novym charem ktery ma paragony z minula.
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    AVATAR: Jo. Butcher čeká všude a prostě to už beru jako -1 resurekce. Jen se snažím dostat do dalšího boardu ale nevidím úplně bonus
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Podle me jedinej zpusob, jak ti muze padnout neco nad tvuj level na T4, je kdyz to nekdo jinej hodi na zem... :)
    No, 80+ sorcka s kazdym levelem ztraci. Upgrady nechodi, butcher me dava na dve rany i pres stity na nm27, coz jsem na 75+ daval v pohode. Tohle soudruzi moc nevymysleli. Fakt mi chybi motivace hrat dal, kdyz se zhorsuju :D
    KALTY
    KALTY --- ---
    Jo mě padlo pár věcí nad lvlem
    NESS
    NESS --- ---
    GHOSTSTALKER: tak to je bud rozdil mezi T3 a T4 nebo jsem mel pekelnou smulu, jako na t4 mi take nikdy nepadlo mimo tech kesek od WB
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NESS: Torment open world, dungeony, NM dungeony, helltidy, world bossove... nimde mi nepadlo nic, co bych nemohl pouzivat kvuli levelu.
    NESS
    NESS --- ---
    GHOSTSTALKER: To vazne nemusis ja ti verim, doufam ze se nebavime no NM ? tam je jina mechanika nez na mape, myselno v sektorech ktery maji minimalni level ala pevnosti, nebo normalni sektory, vzdyt si vzpomen na betu tam z kor draganu na 30+ lvl pro chary co jsou na max20 lvl padalo take spousta veci neobliknutelnych.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NESS: Ja ti klidne screeny poslu, jsem lvl 71 a veci z lvl 73 (i vyssich) mobu muzu pouzivat...
    NESS
    NESS --- ---
    GHOSTSTALKER: Zajimavy, jako screen ti neukazu, ale na T3 jsem mel v volnyho vybehu cca 80-90% vseho nepouzitelne, vsehcno tak 3 lvl nademnou, rozpoustel jsem cely invent defakto
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    GHOSTSTALKER: Jediny pripad, kdy mi nekde padlo neco, co jsem nemohl pouzit kvuli levelu, byla bedna z world bosse - ale i ty uz jsou ted bez omezeni.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NESS: To si myslim, ze neni pravda. Kdyz jsem byl na lvl 60 tak mi z lvl 73 monster ve svete padaly veci, ktere jsem normalne mohl nosit.
    NESS
    NESS --- ---
    CUZMAN: neni zac :-) V t4 cup dungu jsou debuffy, sem si toho do ted vubec nevsiml :-), ale kdyz jsem se o nej vcera na 50lvl pokusil tak jsem na razil a koukam co to mam na liste za prokleti :-)

Curse of the Indolent: Every 5 seconds, Curse of the Indolent increases the duration of Crowd Control effects on you by 1%, stacking up to 50 times. Every time you kill an enemy, the stack is reduced by 1.
    Curse of the Weak: Every 5 seconds, Curse of the Weak increases the damage you take from enemies by 1%, stacking up to 50 times. Every time you kill an enemy, the stack is reduced by 1.

Fallen Temple Capstone Dungeon Guide - D4 Maxroll.gg
    https://maxroll.gg/d4/dungeons/fallen-temple

Jeden postreh k imprintum. Pokud vezmete vec rekneme s requires 46 lvl, k tomu aspekt s requires 60 lvl a date to dohromady, vznikne legendarka s requires 60lvl a uz stim nejde hnout, ani reimprintem z knizky, ani s reimprintem s pouziti aspektu s requires 46, ta vec uz si ten pozadavek na 60 lvl drzi, takze si ji maxmimalne muzete schovat do budoucna

A obrazek na zaver :-) Sem vcera zacal se sorckou a z 1 na 50 lvl, za den, bez pomoci kohokoliv , fakt je sorcka rychla :-)

CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Nessi dekujem s honzou za protahnuti zad ;-)) bylo to konstruktivni :-D
    NESS
    NESS --- ---
    Jo a kdyby nekoho zajimalo co se stane pokud si date nm dung predtim nez mate paragon, tzn pred 50 lvl (jako me :-), tak stim evidetne nejak napocitaj, takze to dovoli ten dung pustit a i dokoncit, akorat ze na zaver jak se spusti ten ochrany destnik a vyskoci ten pultik na muri nozce, tak ten se nespusti a nevyskoci, takze je lepsi byt pripraven, sorcka to zvladla, bez jedineho umrti :-) Jo a "odmena" normal lege ilvl 605, tzn zlata heltida, tam rovnou padaji sacred ilvl 700 :-)

NESS
    NESS --- ---
    Zajimavy zjisteni, drop z heltide mystery truhly se prispusobuje lvl charu, narozdil od dropu co padne z potvor ve volne prirode kde zalezi jaky lvl mela potvora ktera to dropla (v jakym sektoru s jakym minimalem byla), tzn kdyz jsi v sektoru ktery ma lvl nad tebou tak to neobliknes. Vyvozuju to na zaklade pozorovani, dve mystery= 10 sacred veci pro lvl 46, zatim co to co jsem nabral pri prochazkach v sektoru s minimalem 53 je treba 49. Jo a ty expy za mystery se take prizpusobuji, pro lvl 46 na t3 je to 18K :-)

CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Jo a je to uplne muj vymyslenej vlastni Titan Bear build...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam