Tak zpet v T4 :-) jako prvni pokus u Eliase na 55lvl sem pohorel, dung sem prosel, ale Eliase dostal max na posledni carku, tak jsem potrenoval a obnenil satnik a ted na 60tce jsem ho sfouknul jak svicku, nevim jestli to zrovna zabralo ale naboostil jsem na 65% fire resisty. Dal jsem to jakko spravny barbar, ehm tedy sorcka :-) postavil se pred nej a normalneho umlatil, jedna utltimatka pak jeste chvilka a konec :-)
Jako jestli ma nejaky problem ta arc lash sorcka, tak to ilustruje tenhle obrazek, mobilni strelci jsou problem, jako mele char je musim nahanet, jako kdyz jsou v kupe, zmrazim a hotovo, ale pokud do nekoho busim a oni maji prostor se rozmistit do kolecka kolem me, tak smula, jako neni to smrtici, spis otravne :-) Jedine co je systematicky kosi jsou lighting speary, zbytek je nema sanci trefit, navic ball of lightning rotujou kolem me a tak blizko fakt nejsou.
Jo a konecne ma heltida zase koule, uz to neni hele kixx hura na nej ale hele kixx rychle zdrhnout na T3 jsem ho dal, ale bylo to dloooouhe, na T4 j ten rozdil 15 levlu trosanku znat :-)