• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    GHOSTSTALKER: Funguje to výborně na elity. Přes Tendrils si je stáhneš a pak přes aktivaci Army of the Dead vymažeš do 10 vteřin. Samotný ten skill moc damage neudělá, ale přes aspect to přidá 60% attack speed minionům na pár vteřin, což na pack elit nebo bosse většinou stačí.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KVIIIK: Nevim, ta Army of the Dead mi prijde k nicemu. Nedokazi si ospravedlnit mit na skill baru neco, co ma 70 vterin cooldown. Tak do lvl 50 jsem to pouzival (a to to jeste melo cooldown 90 vterin), ale bylo to dobre akorat tak na refreshnuti kostlivcu.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    GHOSTSTALKER: Na tohle jsem si prekvapive zvykl, zustavam u toho... ten "mobilni" Corpse Explosion je docela fajn - muzu pouzivat i tela, co jsou dal od mobu, a ona k nim "dobehnou" :-).
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    NYRLEM: jiný build, já zkouším hrát tohle. (bone spear + minions)
    THE BEST Minion Necromancer Endgame Build for Diablo 4
    https://www.youtube.com/watch?v=ofHJAiM0TJA&ab_channel=ItalianSpartacus
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: neasi, teleport je základ .)

Když to nemá Frost Novu tak to prý není dobrý build :-) ...nevím jak je to u toho arc lash, ale v tom firewall buildu přes Frost Novu stakuju obrovsky damage kterým pak po rozmrznutí vybuchnou. Takže kombinace velký Crowd Control duration a damage ohněm dělá divy na konci.
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    KVIIIK: na amuletu chci mit blood surge - ted mam extra, potom, ze se casti i na minionech .. namisto toho aspektu na dmg po 10sec jde hrat aspekt na attack speed po overpower
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    NYRLEM: když dám ten druhý aspekt na amulet, tak snad až tak markantní rozdíl nebude
    zatím největší problém je absence toho Ring of Mendeln. Co jsem četl, tak někomu padl první až na lvl 94 :(
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    KVIIIK: ja jsem presel k jednorucce a offku a mam obe .. lepsi je imho ias, pokud uz nemas lvl6 hellbent commandera
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    GHOSTSTALKER: diky za tip s tema advanced popisama. hadam, ze tohle se mnou chvilku zustane, i kdyz jsem tam dal ten druhej aspect :)

EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    SITH: Super je to v kombinaci s frostburn rukavicema - lucky hit na freez enemaku :)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    KVIIIK: Ten prvni. Pouzivam oba aspecty. Do 2H bych volil z techto dvou variant ten na attack speed - melo by to vest k vetsimu dmg pri boji proti vetsim skupinam, ovlivnuje to i golema a mam dojem, ze 14/42 je top roll (mel by sis zapnout podobny popis itemu).
    SITH
    SITH --- ---
    Já teď pro soso našel unikátní sukni, co dává nějaké % na šanci, že enemy zabít Frost novou způsobí explozi další Frost novy. To by mphal být sranda
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    necro hráči: co byste spíš dali na 2h weapon? nevím, který z těch statů má větší vlit na dmg output u full-minion buildu

KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Dnes zas neskutečný lagy... teleporty o 50 metrů a pravidelné disconnecty z NM dungů. Vychází mi to 4 sigily na 1 dokončený dung. O víkendech je ta hra fakt skoro nehratelná :(
    NESS
    NESS --- ---
    Arc lash sorc je mega rychla, teleport, frost nova. namaxovany fireball v enchantu, staci kdyz cvrkne jeden minon, jedou i ostatni, kdyz je meizi nima elita, odstrelej ji take, pokud je elita solo unstable cuerents s vyspeedovanou arc lashou se oto postara (ikdyz jsem zjistil ze ji vlastne moc nepouzivam, pac si rikam ze se muze hodit ji mit v zasobe :-). Bosove prekvapive +- v pohode, jako kdyz je to neda na prvni dobrou tak trosku zuzlani, ale nic co by ice armor a flame shield nedal, ale nestaggeruje to, jako frost nova neco da, stuny neco daji, ale malo, moc malo, na blizz to nema, takze butcher problem a kixx problem a predpokaldam ze uber lilith taky problem. Pokud by zustaly stat na miste tak mozna v klidu, ale pokud se pohybujou tak to nefunguje.

Jako se opakuju ale teleport na lvl 11 je super, cooldown pod 7 sec bozi :-) Kdyz jsi vzpomenu jak sem to musel vsechno s barem ubehat :-)
    SITH
    SITH --- ---
    To je prdel jak na tier3 helltide seberu 175, přesunu se na tier4, najdu truhlu a seberu si ancestrals itemy :-))
    NESS
    NESS --- ---
    NESS: nic beru zpet, prvni rare glyp mi padnu, jako bych nic nrerekl :-)
    NESS
    NESS --- ---
    DAVIDOWITCH: kdyz dostatecne daleko uteces tak zmizi, stejne tak kdyz se TP tak zmizi, jako neni nutne smi bojovat pokud nechces.

Jak mam jiny problem uz jsem na druhym bordu a nemam zadnyrerovy glyph, proste nepadaji, nevim jestli ej tam nejaky omezeni na lvl, jako envim jak to je mysleno s novym charem ktery ma paragony z minula.
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    AVATAR: Jo. Butcher čeká všude a prostě to už beru jako -1 resurekce. Jen se snažím dostat do dalšího boardu ale nevidím úplně bonus
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Podle me jedinej zpusob, jak ti muze padnout neco nad tvuj level na T4, je kdyz to nekdo jinej hodi na zem... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam