• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NESS
    NESS --- ---
    AVATAR: Klasika, sem nasel kus brneni co vypadal k svetu, tak letim do mesta ozkouset co z toho pujde vykresat a nejspis se to dozvim az nekdy priste :-) Hmm tak stacilo zabit sesionu a trefit bezici server :-)
    NESS: jako to vychytaj a pak to bude super.

Nesnasim maintenance, zarucene je v jinych hrach trefuju, kdyz mam cas a chut :)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: tak to je fajn, otazka je jak velka sance to bude :-) jestli to nebude jak s odmenama na konci nm dungu. ;-)
    NESS
    NESS --- ---
    Koukam ze live maintenance je v plnem proudu, sjem se portul do emsta a zu se mi nenacetla mapa :-/
    EVILMIND: to je achtuly cool. Jeste by mohli helltides bezet furt a ne jen pul casu. Tohle casovy omezovani saje.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jo jeste jsem nezminil vlastne jednu dobrou vec co rekli - helltide truhly ted budou mit i sanci na drop uniq podle druhu co z nich pada, takze konecne bude mit smysl otevirat i jiny nez ty za 175
    EVILMIND: ja doufam, ze nechaj tri truhly shared a zbytek bude mit kazda postava vlastni. Ale to jen snim :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    AVATAR: od Blizzardu samozrejme ocekavam, ze ted zvetsi velikost tech policek i nazvu tabu, aby bylo videt, ze tam proste volny misto neni! :-)
    EVILMIND: hezky von, urcite blizzardu otevrel oci :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw ve streamu bylo chvili videt jak ukazujou odmeny za season pass, novej aspect pro kazdou classu
    to vypada, ze muj Trampleslide build, se kterym jsem startoval, ted bude TrampleCreepslide :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: tady na redditu nekdo ukazuje, ze mista tam je dost :)

EVILMIND: pokud nedaj zalozku za sezonu (jako to bylo v d3), tak to smrdi monetizaci.

Ale fakt ji ocekavam na konci battle passu.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: ano, další dropy :( a právě zvětšení slotů z 4 na vyšší číslo mi přijde jako něco, co musí být trivka udělat, nebo ať do města přidají druhou stejnou bednu, těch řešení je spousta. Na konci v q&a se na to někdo ptal s odpověď byla "we are constantly debating it" co tak něco...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: jo z te mechaniky jsem si vzal hlavne - vic sracek co plni bagl, a zadna reakce na pozadavky na vetsi banku. Celkem nechapu proc proste nedaji za tunu goldu rozsireni treba na 10 slotu v bance, bylo by po problemu.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: kudla 14 dni na 14 lvlu, to zni jako vyzva :-D
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    SITH: naopak. Mapa a oltáře jediné nemusíš opakovat. Ale strongholdy, waypointy, dungy a sidequesty ano
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    ano, jen je třeba se přihlásit na postavy, kde je už mapa odkrytá, aby se to na tom účtu upgradlo a pak teprve si udělat jako novou sezonní.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SITH: Já to pochopil tak, že až začne nová sezona, tak se Ti převede mapa a altary z Eternalu do sezony.
    SITH
    SITH --- ---
    Takže mapa a lilith oltáře budeme běhat v sezóně od znova?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: půlka toho jsou sračky :( more salvage v situaci kdy si hráči stěžují že jim přetékají veiled crystals?
    A ta mechanika teda nic moc. Random silnější elita s přidruženou ještě silnější elitou a odměny jsou zas totálně o náhodě.
    Já teda z toho streamu nejsem vůbec nadšen.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    a teda ten kreativec z DI je zjevně velmi oblíbený, soudě dle toho, jak se ostatní tvářili, když mluvil... (nebo smrdí)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam