• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    SITH: Přesně. Pomalý je to hrozně. :) Taky je zajímavej ten dmg stack. První Firewall dává za 1k dmg a čím dyl něco hoří a je pod tím víc firewallů tím víc dostává. Maximálně jsem z toho vytáhnul asi 200k, což mi přijde na levelu 95 dost málo.

Ale jinak teda má firewall určitě nejlepší SFX a už to poslouchám měsíc a pořád mě to baví. :)
    SITH
    SITH --- ---
    HONZA09: ono je to tím, že to s firewallem prostě trvá. Hodíš jeden, druhý, třetí a chodíš dokola a směješ se jako ostatní hoří, ale prostě hoří, neumírají. Hoří a až pak někdy umřou. Takže tě mezitím prostě můžou kdykoliv zabít. Jakmile spadne barrier, pak fire shield a pak frost shield, jsem hned dole.
    Naštěstí mám 2x charge na frost novu, takže to většinou stojí zmrzlé na místě a pak to umře, pomalu.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    JULIAN: Já s tou firewall sorckou dávám sólo NM dungy o šest levelu vyšší. Ale musíš si holt dávat bacha na to, kam lezeš a v čem stojíš. :)

Každopádně šest levelů plus je prd a sorcka celoove je underpowered.
    SITH
    SITH --- ---
    kdyby to aspon vyvážili nějakým perma teleportem bez cd, jako v D2. Ale celkově mě ta hra přijde pomalá, i pomalejší jak D3
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: sorcka ma problem, ze nema vubec zadnej extra armor. v paragonu ma prd (jeden cluster), ma ok +life a trochu to zachranuje burning dmage redukce (otazka je jak tyhle drobky stackujou...). V season 1, kdy misto armor lebek budes mit v jewelry nejaky srdce, budes dostavat oneshoty pravdepodobne uz na nm 30 :(
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    AVATAR: jo, to se mi stává taky, to je zprasený síťový kód, maji zřejmě blbě nějakou podmínku ve vyhodnocování pořadí dmg - vyhodíš kostku a stejně tě něco sejme, pokud ta hra zalaguje... a stačí málo
    NESS: s ice shard sorckou jsem narazil na problem na nm 38+, kdy jsem zacal dostavat ik i pres bariery. Tak dej vedet, jak ti to pujde s tim arcem. Nm 42 pro me byla sance 1:2, ze to nedam. Max jsem dal 46, ale v jinym dungu jsem 4x umrel na prvni skupince :)

Pravda jel jsem vylozene glass cannon a nm pro me nebyly zas tsk zajimavy, abych to menil :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    GHOSTSTALKER: diky. nic moc. nechapu ze to nezminej v buildech ze to je broken. nic musim to dneska prestavet. skoda, summ necro me ze vsech buildu zatim bavi nejvic.
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: Jedu +- tohle https://maxroll.gg/d4/build-guides/arc-lash-sorcerer-guide#paragon-boards-header a prekvapite to funguje docela dobre, jsem na 78 lvl a ted jsem dal mn dung 35 tzn monstra na 89, bez umrti a uplne hladce, sem cekal ze se to zacne zadrhavat a ze me budou distanti valcovat, jako obcas zatopej, ale neni to tak hrozny
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CHEWBACCA: zel netusim, necra sem nehral :-(

Mam jinej dotaz na sorcky, esi tu vubec nekdo hraje chain lightning. Netusim pac sem nenasel, jaky paragon boardy ject. Nema nekdo pls neco nekde v zaloze?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    zdravim. tak jsem to taky zapnul a mam prvni lame dotaz. hraju summon necra. aktivoval sem si leg. node-Cult Leader
    Your Minions deal 15% increased damage for each Minion type you have active. This only applies to the Minion types: Skeletal Warrior, Skeletal Mage, and Golem.

ale v profilu vidim u minions 0% of damage stats from paragon.

jak to funguje. vi nekdo?
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NESS: Jj, to byl přesně tenhle případ. Panel mi tam affix co jsem chtěl, ale s nízkým rollem. Tak si říkám, že to mi přece dá lepší. No nedalo.
    NESS
    NESS --- ---
    Jinak helltidove truhly zatim 0 uspesnost co se unikatek tyce, uz jsem jich protocil desitky a nic :-)

Ale vyresil jsem problem s truhlou, kazdy novy char je defakto jedna zalozka v truhle protoze invent charu = 33policek na veci a 20 na aspekty, je to trosanku oser, ale na dlouhodobe ulozeni ok, uklidil jsem takhle barba a sorcka ma najednou o zalozku navic :-) teoreticky 10 charu, z toho rekneme 4 aktivni tak tech 6 lze premenit na muly :-)
    NESS
    NESS --- ---
    HONZA09: cece 3-5 max, kdyz to tam nepadne na zacatku, tak to tam nepadne vubec :-) leda ze bys tam ten rol uz mel ale chtel lepsi hodnoty, jestli se ti tam do tech 5 kol neukaze tak se ti tam neukaze vubec :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    HONZA09: to je hrozny psycho ty rerolly. Clovek se zapomene a je o desitky lehci. Imho by to meli dost slevnit protoze todle je des :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Tak si tak roluju stat na helmě a najednou to nejde přetočit. Chvíli zjišťuju v čem je problém. A pak koukám, že je 100.000.000 v prdeli a na helmě neni nic, co bych chtěl. :D
    NESS
    NESS --- ---
    NESS: tak vyvraceno, to ze sme nedostali predtim expy normal bug :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Dik moc za boost hosi, croonovi zvlaste :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam