• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    LIQUIDFREAK: ty ses tatar, honza to napsal jak clovek :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    AVATAR: ty ses truhlik :D :)) viz HONZA09:
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Nejlepsi je samozrejme zadnej dmg nedostavat, jsou dungy, kde ani ranged monstra nejsou tak krome affixu u elit je to pohudka, kdyz to kitujes, ale v nekterejch jinejch dungach - ty ballisty, cerveni duchove, backstaberi, lucistnici, dikobrazove, chargujici/skakajici monstra - to jsou fakt one shoty a nejde s tim moc delat, kdyz te z kraje obrazovky na jednu ranu sunda nejalej lucistnik ci tak neco.
    HONZA09: ajo debuffy. Jo, to je klidne mozny, ty pred spustenim necheckuju a beru co dostanu :)

Mym cilem byly frostburn rukavky a ne maximalni nm :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    AVATAR: To jsou affixy na NM sigilech
    LIQUIDFREAK: tak takovej affix fakt nemam. Nejsem magor, pouzivam jen equip, co ma minimalne tri affixy must have. To tam jako nekdy byva? :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    AVATAR: 100-150% dmg to barriers, from behind atd. Ten posledni affix dycky :) Takze to asi odpovida :)
    LIQUIDFREAK: nevim o cem pises, takze je to mozny :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    HONZA09: Jn, ale, prvni je dycky boostovaci. druhy treti a 4ty uz ne :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: HONZA09: Jn, ty afixy (mnou nazyvane krucifixy :D) sou nekdy pekny pokourenicko :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Naopak fajn je Killing monsters reduce cooldown of your abilities.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Pěknej bullshit jsou taky Backstabbers.
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: Barrier Breakers :-) affix pres ktery pro mou sorcku vlak nejede stejne jako Melee Defenders a Monsters Lightning Resist, pak nemam rad Avenger a Stormbane's Wrath :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    AVATAR: A hlidas si posledni afix? Protoze takovych 150% do bariery tam bejva az podezrele casto a umi to pekne zIKckovat :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Twe revizi, ať armor degradují na redukci physical damage a udělají z toho jednu z mnoha resistencí, které budou fungovat plnohodnotně - ne nějakou redukci přes fiktivní procento.

To bych taky mohl chtít, ať počítají polovinu lightning resist do resistu physical…
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: no jasne, kdyby fungovaly resisty, tak by to nebylo tak hrozny. ale bohuzel rikali, ze nejakou revizi resistu planujou tak na season 3 nejdriv...
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    SITH: Tojo. Ta délka zmrazení je hodně důležitá. Stakuje se během toho obrovský damage co pak bouche přes Shatter pasivku.

Já mám na předmětech staty + aspekty na zvýšení Crowd control duration. Takže je stačí zmrazit jednou na co nejdelší dobu. To víceméně supluje to zmražení 2x

Není to úplně vyladěné a co jsem viděl tak se to hraje zas trochu jinak, ale jinak dobře popsané a přehledné to mají
    Firewall Sorcerer Endgame Guide - D4 Maxroll.gg
    https://maxroll.gg/d4/build-guides/firewall-sorcerer-guide
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    GHOSTSTALKER: me tenhle nod prijde dost zasadni, vcera jsem ho aktivoval primo uprostred nm dung a zadnou zmenu jsem nezaznamenal. i ve stats to pise 0% damage from paragon u jednotlivych minions, tak nevim
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MAESTRO_007: Dík za tip. Kouknu na to až budu moct. Já mám tu chestu, co mi mobky stáhne na místo kam se portnu, tak je rovnou zmrazim pak.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam