• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NESS: O dmg mam prehled z toho, jak se zkracuje health bar mobu, na to cisla nepotrebuji. Nota bene, kdyz se ta cisla v podstate ani nedaji cist, natoz z nich pocitat DPS. Orientovat se da snad jen podle barev, ale i krity a overpowered zasahy tak nejak poznam ze zdravi mobu/z toho, jak rychle padaji.

Jeste me vadi, ze se nedaji vypnout jmena hracu. V idealnim pripade bych chtel mit moznost vypnout na displeji vse krom zdravi.
    NESS
    NESS --- ---
    GHOSTSTALKER: az me to parkrat zabije tak to vypnu, rad mam prehled jakolik jde kritu a jaka je damage, normalni moby vypinam pomerne svizne, tohle se deje jen u elit kdyz se tam zaseknu

Jinak s UI souhlas, ja bych byl pro trasparetni mapu vetsi nez ten vykroj, porad prepinam na mapu :-/
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Bohuzel ma D4 tragicky malo nastaveni UI. Stacil by mi ukazatel health, resource (oboji v redukovane podobe) a potionu, ze skillu jen ty, co maji cooldown, a zbytek prvku bych idealne vypnul. Prip. mapu udelal transparentni.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    NESS: Si ta cisla vypni. Nevim, jak s tim vubec muzete hrat.
    NESS
    NESS --- ---
    SWALLOW2: Navara ma pravdu, Ness neumi psat :-)
    Discord nepotrebujes mit nainstalovanej. Klikni na link.
    NYX CLUB
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    NAVARA: Tak to prosim napis dobre :) ja discord nemam
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Ness neumí psát :) Případně je to i na discordě, tam jsou i online lidi
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    NESS: A klan se jmenuje INYX ? Ten mi to nenachazi :(
    NESS
    NESS --- ---
    SWALLOW2: Jestli si v klanu tak snadno, jestli nejsi v klanu, najdi s inyx klan dej prihlasku, ja nebo nekdo dalsi ti ji schvali a pak uz jednoduse.
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    NESS: To je uplne v pohode .. ale ja ani nevim jak te najit. ;)
    NESS
    NESS --- ---
    SWALLOW2: Jestli se nikdo neprihlasi tak ja nedriv tak za 1.5h
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    Muzete mne prosim nekdo protahnout druhym capdungeonem? Jsem l65 sorc a jsem nemoznej :(
    Dik
    NESS
    NESS --- ---
    KSL: Od early zahajeni 2.6 jsem ho potkal jen jednou, ale sklepy nechodim pokud nemusim, takze nejsem smerodatny
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    KSL: Ještě jsem ho nikdy neviděl. Ale je fakt, že do sklepů skoro nelezu.
    KSL
    KSL --- ---
    Dotwz: Jak moc vzacny je sklep plny goblinu? Ja jsem na nej narqzil jenom jednou. Mate uz sn nim zkusenost?
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    D4 Craft
    https://www.d4craft.com/

D4Craft is an online tool that aims to help players find the most optimal way to use the game systems in Diablo 4.

The key features :
    Predict likelyhood of attaining certain results using the enchanter and view estimated crafting costs.
    Full affix search tool where you can find out about any affixes and their different breakpoints for values.
    Access to a comprehensive items database.
    Browse the game recipes list to view costs related to item power/base.
    I'll be working on adding new features regularly, please check ou the Changelog page to see what is new and do let me know if you have any suggestions.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Adam Fletcher
    @PezRadar
    7 new legendary aspects. 1 new per class and 2 general/all class ones. 6 new unique items in the game and 32 malignant hearts. Some hearts are all/general and some are specific to classes.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    Kampan hotova, pribeh jsem si prijemne v klidku uzil. Tak ted hura do sezony :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam