• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    GHOSTSTALKER: no v extremu obcas vsechno, mysleno stred obrazovky, v narazech kdyz se portnu do prostred grupy, hodim novu a pustim UC, (ja vim vypni si cisla :-) pak uz vizual zmizne a jako vis co se deje jen podle zkusenosti a zvuku, myslim si ze u jinych klas to bude podobne. :-)

GHOSTSTALKER: padat budou hadam i driv, ale neobliknes je.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    EVILMIND: Škoda, já si myslel, že je to nějaký nový item type :-). To tedy znamená, že ancestral nově budou padat až od lvl 80?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GHOSTSTALKER: eh sorry, to jsou Ancestral, jsem si nevsimnul, ze to autotranslator z nemciny nedal
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    EVILMIND: Co jsou legacy items?
    NESS: Kdyz to vidim, tak bych fakt rad videl statistiku, kolik % obrazu zabira vlastni hra (engine) a kolik UI vc. hitu a health baru monster. Subjektivne mi to prijde, ze je to tak polovina (ve skutecnosti je to samozrejme mene, ale treba na tom prvni obrazku fakt moc nevim, co se deje, a mozna uz by bylo lepsi to hrat jako textovou hru, kde ti jen na blackscreenu pojede popis, co jsi prave udelal:-)).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    changelog preview (z rozhovoru v nejakym nemeckym casaku):
    Sacred items are capped at level 60
    Legacy items are capped at level 80
    NESS
    NESS --- ---
    Dodelavam si resty, ala vsechny aspekty a v Iron Hold je faze 2 je Halls of Malice a tam to na dvou mistech vyprdne na relativne v malem prostoru 12 ruznych elit naraz (+doprovod), uplna vseho chut, sem si to musel dat podruhe, pac poprve sem neveril svym ocim :-) ten druhy pic je uz pulka pryc, ale jako vzorek dobry :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NYRLEM: vzdyt se jasne reklo, a i tady ti lidi pisou, ze to tak proste nebude. Leda by sis to tak udelal sam, treba tim, ze se lognes na nejakou cerstvou postavu, co si zalozis ted... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Celkem vtipne, ve Flooded Depts mi vlitnul blesk do roomu k mini bossovy a zamknul mi tu mistnost, takze uz jsem se tam nemohl dostat, protoze boj byl uz v behu, blesk nevyhral, mistnost neuvolnil a ja musel resetovat dung :-)
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    Tak kdyz uz jsme u tech problemu, tak po letech (a fakt nevim po kolika, mozna 10ti) je to prvni hra co mi posila windows do modre smrti. Diablo je zase nejlepsi :)
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    NESS: Ono to dava smysl, v moment nejspis texture subsystem zahodi uplne vsechny textury co ma a uvolni ramku. Takze ten leak nejspis bude ze proste dotahuje donekonecna nejaky textury co uz ma a nejak zapomnel ze je ma. To by mohlo jit opravit "rychle"
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    jestli zase prevedou jen odmenu a altary budu muset znovu objizdet tak budu nasranej ..
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    abyste mohli ... před začátkem sezóny

Pokud vám nevadí po začátku sezóny, tak klidně později?
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: nemuze, pac to takhle napsane nedava smysl, asi se musime nechat prekvapit :-)

NESS: nefunguje, nechal sem to bezet dostatecne dlouho abych mel potencionalni problem, prehodil textury a odmenou byl freez nasledovany disconetem, takze vlastne restart, takze radeji mlcim a pockam na patche :-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    v tom dev streamu nic o tom ze by to melo prestat fungovat nerikali. proste nez si udelas sezonni char, naloguj se na vsech ostatnich charakterech, pri loadingu se nacte jejich postup. pak si vytvoris postavu, at uz v sezone ci mimo a mel bys tam mit veskerej nascitanej progress na sosky a mapu.
    SITH
    SITH --- ---
    MAESTRO_007: lol to snad ne protože já nejsem na dva týdny v ČR :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MAESTRO_007: nemame poradne tucha jak to za(funguje) :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Může mi to prosím někdo vysvětlí? 21. už to nepůjde? :-)

Předsezónní patch dorazí 18. července a přinese změny ve vyvážení (balanc) postav, další unikátní předměty, nové legendární aspekty a renown systém, který se rozšíří na celý účet.

To znamená, že se musíte ke svým postavám přihlásit mezi 18. a 20. dnem, abyste mohli přenést svůj postup v získávání renownu před začátkem sezóny. Poté co tak učiníte, se váš postup v Oltářích Lillith a Objevených oblastech přenese na sezónní postavy! Pokud jste na jedné postavě udělali vše, přihlaste se na ni. Pokud je však váš postup rozdělen na více postav, přihlaste se na všech.
    NESS
    NESS --- ---
    Tak to fakt jako fix funguje, v okamziku kdy mam plnou vramku tak prehodim textury tam a zpet a pulka pameti se uvolni. Tyjo proc sem to nevedel driv :-)))
    NESS
    NESS --- ---
    IMPROVIZACE: Jasne ze vram, moje chyba zrovna sem to chtel prepsat, proto sem to maznul a ty jsi mi na to uz odpovedl :-) hele nepomohlo jen to oddali cas kdy se ti to stane, v okamziku kdy se te dedikovana vramka zaplni tak smula, co je ale zajimave tak pry pomuze ve hre prenastavit kvalitu textur, klidne snizit ulozit a zase zvednout a ulozit tim se ta dedikovana vramka uvolni a neni treba gamesu vypinat

Tohle je ta puvodni hlaska:
    Doufam fakt 18.7. fixnou ten memory leak, nevim jak to ma zbytek lidi na PC, ale ten muj heltide freez je spis zpusobeny memory leakem, jako crossplay pomohl s lagama ale freezu sem se nezbavil, vysledovano ze tak po hodce+ se to muze chovat nevypocitatelne, nepada mi to, neodhlasuje, jak reportuji jiny lidi, ale pokud stridam hodne destinace, mysleno regiony, tak mi to muze po TP freeznout, jako pokud se drzim v regionu to je fajn, jenze ja si nejak zvykl skakat s plnym inventem ke stromu, pac truhla kovar a prodej na jenom miste bez behani, takze kdyz skocim tam a pak zpet, tak mi to tak do minutky muze, nebo nemusi, freeznout na par sekund, coz pokud skocim primo do boje je na pikacu. Momentalni 100% reseni je tu gamesu proste prubezne vypnout a nenechat ji bezet vic jak nekolik hodin v kuse. :-/ Jako nerekl bych ze mam nejaky lowend stroj (32GB ram) ale smolik.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam