IMPROVIZACE: Jasne ze vram, moje chyba zrovna sem to chtel prepsat, proto sem to maznul a ty jsi mi na to uz odpovedl :-) hele nepomohlo jen to oddali cas kdy se ti to stane, v okamziku kdy se te dedikovana vramka zaplni tak smula, co je ale zajimave tak pry pomuze ve hre prenastavit kvalitu textur, klidne snizit ulozit a zase zvednout a ulozit tim se ta dedikovana vramka uvolni a neni treba gamesu vypinat
Tohle je ta puvodni hlaska:
Doufam fakt 18.7. fixnou ten memory leak, nevim jak to ma zbytek lidi na PC, ale ten muj heltide freez je spis zpusobeny memory leakem, jako crossplay pomohl s lagama ale freezu sem se nezbavil, vysledovano ze tak po hodce+ se to muze chovat nevypocitatelne, nepada mi to, neodhlasuje, jak reportuji jiny lidi, ale pokud stridam hodne destinace, mysleno regiony, tak mi to muze po TP freeznout, jako pokud se drzim v regionu to je fajn, jenze ja si nejak zvykl skakat s plnym inventem ke stromu, pac truhla kovar a prodej na jenom miste bez behani, takze kdyz skocim tam a pak zpet, tak mi to tak do minutky muze, nebo nemusi, freeznout na par sekund, coz pokud skocim primo do boje je na pikacu. Momentalni 100% reseni je tu gamesu proste prubezne vypnout a nenechat ji bezet vic jak nekolik hodin v kuse. :-/ Jako nerekl bych ze mam nejaky lowend stroj (32GB ram) ale smolik.